Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kara. napisał(a):
Dawno nie zaglądałam:oops:
I się zdziwiłam co to za dziwny wątek mi wlazł w subskrypcje :evil_lol:
Oby więcej takich miłych niespodzianek:loveu:
Powodzenia maleńka:kciuki:
I nie wykończ Państwa od razu - przydadzą ci się jeszcze:sg168:

swięte słowa,jeszcze sie przydadzą

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja tylko dodam,że Stokrotka została Mimi :eviltong: Państwu spodobało się to imię :loveu: Giselle przedstawiła ją jako Stokrotkę jednak moje przyzwyczajenie wzięło górę i powiedziałam przy nich do niej Mimi no i zostało ;)

Posted

michelle04 napisał(a):
A ja tylko dodam,że Stokrotka została Mimi :eviltong: Państwu spodobało się to imię :loveu: Giselle przedstawiła ją jako Stokrotkę jednak moje przyzwyczajenie wzięło górę i powiedziałam przy nich do niej Mimi no i zostało ;)

Tak to prawda,dzisiaj oznajmili ze jednak na ,,Mimi,,reaguje lepiej i tak zostanie...MIMI

Posted

giselle4 napisał(a):
Tak to prawda,dzisiaj oznajmili ze jednak na ,,Mimi,,reaguje lepiej i tak zostanie...MIMI

Teraz to ICH pies to niech będzie Mimi :diabloti:. Jak była troszku moja to byla Stokrota :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

witam
Cały czas pracujemy nad tym aby sama zostawała w domu ale jak na razie efekty są raczej marne, no i zauważyliśmy, że Mimi strasznie boi się innych psów więc na spacerze jak spotka jakiegoś kolege to strasznie szczeka ale nad tym też pracujemy.
A ogólnie to kochany psiak i wieczorem jak przyjdzie się przytulić to wszystko idzie w niepamięć.
W załączniku przesyłam kilka zdjęć
pozdrawiamy:-)