halbina Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Lordzik, może się doczekasz w końcu... :cool3: Quote
BasiaD Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Lordzik, Ty piękny kudłaczu, już dawno powinieneś być w swoim domku! Podnoszę do góry, niech te domki się wreszcie obudzą z zimowego snu! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Lord pojechał dziś do nowego domu w Kochciach(to jest koło Lublińca). :laola::laola: Ma teraz wspaniałą rodzinę: Panią, Pana, ich 2 córki, ogród do biegania, budę i kojec, ma też w ogrodzie mały stawik do brodzenia, bo to wodołaz jest (nie wiem czy Państwo będą tym zachwyceni;)). Wokół domu pola do biegania, sąsiadka owczarka. Zamówiona adresówka i jest wysokie ogrodzenie, bo Lord skoczny jest. Musi tylko przyzwyczaić się do swojego kotka. Brzmi jak bajka, prawda? Jednak zdarzają się cuda i są jeszcze wspaniali ludzie na świecie:multi:. Państwo po stracie poprzedniego psa długo wybierali psiaka, szukali w Internecie, decyzje podejmowali wspólnie. Tak że to przemyślana decyzja, Lord ma na starość wspaniały dom. Odjechał leżąc wygodnie w samochodzie, żegnany wylewnie przez działkowców, którzy nim się opiekowali.:p Wszystkiego najlepszego w nowym domu i życiu Lordziu, bądź grzeczny. Bardzo dziekuję Florida blue i jej koleżance z miau-Małogosi za wizytę przedadopcyjną. :Rose::Rose: Dziekuję wszystkim, którzy pomagali Lordowi znaleźć dom, hodując wątek, robiąc ogłoszenia itp. :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:... Quote
ocelot Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Wchodzę, nie sądząc, ze tu takie zmiany.;););););) Możemy liczyć na zdjęcia z domku? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 ocelot napisał(a):Możemy liczyć na zdjęcia z domku? tak, ale dopiero jak Państwo doprowadzą psiaka do porządku. Teraz wstyd pokazywać:evil_lol:. Wycięłam mu dziś z wiadro filcu, a to tylko cześć. Wymaga strzyżenia i kąpieli, potem będą zdjęcia. Naprawdę świetni ludzie, dadzą radę. Quote
Edi100 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Alfa i Zuzia napisał(a):tak, ale dopiero jak Państwo doprowadzą psiaka do porządku. Teraz wstyd pokazywać:evil_lol:. Wycięłam mu dziś z wiadro filcu, a to tylko cześć. Wymaga strzyżenia i kąpieli, potem będą zdjęcia. Naprawdę świetni ludzie, dadzą radę. Cudownie, wspaniale!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: to dobrze, że cuda się jednak zdarzają! i że są cudowni ludzie na tym padole łez!... Quote
syla00 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 :multi::multi::multi:popłakałam się jak przeczytałam post od Alfy! Cudownie! BRAWO DZIEWCZYNY! Wielkie ukłony dla was! Quote
jotpeg Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [SIZE="4"]wspaniała wiadomość, wspaniała!!!!!!!!!!! :klacz::klacz::klacz: :laola::cunao::sweetCyb: Alfo :B-fly::B-fly: że udało Ci się, wbrew wszystkiemu, doprowadzić LORDA do DOMU!!! :cunao::bigcool::bigcool: Powodzenia, Lordziku, w nowym, jak najdłuższym i najszczęśliwszym życiu!!! :iloveyou: A Kochcice przypadkiem znam, jest tam takie sanatorium we dworze; ładne tereny :painting: Quote
florida_blue Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ja potwierdzam, byłam z Małgosia i dziecięciem moim - Małgosia zlustrowała dom, panstwo już prawie zostali poproszeni o przedłożenie PIT-ów, chciała im robić test białej rękawiczki z super niani ale odwiodłam ją od tego :evil_lol: Quote
anilla Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 zatkało mnie;) z wrazenia GRATULUJE!!!!! super wiadomość!! Quote
samoglow Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 O rany, ale niespodzianka! Bardzo sie ciesze, bardzo !!! :multi::loveu::multi::loveu::multi: Ci ludzie na allegro go wypatrzyli? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 samoglow napisał(a):O rany, ale niespodzianka! Bardzo sie ciesze, bardzo !!! :multi::loveu::multi::loveu::multi: Ci ludzie na allegro go wypatrzyli? Wypatrzyli go na któryms z ogłoszeń wystawionych przez Supergogę, nie wiem dokładnie, bo już usunięte. Goga mówi że eurocity, kupsprzedaj, mójpupil albo 4lapy. Lordzik dojechał do domu po 16, zjadł kolację, poszedł na spacerek, potem odpoczywał w zadaszonym kojcu z drewnianą podłogą, w budzie swojej nowej. Dostał jako wyprawkę kawałek szmatki ze swojej starej budy, żeby się lepiej czuł. Kotka przyglądała mu się ciekawie, Lord nie atakował, więc powinno być dobrze - bo on gania tylko uciekające koty. Quote
jotpeg Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Lord się szybko nauczy, że swoich kotów się nie gania. :bluepaw: I, Alfo, Twój Czarny odetchnie... :cool3: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 jotpeg napisał(a):Lord się szybko nauczy, że swoich kotów się nie gania. :bluepaw: I, Alfo, Twój Czarny odetchnie... :cool3: myslę że Lordzik najszybciej zaprzyjaźni się z kotem i córkami państwa. Kocur Czarny wczoraj jak zobaczył Lorda to się nastroszył, a potem uznał że profilaktycznie wejdzie na drzewo. Wybrał modrzew i spadł, cymbał jeden. Zatrzymał się na niższej gałęzi. :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Alfa i Zuzia napisał(a):Lord pojechał dziś do nowego domu w Kochciach(to jest koło Lublińca). :laola::laola: w Kochcicach??? :cool3: ale się cieszę :laola: :loveu: Quote
chalimala Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 c u d o w n i e!!!!!!!gratulacje!!!i Wam dziewczyny za wytrwalość :) jesteście wielkie :-) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 relacja z domu Lorda:p: Lord ma sie dobrze. Przez pierwsze dwa dni trochę szczekal i piszczal ale już jest dobrze. Lubi chodzić na spacery, chodzi co drugi dzień rano i codziennie wieczorem . Jak mu mówią że wraca do domu, to ciągnie do furtki, siada przed nią i łapką chce otwierać. Dostaje dużo dobrego jedzonka i w ogóle żyje jak król. Z początku szarpał siatkę w kojcu ale teraz już grzeczny, ma zawieszoną w budzie firankę ze skórki żeby mu nie wiało . Państwo piszą że są BARDZO SZCZĘŚLIWI GO MAJĄC !!!:multi: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 samoglow napisał(a):Cudowne wiesci! Moze jakies fotki? ;) fotek chyba narazie nie będzie... Lordzik nie wykąpany, bo my tu mamy nawrót zimy. Zimno jak szlag i śnieg sypie. Quote
samoglow Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A co sie dzieje nad morzem! Toz to przyjdzie karpia kupic i choine zainstalowac! :evil_lol: Quote
Recommended Posts