Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lord pojechał dziś do nowego domu w Kochciach(to jest koło Lublińca).
:laola::laola:

Ma teraz wspaniałą rodzinę: Panią, Pana, ich 2 córki, ogród do biegania, budę i kojec, ma też w ogrodzie mały stawik do brodzenia, bo to wodołaz jest (nie wiem czy Państwo będą tym zachwyceni;)). Wokół domu pola do biegania, sąsiadka owczarka.
Zamówiona adresówka i jest wysokie ogrodzenie, bo Lord skoczny jest. Musi tylko przyzwyczaić się do swojego kotka.
Brzmi jak bajka, prawda? Jednak zdarzają się cuda i są jeszcze wspaniali ludzie na świecie:multi:. Państwo po stracie poprzedniego psa długo wybierali psiaka, szukali w Internecie, decyzje podejmowali wspólnie. Tak że to przemyślana decyzja, Lord ma na starość wspaniały dom. Odjechał leżąc wygodnie w samochodzie, żegnany wylewnie przez działkowców, którzy nim się opiekowali.:p

Wszystkiego najlepszego w nowym domu i życiu Lordziu, bądź grzeczny.

Bardzo dziekuję Florida blue i jej koleżance z miau-Małogosi za wizytę przedadopcyjną. :Rose::Rose:

Dziekuję wszystkim, którzy pomagali Lordowi znaleźć dom, hodując wątek, robiąc ogłoszenia itp. :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:...

Posted

ocelot napisał(a):
Możemy liczyć na zdjęcia z domku?

tak, ale dopiero jak Państwo doprowadzą psiaka do porządku. Teraz wstyd pokazywać:evil_lol:. Wycięłam mu dziś z wiadro filcu, a to tylko cześć. Wymaga strzyżenia i kąpieli, potem będą zdjęcia. Naprawdę świetni ludzie, dadzą radę.

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
tak, ale dopiero jak Państwo doprowadzą psiaka do porządku. Teraz wstyd pokazywać:evil_lol:. Wycięłam mu dziś z wiadro filcu, a to tylko cześć. Wymaga strzyżenia i kąpieli, potem będą zdjęcia. Naprawdę świetni ludzie, dadzą radę.

Cudownie, wspaniale!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

[SIZE="4"]wspaniała wiadomość, wspaniała!!!!!!!!!!!

:klacz::klacz::klacz:
:laola::cunao::sweetCyb:

Alfo :B-fly::B-fly: że udało Ci się, wbrew wszystkiemu, doprowadzić LORDA do DOMU!!! :cunao::bigcool::bigcool:

Powodzenia, Lordziku, w nowym, jak najdłuższym i najszczęśliwszym życiu!!! :iloveyou:
A Kochcice przypadkiem znam, jest tam takie sanatorium we dworze; ładne tereny :painting:

Posted

ja potwierdzam, byłam z Małgosia i dziecięciem moim - Małgosia zlustrowała dom, panstwo już prawie zostali poproszeni o przedłożenie PIT-ów, chciała im robić test białej rękawiczki z super niani ale odwiodłam ją od tego :evil_lol:

Posted

samoglow napisał(a):
O rany, ale niespodzianka! Bardzo sie ciesze, bardzo !!! :multi::loveu::multi::loveu::multi:
Ci ludzie na allegro go wypatrzyli?

Wypatrzyli go na któryms z ogłoszeń wystawionych przez Supergogę, nie wiem dokładnie, bo już usunięte. Goga mówi że eurocity, kupsprzedaj, mójpupil albo 4lapy.

Lordzik dojechał do domu po 16, zjadł kolację, poszedł na spacerek, potem odpoczywał w zadaszonym kojcu z drewnianą podłogą, w budzie swojej nowej. Dostał jako wyprawkę kawałek szmatki ze swojej starej budy, żeby się lepiej czuł. Kotka przyglądała mu się ciekawie, Lord nie atakował, więc powinno być dobrze - bo on gania tylko uciekające koty.

Posted

jotpeg napisał(a):
Lord się szybko nauczy, że swoich kotów się nie gania. :bluepaw:
I, Alfo, Twój Czarny odetchnie... :cool3:

myslę że Lordzik najszybciej zaprzyjaźni się z kotem i córkami państwa.
Kocur Czarny wczoraj jak zobaczył Lorda to się nastroszył, a potem uznał że profilaktycznie wejdzie na drzewo. Wybrał modrzew i spadł, cymbał jeden. Zatrzymał się na niższej gałęzi. :diabloti:

Posted

relacja z domu Lorda:p:

Lord ma sie dobrze. Przez pierwsze dwa dni trochę szczekal i piszczal ale już jest dobrze.

Lubi chodzić na spacery, chodzi co drugi dzień rano i codziennie wieczorem . Jak mu mówią że wraca do domu, to ciągnie do furtki, siada przed nią i łapką chce otwierać. Dostaje dużo dobrego jedzonka i w ogóle żyje jak król. Z początku szarpał siatkę w kojcu ale teraz już grzeczny, ma zawieszoną w budzie firankę ze skórki żeby mu nie wiało .

Państwo piszą że są BARDZO SZCZĘŚLIWI GO MAJĄC !!!:multi: