Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Handzia55 napisał(a):
Ona wygląda jak siostra blizniaczka mojego Filusia:placz: Co za podlec ją wywalił:angryy: Będę jej wiernie kibicować i trzymać kciuki za dobry domek.

co za podlec ja zagłodził?:(

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kora napisał(a):
Giselle, wyczysc skrzynke to na marginesie natomiast napisz mi koniecznie na pw gdzie znalazlas te sunie to bardzo wazne!

Dzierzoniow koło rynku
dolnosląskie

Posted

[quote name='Mysza2']Wiedziałam w duchu że jej nie zostawicie w schronie:):)
Skromne 2 dyszki chociaż wpłacę na razie.
Myszko z serca dziękujemy:buzi::buzi::buzi:
Ruszamy z kopyta z tą małą,na początek odkarmianie, dzisiaj Giselle ugotowała ryż z kurczakiem, który chętnie zjadła, ale to nie wystarczy by podtuczyć psinę, więc w drugiej misce ma dobre, odżywcze chrupki z kocią puszką Na razie nie jest zainteresowana,ale czas pokaże czy się nie przekona - bardzo na to liczymy, gdyż specjalnie dla niej są te smakołyki :loveu:

Posted

Jutro wizyta u weta, bo trzepie uszkami mimo, że są czyste i pachnące, więc niech doktor to obejrzy, a przy okazji zważymy dziewczynkę i sprawdzimy stan ogólny ;) Potem Giselle weźmie ją w swoje szpony ,wykąpie sukieneczkę i przystrzyże łapki :razz:

Posted

Mysza2 napisał(a):
Trzymam kciuki, żeby jej ktoś jednak szukał

ja tez,bo to by znaczylo ze uciekła i nikt jej nie chcial pomoc
ze tak wychudła:(
a nie ze ktos to zrobił specjanie

Posted

Katarzyna Starkiewicz napisał(a):
Jestem na wątku, postaram się pomóc, zobaczę w jaki sposób:lol:
Czekam na zapłatę faktur za tłumaczenia, które zrobiłam w grudniu i nie mogę się doczekać

witam na watku szkieleta
ale bedzie z niej laseczka
obiecujemy:)

Posted

Dziewczyna byłą u weta, waży 4 kg a powinna ja wspomniała Giselle przynajmniej z 8 kg :shake: Uszka czyste jednak ma rankę na błonce w środku, więc wet przepisał maść ( nazwę zna Giselle, bo ma wykupić receptę) i powinno jej przejść z tym trzepaniem, ogólnie bardzo osłabiona, ale zdrowa i to najważniejsze :loveu:

U weta była bardzo grzeczna i miała towarzystwo Norci :smile:

i na wadze

Posted

Ależ śliczna dziewczynka.:loveu:

W jakim może być wieku? Bo chyba miała być Yorkiem i może ktoś się zorientował, że nie wyszło:roll:

A w ogóle to wygląda jak miniatura Fizi u tamb:lol:

Posted

Mój pies ważył 5,60 kg jak go przywiozlam do domu. Też każdą kostkę można mu było wymacać.:shake: Tak się zastanawiałyśmy ze znajomymi, czy przypadkiem nie miał być yorkiem, a jak wyrosło coś innego to wylądował na ulicy.:angryy: