giselle4 Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Handzia55 napisał(a):Ona wygląda jak siostra blizniaczka mojego Filusia:placz: Co za podlec ją wywalił:angryy: Będę jej wiernie kibicować i trzymać kciuki za dobry domek. co za podlec ja zagłodził?:( Quote
Handzia55 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Zaglądam do Stokrotki, tylko tyle mogę:-( Quote
giselle4 Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Handzia55 napisał(a):Zaglądam do Stokrotki, tylko tyle mogę:-( to bardzo duzo...:) dziekujemy Quote
Kora Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Giselle, wyczysc skrzynke to na marginesie natomiast napisz mi koniecznie na pw gdzie znalazlas te sunie to bardzo wazne! Quote
giselle4 Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Kora napisał(a):Giselle, wyczysc skrzynke to na marginesie natomiast napisz mi koniecznie na pw gdzie znalazlas te sunie to bardzo wazne! Dzierzoniow koło rynku dolnosląskie Quote
michelle04 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='Mysza2']Wiedziałam w duchu że jej nie zostawicie w schronie:):) Skromne 2 dyszki chociaż wpłacę na razie. Myszko z serca dziękujemy:buzi::buzi::buzi: Ruszamy z kopyta z tą małą,na początek odkarmianie, dzisiaj Giselle ugotowała ryż z kurczakiem, który chętnie zjadła, ale to nie wystarczy by podtuczyć psinę, więc w drugiej misce ma dobre, odżywcze chrupki z kocią puszką Na razie nie jest zainteresowana,ale czas pokaże czy się nie przekona - bardzo na to liczymy, gdyż specjalnie dla niej są te smakołyki :loveu: Quote
michelle04 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Jutro wizyta u weta, bo trzepie uszkami mimo, że są czyste i pachnące, więc niech doktor to obejrzy, a przy okazji zważymy dziewczynkę i sprawdzimy stan ogólny ;) Potem Giselle weźmie ją w swoje szpony ,wykąpie sukieneczkę i przystrzyże łapki :razz: Quote
giselle4 Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Kora pisze ze gdzies widziała podobną suczkę ze ktos poszukuje mozE ktos jeszcze widzial S.O.S Quote
giselle4 Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Dzikujemy cioci Mysza2 za przelew na Stokrotkę-20zl juz w poscie grosikowym:) Quote
Perełka1 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Jestem na wątku, postaram się pomóc, zobaczę w jaki sposób:lol: Czekam na zapłatę faktur za tłumaczenia, które zrobiłam w grudniu i nie mogę się doczekać Quote
Mysza2 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Trzymam kciuki, żeby jej ktoś jednak szukał Quote
giselle4 Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Mysza2 napisał(a):Trzymam kciuki, żeby jej ktoś jednak szukał ja tez,bo to by znaczylo ze uciekła i nikt jej nie chcial pomoc ze tak wychudła:( a nie ze ktos to zrobił specjanie Quote
giselle4 Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):Jestem na wątku, postaram się pomóc, zobaczę w jaki sposób:lol: Czekam na zapłatę faktur za tłumaczenia, które zrobiłam w grudniu i nie mogę się doczekać witam na watku szkieleta ale bedzie z niej laseczka obiecujemy:) Quote
Handzia55 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Witam Stokrotkę i wszystkich, którym ta psina zapadła w serce:loveu: Quote
Mysza2 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Nawet jak nikt jej nie szuka, to jak ją odkarmicie to malizna domek znajdzie:) Quote
giselle4 Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Kora napisał(a):Na te chwile sprawdzilam dwa portale. bardzo dziekuje:) Quote
giselle4 Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Mysza2 napisał(a):Nawet jak nikt jej nie szuka, to jak ją odkarmicie to malizna domek znajdzie:) masz racje powinna wazyc z 8-9 kg i bedzie Quote
michelle04 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Dziewczyna byłą u weta, waży 4 kg a powinna ja wspomniała Giselle przynajmniej z 8 kg :shake: Uszka czyste jednak ma rankę na błonce w środku, więc wet przepisał maść ( nazwę zna Giselle, bo ma wykupić receptę) i powinno jej przejść z tym trzepaniem, ogólnie bardzo osłabiona, ale zdrowa i to najważniejsze :loveu: U weta była bardzo grzeczna i miała towarzystwo Norci :smile: i na wadze Quote
Kara. Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Ależ śliczna dziewczynka.:loveu: W jakim może być wieku? Bo chyba miała być Yorkiem i może ktoś się zorientował, że nie wyszło:roll: A w ogóle to wygląda jak miniatura Fizi u tamb:lol: Quote
Handzia55 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Mój pies ważył 5,60 kg jak go przywiozlam do domu. Też każdą kostkę można mu było wymacać.:shake: Tak się zastanawiałyśmy ze znajomymi, czy przypadkiem nie miał być yorkiem, a jak wyrosło coś innego to wylądował na ulicy.:angryy: Quote
Recommended Posts