Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prążek rośnie w oczach Chyba obecność Bazyla go tak stymuluje, bo wreszcie zaczął porządnie jeść.

A wkurzony Rupert ogryza poidełko. Kupiłam im nowe, bo z poprzedniego mocno ciekło i to jest nareszcie dobre -ale chyba Rupert uważa że za wolno kapie.

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje prośki kurczą się w zastraszającym tempie... ;) Jeszcze dziś rano miałam ich osiem, a teraz została mi tylko czwórka...
Jakoś tak cicho i pusto :razz:

Smutno mi trochę było oddawać prosięta... Ale wiem, że trafiły w dobre łapki :). W naprawdę dobre łapki.

S i M, którzy wzięli ode mnie 2 prośki do DS - może pojawią się na naszym forum. Skierowałam ich tutaj delikatnie :lol:

Elurin wziął 2 kolejne dla Pucki na DT (wielkie dzięki Pucka za przygarnięcie prosiaczów :loveu:).

Pozostały u mnie dwa prosięta dla koleżanki - jutro przyjedzie po nie... Sprite i Pragnienie :lol: - tylko jeszcze nie wiemy, który jest który ;).

I zostanę tylko z dwoma swoimi panami...
Cola i Pepsi żyją już w pełnej komitywie... No prawie, bo przy Elurinie troszkę się ścięły ;)

Posted

Oooo... Pepsi nauczył się wskakiwać na półeczkę... Przed sekundką mu się udało :multi::multi::multi:
Od początku dreptał dzielnie i ciekawie po całej klatce, ale... na półeczkę wejść nie potrafił. Wsadzał tylko przednie łapki, wciągał się lekko... ale pupę miał za ciężką :evil_lol:

Elurin... miałeś rację, że się nauczy ;)

Posted

Swiniaki :
1. Jasny - mój TZ usiłuje wymyśleć imię :) - już wymyślił - ZYTEK ;)

[IMG]http://www.sobon.un.waw.pl/swinek2.jpg[/IMG]

2. Ciemny - Zygmunt -

[IMG]http://www.sobon.un.waw.pl/swinek1.jpg[/IMG]

Posted

no !!!! halo!!! śliczne świnki do wzięcia - Zygmunt i Zyt ( mój TZ jest szurnięty). Na razie nic nie mówią, siedzą zamknięte w domku, nic nie jedzą, bo jestem w pokoju :) Zyt jest chyba śmielszy

Posted

ja jestem chętna na prosiaczki :),ale nie wiem jak to będzie, bo z tego co wiem, i o czym pisałam Elurin ,to więcej niż dwa świniaki dla mnie ,miały jechac do Poznania.

Posted

[quote name='invictus hilaritas']Bajon a y chcesz samiczki czy samce ??[/quote]

Wolałabym samiczki ,ale juz zostałam przez Elurin poinformowana ,że dziewczynki nie zdarzają się często, i wobec tego faktu mogą być dwaj chłopcy;)
pzdr

Posted

A to mamy dwóch chłopców, są u Pucki na tymczasie.
Ja też mam dwóch chłopców - dzieci Balbinki, 1,5 miesięczne prośki, ale wolałbym ich wyadoptować w Warszawie.

Posted

[quote name='Elurin']A to mamy dwóch chłopców, są u Pucki na tymczasie.
Ja też mam dwóch chłopców - dzieci Balbinki, 1,5 miesięczne prośki, ale wolałbym ich wyadoptować w Warszawie.[/quote]

Ja wzięłabym dwóch chłopaków,i nie uciekam z nimi do Izraela:cool3: Poznań to nie koniec świata;) , także decyzja należy do Ciebie, no i moja przyjaciółka jednego prosiaczka chłopczyka też weźmie.
Także trzy sztuki miałyby ,mam taką nadzieję, a ze swojej strony mogę zapewnić, że tak będzie ,godny domek w Poznaniu.

Pzdr

Posted

[quote name='Bajon']Ja wzięłabym dwóch chłopaków,i nie uciekam z nimi do Izraela:cool3: Poznań to nie koniec świata;) , także decyzja należy do Ciebie, no i moja przyjaciółka jednego prosiaczka chłopczyka też weźmie.
Także trzy sztuki miałyby ,mam taką nadzieję, a ze swojej strony mogę zapewnić, że tak będzie ,godny domek w Poznaniu.

Pzdr[/quote]
Nie o uciekanie i nieufność (normalna rzecz na dogo, BTW) tu chodzi...Przywiązałem się do Andziejka (fotki w pierwszym poście), chciałbym go odwiedzać, poza tym proś ma jeszcze leczone oczko, ma kartę w lecznicy okulistycznej w W-wie, dlatego wolałbym, żeby mieszkał tutaj.
To może poszukamy transportu po Poznania dla Zyta i Zygmunta?

Posted

[quote name='pucka69']ja jade do poznania w połowie wrzesnia - dopiero[/quote]

Jak dla mnie bomba, fajni faceci z tego co na fotkach widać:cool3: .
Może w połowie września byłby również proś dla mojej przyjaciółki,:loveu:
A jeśli byłby jakiś transport wcześniej, to ja ewentualnie moge podjechać gdzieś,gdyby trasa "transportu" nie przebiegała przez sam Poznań.
Pzdr

Posted

jade pociagiem do samego poznania
ale ... tak pomyslalam - przez te dwa tyg pewnie sie proski jeszcze trafia chyba ze te konkretnie chcesz :) bo tam ktos apse pytal ... a chodzi o to ze ja za chwile bede miala jeszcze jednego proska - tego co go tu kostek dala i TZ mnie wywali z domu z całym tym zwierzyncem ...

Posted

[quote name='pucka69']jade pociagiem do samego poznania
ale ... tak pomyslalam - przez te dwa tyg pewnie sie proski jeszcze trafia chyba ze te konkretnie chcesz :) bo tam ktos apse pytal ... a chodzi o to ze ja za chwile bede miala jeszcze jednego proska - tego co go tu kostek dala i TZ mnie wywali z domu z całym tym zwierzyncem ...[/quote]

pucka69 bez stresu,jeśli nie te przystojniaki ,to będą kolejne ;) Ja moge poczekać,na kolejne....choć powiem szczerze zaczynam się czuć jak kobieta cieżarna przed porodem-już nie moge się doczekać :cool3:
Ale jeśli trafi się ktoś na miejscu to nie ma problemu,ja będę cierpliwie czekać dalej.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='pucka69']to wam hurtem zawiozę do Poznania :) apso! apso! chcesz świnki? bajon i hala - tylko żebyscie sie nie obraziły !!!![/quote]

Absolutnie nikt nie zamierza się obrażać :lol: Cierpliwość jest cnotą,trzeba pracować nad wewnętrznym udoskonaleniem;)
Wiesz dokładnie w jakim terminie będziesz w Poznaniu??

Posted

Pucka zostawiłas komórkę w domu!!! Dodzwoniłam sie do twojego Tz i mnie z lekka zatkało bo byłam pewna,że to Ty sie odezwiesz.Transport do Białegostku mozliwy jutro, napisałam Ci PW.tylko sie odezwij...