giselle4 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='Mattilu']Kciukam za rozsądne telefony o Stokrotkę :-)[/QUOTE] dziękuje i mam nadzieje ze szybko znajdzie:) Quote
Mysza2 Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Mattilu']Kciukam za rozsądne telefony o Stokrotkę :-)[/QUOTE] telefonów to o nią pewnie trochę będzie, ale oby był tylko ten jeden właściwy:) Quote
Shilomaniak Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Odwiedzam pannicę :lol:, pewnie już kwitnąć nam zaczyna :evil_lol: Quote
giselle4 Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 były 2 telefony ale pani grymasnica panienke prosze przywiezc i te dwa telefony z miejscowosci gdzie juz sie przejechalam na ludziach i na razie sorry odpuscilam Quote
WARANSKA Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='giselle4']były 2 telefony ale pani grymasnica panienke prosze przywiezc i te dwa telefony z miejscowosci gdzie juz sie przejechalam na ludziach i na razie sorry odpuscilam[/QUOTE] Dobrze Graziu zrobilas, Sprezynka musi isc tylko i wylacznie w kochane rece :loveu: Quote
giselle4 Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 i tak sie stanie niech ją kochaja głod i biede juz miała Quote
giselle4 Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 cos sie rysuje na miejscu....czekamy Quote
WARANSKA Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 [quote name='giselle4']cos sie rysuje na miejscu....czekamy[/QUOTE] Wiec czekamy na caly rysunek z niecierpliwoscia :lol: Dobro Stokrotki najwazniejsza :loveu: Quote
Mattilu Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Na miejscu, czyli bedzie mozna kontrolowac? Quote
giselle4 Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Stokrotka chyba ma juz domek na drugim koncu Dzierzoniowa ludzie maja mieszkanie ale buduja dom ,wiec teren do biegania nie maja dzieci ale to rozwojowe-młode malzenstwo Stokrotka ma byc pani i pana przytulanką i do tego nadaje sie najlepiej w piątek podpiszemy Umowe Adopcyjną mysle ze jest to ten jedyny i najlepszy domek. Gdzie jest Stoktotka i co robi? Od piątkowego wieczoru jest gosciem w panstwa mieszkaniu pani bardzo nalegała aby dac im szanse poznania bo pokochała jej fotke w ogłoszeniu[ta z kotem] Panienka wzięła cała wyprawke...miski,smycz,obroze,smaczki,worek karmy,szampon,ręcznik,posłanko i kocyk oraz puszki pani została poinformowana ze Stokrotka moze wrocic do nas w kazdej chwili ale pan powiedzial nie po to ją bierzemy aby oddawac,damy rade z panienki ADHD kochamy psy i mamy doswiadczenie. Chyba napisalam wszystko teraz czekamy do piątku Quote
Shilomaniak Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Tzn. wzieli ja na próbę? nie rozumiem? Dac szansę poznania? a jesli sie nie spodoba to zwrot? :crazyeye: Ło matko!!! czy to aby ten NAJLEPSZY domek? Może jestem przewrwżliwiona, ale boczę sie na domki, ktore niby chca ale musza sprawdzić :roll: Quote
WARANSKA Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Mysle Grazynko,ze to dobry wybor panstwo mieszkaja niedaleko,transportu nie trzeba. Niech sie lepiej poznaja ze Stokrotka i do piatku zdecyduja Zreszta bedziesz ja miala na oku,bo sprezynke mocno pokochalyscie :loveu: i krzywdy nie dacie jej zrobic :mad: Quote
giselle4 Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Shilomaniak napisał(a):Tzn. wzieli ja na próbę? nie rozumiem? Dac szansę poznania? a jesli sie nie spodoba to zwrot? :crazyeye: Ło matko!!! czy to aby ten NAJLEPSZY domek? Może jestem przewrwżliwiona, ale boczę sie na domki, ktore niby chca ale musza sprawdzić :roll: dac szanse poznania Stokrotce ludzi dac sznase aby ich pokochala to ja wyznaczylam takie ramy ze przez tydzien bedzie tylko ich gosciem Dzisiaj juz wtorek i tylko jeden telefon ,,dzewczyny na spacerze dziewczyny spią razem prosze sie nie martwic,, Pan zatelefonowal bo pani szaleje z sunką. Zawsze zostawiam ludziom droge awaryjna my jej nie wypychamy na siłe byle gdzie i do byle kogo Niech ludzie wiedza ze zadnej łaski jej nie robią maja ją kochac i dbac o nia a ja to bede sprawdzac i wsatwiac fotki:) Quote
Shilomaniak Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 No dobra, troche sie uspokoiłam, ale tylko dlatego, że to próba na miejscu :roll:. "W świat" to ja bym się bała takich ludzióff, co sami nie wiedza czy chcą czy nie :razz: Quote
giselle4 Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 nie denerwuj sie zawsze sprawdzam gdzie idzie ,,moj,,pies ale i tak nie uchroniło mnie to od złej adopcji Przejechalam sie juz 3 razy i mysle ze wystarczy Floro,Kesh,Sara Floro ma raj Sara ma superr domek został Kesh ale mysle ze i On w koncu znajdzie chate Quote
Shilomaniak Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Stokrotka swoim urokiem podbije serce najwiekszego twardziela :evil_lol:. Uwiodła i mnie tymi ogromnymi oczętami i minką niewiniątka :evil_lol:. Daj Panie B. Stokrotce najwspanialszy domek :loveu: Quote
giselle4 Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 za te oczy mozna dac sie pokroic ma je ogromne...takie zdziwiono-proszące ale to tygrys w psiaj skorce:) Quote
giselle4 Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 (edited) Podpisana Umowa Adopcyjna panstwo powiedzieli ,,mimo ze jest wielką psotnicą ze nie zostaje w domku-ryczy zabieraja ja do pracy [prywaciarze] mimo ze trzeba zabierac ciastka ze stołu jest najukochanszym psem pod słoncem,, Pilnuje sie ludzi,spi na swoim posłanku bawi sie z dziecmi ,kocha ludzi nad zycie i ma swoj jedyny i na zawsze domek. Będa fotki i info z domku. Czas zmienic tytuł. Kobiety kochane wszystkim dzisiaj dziękuje zycze aby kazdy psiak tak szybko znalazł swoje miejsce na ziemi i aby był kochany. Dziekuje Edited February 28, 2014 by giselle4 Quote
kamos Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Na takie wieści właśnie czekałam. Bądź szczęśliwa kochana Stokrotko:loveu: we własnym domku . Quote
Kara. Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Dawno nie zaglądałam:oops: I się zdziwiłam co to za dziwny wątek mi wlazł w subskrypcje :evil_lol: Oby więcej takich miłych niespodzianek:loveu: Powodzenia maleńka:kciuki: I nie wykończ Państwa od razu - przydadzą ci się jeszcze:sg168: Quote
WARANSKA Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Rysunek skonczony,na nim domek wymarzony, a w nim Stokrotka szczesliwa :loveu: Dziekuje Wam dziewczyny kochane,za opieke,wikt i opierunek nad Stokrotka, bo dzieki Wam wie co znaczy czlowieka wielkie serce :loveu: Niech ta mala rozrabiare uwielbiaja,ale niech w koncu przestanie ryczec i sie ustatkuje Quote
Recommended Posts