Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Laboświnki będą dopiero za tydzień...Przepraszam jeszcze raz (tydzień temu już przepraszałem) za zamieszanie.
Aha, prośków ma być osiem...

Invi - bardzo mi przykro...:-(

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany Pucka, a czemu ja myślałam, że w Ursusie??? Zaczynam się o siebie martwić. Wysłałam Ci troszkę zdjęc........może coś wybierzesz.......

[B]Invi[/B] kochana tak mi strasznie przykro.......wiem co czujesz. Ja mam mastiffkę z chłoniakiem......ma wyrok, a ja świadomość, ze to juz długo nie potrwa, ale boli........mimo upływu dni boli tak samo. Boli jak jasna cholera.

Moja tymczasowa kotka .......no wygląda na to, że dała radę:-))). Dostała też imię.....bo czarna i mocna i mała - KAWA.
Ja za to mam rachunek bagatela - 530 zł - fajnie nie? Troszkę dołu i ogólnego podłamu tez mam......

No ale kot zyje i to jest najważniejsze.......

Posted

Invi - bardzo mi smutno z powodu twojego pieska :(.

Gdyby kogoś to interesowało, ta świnka z allegro w Łodzi to samiczka. Tak że w moim przypadku odpada, szukam samczyka dla mojego Bobka.

Pojechałam do klubu jeździeckiego w Łagiewnikach - to obrzeża Łodzi - poprosić o trochę siana dla świnki. Spławili mnie, mówiąc, że nie wolno, nie handlują sianem, etc. Przecież nie chciałam beli, bo bym nawet nie udźwignęła i nie zabrała do autobusu miejskiego. Ma ktoś jakiś pomysł, skąd wziąć dobre siano w Łodzi?

Posted

Bajon wiesz co.. teraz wiem co ty czujesz co do Mamutka.. dzis mialam kotke w ktorej poprostu sie zakochalam az sie poplakalam jak ja oddawalam :placz: ale nie moglam jej trzymac niestety wiec wyjscia nie moglam...

kimera a ile bys chciala tego siana? moze jabym ci zalatwila troche (w zaleznosci ile bys go chciala) od siebie w stajni?
a jka bys chciala wieksza ilosc to moze na gieldzie w czwartek tylko ze wjazd 10zl i musisz brac wieksze paczki, przy czym moglabys sobie kupic sciolke dla swinki i pokarm ;)

Posted

Dobrze , ze kotka żyje . Moje maluchy też złapały panleukopenię i dodatkowo koci katar . Cztery maluszki nie przeżyły mimo intensywnego leczenia . 3 jakoś dają radę . Finansowo też popłynełam , ale trudno .

A co z tą maluśką prosią z Lubinia ? Zyje jeszcze ?

Posted

Pozdrowienia od rekonwalescenta ;)
[IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/zwierzaki/PICT0820.jpg[/IMG]

I przy okazji trochę spamu ;)
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8878171#post8878171"][COLOR=Red]!!! BAZAREK NA MOPA !!![/COLOR][/URL]

Posted

[B]bianko[/B] - niestety nie wiem. była szansa na ratunek - trolki kolega jeździ dzęsto do lubina z wrocłąwia i trolka mogłąby ja odchować - z tego co wiem to ma byc w poniedzialek. dalam invi telefon trolki i nawzajem - mam nadzieję, ze sie dogadają, że swinka przeżyje, ż epojedzie i ze wszystko bedzie dobrze. tylko strasznie duzo tych "nadziei" ... w życiu najczesciej sie tak nie zdarza jednak
[B]neigh [/B]- powklejam jak odżyje - wrócłyśmy do domu z odwozenia zestawu Wanda-królik o 3.30 w noocy
a kazio pojechał!!!!!!!!! dziewczynki!!!! opowiedzcie. wszystko dobrze?

Posted

bianko - ja nie mówie ze była zła - ale nikt jej nie mógł przewiźć z lubina do wrocka - ja do kazdego znajomego pisalam. dogo nie chodzilo. no ja przeciez z warszawy nie pojade. invi nie moze. no co ja mam zrobic? i jeszcze musialam z wanda i krolikiem do mamy jechac, wrócilysmy dzis o 3.30 w nocy. i w dodatku jest przed mikołajem - nie moge sie urwac zpracy z ksiagarni i padam na pysk jak wracam do domu :(

Posted

Pucka już się ze mną w tej sprawie kontaktowała. Świnkę mogę przyjąć, ale wtedy nie wiem czy sobie poradzę z 8 nowych z labo, które pojawią się już w tą sobotę :/ Mam tylko 4 klatki, a jedna jest nadal zajęta przez Arnoldzika. Jeżeli świnka znalazłaby dom w tym tygodniu to ok, ale podejrzewam, że tak się nie uda. A jak ja wcisnę 8 świnek w taką mała ilość klatek? To będzie wyzwanie :P

Posted

a to świnek Kaziu u mnie. Troszkęwystraszony, ale jedzie dziś wieczorkiem do nowego, stałego domku. ;)

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/739/img3955tt5.jpg[/IMG][/URL]

Posted

a ja mam dwie rozetki na tymczasie - jak dogo pozwoli zrobię im wątek ;)
świnek co szuka domu - może zostac na razie tam, gdzie jest - ale docelowo - szuka nowego domku. [COLOR=black][B]jak dostanę od Night zdjęcia[/B][/COLOR] - to zrobię mu wątek