Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Kolejny telefon, kolejny psiak w potrzebie....
Znajomi znaleźli małą, zmarzniętą, przerażoną sunię. Leżała zwinięta w kłębek na mokrej ulicy i nawet już nie prosiła o pomoc....
Przestraszony, smutny, głodny okruszek.
Cóż było robić....Zadzwoniłam do Makili z prośbą o pomoc.
Moja radość była ogromna kiedy usłyszałam w słuchawce :"Czekam, przywieźcie małą"....
Nie mogłam jechać ale znalazła się dobra dusza , która zawiozła Maję ( tak ją nazwałyśmy) do Anetki:)
Sunia jest maleńka, waży 4 może 5 kg i jest uroczym, przyjaznym całemu światu psiaczkiem.
Makila nie wiem jak Ci dziękować za pomoc i za to ,że przyjęłaś Maję bezpłatnie, jedynie za zwrot za usługi weterynaryjne:):):)
[SIZE=2]Maja jest bezpieczna ale potrzebujemy wsparcia i przyjaznych duszyczek na wątku:)

Dziękujemy :):)
Rozliczenia:

Wpłaty:
bazarek cancer43 67,10zł
całość przelana na konto Makili

Wydatki:
szczepienie 50 zł
Na koncie Majeczki:
17,10 zł

Edited by ewu
  • Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na stronie ImageShack coś pozmieniali i nie wiem jak skopiować zdjęcie żeby było duże :shake:
albo pokazują się miniatury albo linki
może któraś cioteczka podpowie jak to zrobić bo mam jeszcze kilka fotek malutkiej to bym wstawiła

Posted

Wreszcie załapałam o co chodzi z tym wklejaniem zdjęć :multi:

Majka jest cudna.
Taki maleńki psi ideał: grzeczniutka, cichutka i słodziutka.

Jeżeli chodzi o ogłoszenia to nie wiem, czy nie trzeba poczekać aż będzie po sterylce.
Maja została zaszczepiona na choroby zakaźne (jutro wstawię fakturę za szczepienie)

Zgadza się z innymi psami, ale w kaszę nie da sobie dmuchać :lol: jak w grę wchodzi jakiś smaczek lub kostka to niech tylko któryś spróbuje jej zabrać :mad:

Posted

[quote name='Makila']
Jeżeli chodzi o ogłoszenia to nie wiem, czy nie trzeba poczekać aż będzie po sterylce.
[/QUOTE]
szkoda czekać :), a jak w "międzyczasie" ktoś będzie szukał właśnie takiego maluszka? jak spodoba się to na pewno zaczeka.

Posted

[quote name='Toska1']Śliczna dziewczynka :loveu:
trzymam kciuki,że by się odnalazł właściciel (dałyście gdzieś ogłoszenie ?), albo by znalazła wspaniały domek ![/QUOTE]

Nie szukałyśmy właściciela.
Majka przyjechała do mnie brudna, śmierdząca, a pchłami obdzieliłaby stado psów. Jeżeli nawet zginęła, to poprzedni dom o nią nie dbał.
Jestem prawie pewna, że nie mieszkała w domu tylko w budzie, bo przez dwa tygodnie sapała bo było jej za ciepło w domu.