jotpeg Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 a na analogiczmym watku krakowskim opuszczonego po smierci opiekuna starszego sznaucera inforamacja, ze rodzina wydala psa gdzies na wies, do kojca i pilnowania sklepu :shake: to juz twoja dzialka lepsza, Lordziku. Ale dom by sie bardzo przydal, zeby cos podobnego sie nie stalo... Quote
Edi100 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 jotpeg napisał(a):a na analogiczmym watku krakowskim opuszczonego po smierci opiekuna starszego sznaucera inforamacja, ze rodzina wydala psa gdzies na wies, do kojca i pilnowania sklepu :shake: to juz twoja dzialka lepsza, Lordziku. Ale dom by sie bardzo przydal, zeby cos podobnego sie nie stalo... Niewiadomo co komu do łba przyjdzie....:shake: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 dzisiaj szukając kotów, znalazłam na działkach DOBERMANA w kojcu, z marną budką skleconą z czegoś przypominającego kaloryfery. Masakra.:shake: Pies wygląda na młodego i jeszcze zdrowego. Pewnie ktoś go oddał w tzw.dobre ręce. Quote
Edi100 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Alfa i Zuzia napisał(a):dzisiaj szukając kotów, znalazłam na działkach DOBERMANA w kojcu, z marną budką skleconą z czegoś przypominającego kaloryfery. Masakra.:shake: Pies wygląda na młodego i jeszcze zdrowego. Pewnie ktoś go oddał w tzw.dobre ręce. Matko jedyna:( Quote
supergoga Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dobcio w kojcu - makabra. A Lordzik - już dawno w domu piwnien być. Szkoda fajnego psa skazanego na samotność. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 ma allegro. cos mi sie dzieje z klawiatura;) ludzi chyba przeraza jego wiek Quote
ocelot Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Lordzik co jaiś czas zaglądam z nadzieją, że lepsze wieści. A tu nadal nic. Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 kurcze przecież aż taki stary nie jest :shake: Quote
jotpeg Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 malawaszka napisał(a):kurcze przecież aż taki stary nie jest :shake: właśnie :shake::shake: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Lordowi potrzebni ludzie do czesania, strzyżenia i do których mógłby należeć. W zamian będzie ich ulubionym psem! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 :( nie jest dobrze. Lord, jak go nie puszczą żeby pobiegał, skomli. Jak go puszczą, to biega jak szalony, skacze przez płoty, dziury, gania koty (ale tak że nie dogania), a ludzie się oburzają. Szkoda go - taki fajny pies. Wisoną i latem będzie więcej ludzi oburzających się. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 pies upadły nisko wraca grzecznie na 1 stronkę. ;) Quote
Edi100 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Alfa i Zuzia napisał(a):pies upadły nisko wraca grzecznie na 1 stronkę. ;) I jeszcze raz. Tak mi Go szkoda:( Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Alfa i Zuzia napisał(a)::( nie jest dobrze. Lord, jak go nie puszczą żeby pobiegał, skomli. Jak go puszczą, to biega jak szalony, skacze przez płoty, dziury, gania koty (ale tak że nie dogania), a ludzie się oburzają. Szkoda go - taki fajny pies. Wisoną i latem będzie więcej ludzi oburzających się. wcale mu się nie dziwię - też bym się tak zachowywała :shake: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Lord dostał nową obrożę przeciwpchelną. Quote
jotpeg Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Alfa i Zuzia napisał(a):Lord dostał nową obrożę przeciwpchelną. no prosze! mam nadzieje, ze choc podziekowal :cool3: Quote
jotpeg Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 zdublowalo mi posty, ale juz po kasacji. Quote
supergoga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ja już nie wiem ci z nim robić. To jest taki fajny pies ten Lord, taki ładny. Tez się obawiam co będzie jak się zacznie sezon. Quote
Recommended Posts