ewu Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Dziękuję Wam kochane za obecność i śliczne fotki. Quote
Makila Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Taki tekst do ogłoszeń skleciłam: Maja to około 3-4 letnia malutka, 5kg sunia. Została znaleziona przez osobę, która nie umiała obojętnie przejść obok maleństwa leżącego na mokrym chodniku, trzęsąc się z zimna. Była przestraszona, zmarznięta i bardzo głodna. Przez pierwszy tydzień próbowała najeść się "na zapas". Jadła, aż nie zwymiotowała i dalej chciała jeść. Teraz już wie, że miseczka z jedzeniem jest codziennie. Maja jest bardzo grzeczna. Zachowuje czystość w mieszkaniu, toleruje inne psy i suczki. Jest zaszczepiona, a wkrótce będzie wysterylizowana. Szukamy dla niej domu, gdzie będzie kochana i rozpieszczana przez resztę swojego życia. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Chyba się trochę rozpisałam :lol: Mile widziane sugestie dotyczące modyfikacji tekstu :lol: Quote
bahlsa Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 (edited) Tekst super :) To jeszcze proszę o tytuł ogłoszenia i osobę do kontaktu: tel i mail. I biorę się za ogłoszenia. Robię na Kraków. [url]http://www.garnek.pl/szukam/27508002/malenka-maja-szuka-domu[/url] Edited February 10, 2014 by bahlsa link Quote
ewu Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='bahlsa']Tekst super :) To jeszcze proszę o tytuł ogłoszenia i osobę do kontaktu: tel i mail. I biorę się za ogłoszenia. Robię na Kraków. [URL]http://www.garnek.pl/szukam/27508002/malenka-maja-szuka-domu[/URL][/QUOTE] Dziękuję:) Quote
ewu Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Dopnę małą do bazarku , który szykuję żeby zebrać na weta:) Quote
ewu Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 Szukam pomocy w zgłoszeniu do Akcji Sterylizacja. Quote
ewu Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 [B]Bahlsa [/B]dziękuję za ogłoszenia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewu Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 [quote name='Makila']Nie szukałyśmy właściciela. Majka przyjechała do mnie brudna, śmierdząca, a pchłami obdzieliłaby stado psów. Jeżeli nawet zginęła, to poprzedni dom o nią nie dbał. Jestem prawie pewna, że nie mieszkała w domu tylko w budzie, bo przez dwa tygodnie sapała bo było jej za ciepło w domu.[/QUOTE] Z pewnością nikomu na niej nie zależało...Ludzie , którzy ją zabrali nie mieli wątpliwości ,że ją ratują. Quote
ewu Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 [B]Brzośka zgłosi małą do Sterylkowej skarbonki. Dziękuję:):):)[/B] Quote
bahlsa Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 A był choć jeden telefon z zapytaniem o Majeczkę? Quote
ewu Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='bahlsa']A był choć jeden telefon z zapytaniem o Majeczkę?[/QUOTE] Nie wiem, spytam Anetki. Przed południem rozmawiałam to jeszcze nie było zapytań ale może do wieczora...:) Quote
Makila Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 No niestety nie, ale jeszcze na pewno zadzwoni ;) jak nie dziś to jutro Quote
ewu Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='Malgoska']Jak tam maleńka?[/QUOTE] Dobrze:) Sterylka przed nią więc będą emocje:) Quote
ewu Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 U malutkiej wszystko ok, straszny z niej pieszczoch:) Quote
brzośka Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='ewu'][B]Brzośka zgłosi małą do Sterylkowej skarbonki. Dziękuję:):):)[/B][/QUOTE] Zgłosiłam. Ale okazało się, że na koncie Skarbonki jest baaardzo mało kasy, więc nie wiem czy coś z tego będzie :shake: Quote
Makila Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Majeczka jest umówiona jutro na godz. 17:00 do sterylizacji. Brzośka gdybyś mogła to dowiedz się czy czy coś z tego będzie. Quote
cancer43 Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Jak mówi moja wnuczka - spoko,Maroko - kasę wykombinujemy jak nie żebrząc,to bazarkując Quote
ewu Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='cancer43']Jak mówi moja wnuczka - spoko,Maroko - kasę wykombinujemy jak nie żebrząc,to bazarkując[/QUOTE] No jasne ale jaką fakturę wziąć...?????? Quote
ewu Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 Tak czy siak ciachaj Anetko a kasę się załatwi. Quote
Recommended Posts