Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki nie jest dobrze :roll: Od wczoraj Mimi nie je, zwymiotowała żółcią, więc pojechałyśmy do weta, dostała kroplówkę i dwa zastrzyki oraz zawiesinę do pysia osłonową, a także pobrano jej krew do badania Wet przypuszcza, że to problem z jelitami, ale zobaczymy jutro co wykażą wyniki i jutro znowu jedziemy na kroplówkę
Jest przestraszona i my też :-(

Posted

Biedne maleństwo,:-( tyle już wycierpiała, co jeszcze przed nią?, na szczęście jest pod dobrą opieką, musi być dobrze, proszę o dane na pw podeślę grosza , pozdrawiam;)

Posted

Musiałam wejść na wątek Mimi.Giselle,swoim pierwszym postem wycisnęłaś u mnie już wszystkie chyba łzy.Biedna malutka,nie dość,że tak potraktowana to teraz chora.Koniecznie trzeba jej gotować ryż z kurczakiem zalanym wywarem ale chudym na początku i podawać w małych porcjach.Być może po wygłodzeniu żołądek odmówił pracy.Oby tylko nie miała temperatury.Jest bardzo,bardzo podobna z wyglądu do mojej tymczasi Sawanki z tą różnicą,że jest o wiele młodsza.Mimi jest w typie terierka,są to bardzo fajne kontaktowe psiaki.
Podeślij nr.konta chociaż 20,00zł wpłacę na malutką bo wiem ile kosztuje choreńki psiaczek.

Posted

po 3 dniach jedzenia nagle odmowiła i
wiecie co my czujemy
ani spac ani jesc
od weta do weta
a Ona kręci głową
Wlasnie ryz z kurczakiem jadla ,troche puszeczki nawet kilka ziaren suchej
i nagle koniec.
Mysle ze od jutra zacznie jesc normalnie.
ale to moje pobozne zyczenie
sorry ze nic nie było pisane
ale tak to jest ja wszyscy chorują.
małe siku

i u weta

Posted

Byłyśmy dzisiaj u weta na kroplówce, badania zrobione - na szczęście w normie, zaraz wkleję wyniki, temperatury nie ma Tak jak napisała Cioteczka Shilomaniak i Anula wet rzekł, że pewnie to kłopoty z jelitami, bo jest wygłodzona i wychudzona, zjadła za dużo na raz i stąd taki problem :(
Dal jej smaczka z kalmara i o dziwo zjadła, a potem wysłał Giselle do sklepu mięsnego obok po surowy kawałek polędwicy wołowej i zjadała ponad połowę :) Dostałyśmy próbkę karmy Royal na problemy jelitowe i jak zacznie jeść chrupki będziemy musiały zaopatrzyć się w takowe Dzisiaj już nic więcej nie zjadła, ale była już weselsza i teraz śpi przy mnie :) Jutro wg rady ugotuje ryż na chudym rosole :razz:
Poza tym w nocy spala ze mną czego nie praktykuję z żadnym psem, jednak teraz zrobiłam wyjątek, bo chciałam ją mieć na oku gdyby coś się działo, no i poza tym, że zsikała mi się na materac :mad:obyło się bez incydentów ;) Jeśli dzisiaj znowu się zsika będzie nosiła pieluchę do spania :diabloti:

Posted

Mam nadzieję,że Mimi wyzdrowieje i będzie wesołą dziewczynką.Tak się patrzę na fotki i nie mogę uwierzyć bo to jest klon prawie mojej Sawani jedynie uszka ma mniej obrośnięte sierścią,natomiast umaszczenie takie same.

Posted

Uszka cudowne do miętolenia ;) :evil_lol:.
Kawał polędwicy wolowej zjadła??? No popatrzcie państwo jaka hrabianka łaskawa ;).
Pewnie w ramach pokazania swojej wyższości nad pozostałym towarzystwem zlala sie Cioteczce do łóżka :diabloti: