mar.gajko Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 A Majeczce się Państwo spodobali? Uśmiechała się do nich? Quote
Makila Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Chyba się spodobali :lol: Ona przy pierwszym kontakcie z obcymi jest troszke nieufna i czasami pokazuje delikatnie ząbki ;) Państwu pozwoliła się pogłaskać bez burczenia :lol: Quote
mar.gajko Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Makila']Chyba się spodobali :lol: Ona przy pierwszym kontakcie z obcymi jest troszke nieufna i czasami pokazuje delikatnie ząbki ;) Państwu pozwoliła się pogłaskać bez burczenia :lol:[/QUOTE] No to dobrze. Znaczy sympatię zyskali. Quote
Makila Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='mar.gajko']No to dobrze. Znaczy sympatię zyskali.[/QUOTE] Chyba tak. Państwo są już nie młodzi i spokojni, a Majeczka właśnie takich ludzi potrzebuje. Quote
mar.gajko Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Majeczka w dobrej kondycji? Czekamy na 21 - nie rozmyślili się Państwo? Quote
Makila Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Mam nadzieję, że się nie rozmyślili. Czas pokaże ;) Quote
Makila Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Śpiochy zawsze razem :lol: [IMG]http://i59.tinypic.com/wki9v8.jpg[/IMG] Quote
mar.gajko Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='mar.gajko']Majeczka w dobrej kondycji? Czekamy na 21 - nie rozmyślili się Państwo?[/QUOTE] No i ? Dzwonili? Byli? Quote
Makila Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Pan się nie odzywał więc ja dzisiaj zadzwoniłam. Pytam czy dalej jest zainteresowany adopcją Majki. I co usłyszałam? Nie, nie to już nie aktualne. Więc pytam dlaczego nie raczył zadzwonić i powiedziedzieć, że zmienił zdanie. No nie pomoślał żeby zadzwonić No po prostu myślałam, że szału dostanę :angryy::angryy::angryy: Trzeba zrobić Majce nowe ogłoszenia Quote
Makila Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Dzisiaj dzwoniła w sprawie adopcji Majki Pani z Krakowa. Prosiła o więcej zdjęć na maila, więc wysłałam. Zobaczymy czy jeszcze się odezwie. Trzymanie kciuków mile widziane ;) Quote
mar.gajko Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Makila napisał(a):Dzisiaj dzwoniła w sprawie adopcji Majki Pani z Krakowa. Prosiła o więcej zdjęć na maila, więc wysłałam. Zobaczymy czy jeszcze się odezwie. Trzymanie kciuków mile widziane ;) I pewnie nic z tego? Quote
Makila Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Miałam kilka telefonów o Majkę, ale nic z tego. Szukamy dalej Quote
azalia Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Napewno niedługo zadzwoni ten właściwy,dobry ludź w sprawie Majeczki. Mam nadzieję,że w ogłoszeniach jest to cudowne zdjęcie z wielkim uśmiechem. Quote
Poker Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 W jakim wieku jest Majeczka? Doczytałam ,że 3/4 lata. Podeślę jej ofertę do domu we Wrocławiu. Quote
salibinka Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Czy mogę prosić o skrót najważniejszych informacji o Majeczce? :) 1 Quote
wellington Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Czy mogę prosić o skrót najważniejszych informacji o Majeczce? :) Od 19.listopada nie ma odpowiedzi na pytanie ...? Quote
Makila Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Czy mogę prosić o skrót najważniejszych informacji o Majeczce? :) Maja to około 5-letnia suczka. Jest malutka, wielkości kota. To bardzo spokojna psina. Taki typ kanapowca, nie jest chętna do zabaw z dziećmi. Byłaby idealnym towarzyszem starszej osoby. Bez problemu dogaduje się z innymi psami i kotami. Jest wysterylizowana i posiada komplet szczepień. Quote
salibinka Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3699970,maja,id,t.html Powodzenia! Quote
Makila Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3699970,maja,id,t.html Powodzenia! Bardzo, bardzo dziękuję. Dzwoniła bardzo miła starsza Pani zainteresowana adopcją Majeczki. Jestem umówiona z Panią na wizytę PA w sobotę. Z rozmowy telefonicznej wynika, że to byłby bardzo fajny domek dla Majki. Pani ma dwa koty i bardzo tęskni za pieskiem który odszedł ze starości. Quote
salibinka Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Bardzo się cieszę, że jest szansa i trzymam kciuki do białości za udaną wizytę i dobry dom :) Quote
Recommended Posts