AgusiaP Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Napiszę o tym u Tiny... Wczoraj wieczorem odeszła Aisza. :( Przyjacółka naszej Tinki. :( Kochana sunia z tego wątku:http://www.dogomania.com/forum/topic/137306-aiszunia-nasze-słoneczko-zgasło/ Aisza ciężko chorowała, miała bardzo trudne życie, ale spędziła ponad rok u Kasi i to pewnie był najszczęśliwszy czas dla niej. Może jedyny szczęśliwy... Aiszunia i Tinka bardzo się lubiły. Mają wiele wspólnych fotek. Kiedyś Ktoś u Aiszy tak ładnie napisał, że razem wyglądają jak figurki szachowe... :) Tak na szybko znalazłam... Chyba tu na wątku ostatnia razem... Żegnaj, kochana Aiszo. :( Megunia u Alfy, Aiszy już w hoteliku nie ma... Tinko mam nadzieję, ze nie czujesz się samotna... Masz Kasię i cały Jej cudny Dom. :) Dzieki kochana, To był z pewnością najpiekniejszy okres życia Aiszuni, gdy zamieszkała u Kasi. Quote
AlfaLS Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Mnie też smutno z powodu odejścia Aiszuni. Jej wątek podczytywałam od początku. Widziałam ją jak byłam u Kasi... Jakoś tak nie mogę uwierzyć, ze jej już nie ma... Jedno, czego jestem pewna, to to, że u Kasi była szcześliwa i tylko to w tej chwili się liczy... Wstawiłam na jej wątku dwie fotki, które znalazłam w aparacie. Zrobiłam je jak byłam po Megunię. Tylko dwie ale są... Tu też je wstawię, na pamiątkę tej cudownej suni... 1 Quote
Elisabeta Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Alfuniu," tylko" dwie nieznane dotąd fotki, a jaką teraz są piękną pamiątką dla Przyjaciół Aiszy... :) Quote
Mysza2 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Mnie też smutno z powodu odejścia Aiszuni. Jej wątek podczytywałam od początku. Widziałam ją jak byłam u Kasi... Jakoś tak nie mogę uwierzyć, ze jej już nie ma... Jedno, czego jestem pewna, to to, że u Kasi była szcześliwa i tylko to w tej chwili się liczy... Wstawiłam na jej wątku dwie fotki, które znalazłam w aparacie. Zrobiłam je jak byłam po Megunię. Tylko dwie ale są... Tu też je wstawię, na pamiątkę tej cudownej suni... Dziękujemy kochana Alfuniu," tylko" dwie nieznane dotąd fotki, a jaką teraz są piękną pamiątką dla Przyjaciół Aiszy... :) To prawda Aiszunia zasługuje na to żeby ją długo opłakiwać. Dlatego bardzo dziękujemy, że jesteście cały czas z nią Quote
Elisabeta Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Magda, właśnie... Byłaś w odwiedzinach u Tinki... I jak widac, nie tylko u Tinki. :) Fajne fotki. Może na wątek Aiszy zanieś... Ja nawet nie próbuję, bo jak przenoszę miniaturki,... nie chcą się powiększac. Taki ze mnie komputerowiec. ;) Quote
magda222 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Elisabeta ze mnie jeszcze gorszy komputerowiec ;) Zapomniałam nawet jak się banerki wkleja i podlinkowuje :( Quote
Mysza2 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Znalazłam... Załączone miniaturki Dziekujemy Magduś:) Quote
Elisabeta Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Elisabeta ze mnie jeszcze gorszy komputerowiec ;) Zapomniałam nawet jak się banerki wkleja i podlinkowuje :( Magda, wysłałam Ci instrukcję. :) Bardzo się starałam... ;) Quote
magda222 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Magda, wysłałam Ci instrukcję. :) Bardzo się starałam... ;) Wieeelkie dzięki :D Quote
kasiainat Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Napiszę o tym u Tiny... Wczoraj wieczorem odeszła Aisza. :( Przyjacółka naszej Tinki. :( Kochana sunia z tego wątku: http://www.dogomania.com/forum/topic/137306-aiszunia-nasze-s%C5%82oneczko-zgas%C5%82o/ Aisza ciężko chorowała, miała bardzo trudne życie, ale spędziła ponad rok u Kasi i to pewnie był najszczęśliwszy czas dla niej. Może jedyny szczęśliwy... Aiszunia i Tinka bardzo się lubiły. Mają wiele wspólnych fotek. Kiedyś Ktoś u Aiszy tak ładnie napisał, że razem wyglądają jak figurki szachowe... :) Tak na szybko znalazłam... Chyba tu na wątku ostatnia razem... Żegnaj, kochana Aiszo. :( Megunia u Alfy, Aiszy już w hoteliku nie ma... Tinko mam nadzieję, ze nie czujesz się samotna... Masz Kasię i cały Jej cudny Dom. :) Tinka faktycznie teraz troszkę samotna. Najwięcej czasu spędzała z Aiszą i Fifi. Aiszuszek tarza się teraz w trawie na pewno, w tym lepszym świecie - wierzę w to z całego serca :-) Fifunia uciekła z DS w Raciborzu - dzisiaj mija 2 tydzień poszukiwań :-( Tinka spędza teraz więcej czasu z moimi psami - uwielbia Dodga :-) Quote
Elisabeta Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Kasiu, nasza Tinka ma fajnych Kolegów. :) Dużych. ;) Śmierc psa jest zawsze smutna. ale nie ma chyba nic gorszego niż ucieczka psa z domu zaraz po adopcji. I jeszcze ten "domek" Fifi okazał się takim strasznym miejscem. Nawet ciężko myslec, co przeżywa teraz Malutka. W obcym miejscu. I drugi już raz.... :( Quote
AlfaLS Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Elisabetko o jakiej Fifi piszesz? Nie znam historii tego psiaka... Na konto Tinki wpłynęło ostatnio: - od Agat21 10 zł., - od Magdy222 20 zł. / ale są poprawki, zgodnie z życzeniem Magdy - wszystko w poście rozliczeniowym - na -40 zł./ - od Elisabety 180 zł. / deklaracje za 6 miesięcy/, - od Mattilu 60 zł. / deklaracje za 3 m-ce / - od Certusowej 30 zł. - od Marudy666 10 zł., - od Dulskiej 20 ł., - od Pauli_t 5 zł. - od AlfyLS 100 zł. / za 4 m-ce/ - od Jaszy 20 zł. / za dwa miesiące/ Razem 415 zł. Bardzo gorąco i serdecznie dziękuję za wszystkie wpłaty!!! Zapłaciłam za hotelik 350 zł. i dziś Tinka ma minus 224,76 zł. Mattilu zwiększyła swoją deklarację z 10 zł. na 20 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy za tą pomoc dla Tinki . Lecę uzupełniac pierwszą stronę :) . Quote
Elisabeta Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Alfo, to jest watek Fifi... http://www.dogomania.com/forum/topic/142859-fifi-zn%C3%B3w-uciek%C5%82a-racib%C3%B3rz-kto-mo%C5%BCe-pom%C3%B3c-greys-w-swoim-wymarzonym-domku/ Quote
Jasza Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Piękna uśmiechnięta i rozbrykana Tina :):) Wczoraj wpłaciłam deklarację za dwa miesiące. Quote
AlfaLS Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Alfo, to jest watek Fifi... http://www.dogomania.com/forum/topic/142859-fifi-zn%C3%B3w-uciek%C5%82a-racib%C3%B3rz-kto-mo%C5%BCe-pom%C3%B3c-greys-w-swoim-wymarzonym-domku/ Muszę poczytać. Dziękuję za link :) . Piękna uśmiechnięta i rozbrykana Tina :):) Wczoraj wpłaciłam deklarację za dwa miesiące. Pięknie dziękujemy, już ujęte w rozliczeniu :) . Quote
Elisabeta Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Tinko, jesteś ogłaszana? ;) Jakiś czas temu Alfa prosiła o tekst do ogłoszeń Tiny... Chyba nikt się nie zgłosił... Pewnie sama napisała... Tak, Alfo? :) Alfo, widzę u Ciebie banerek z wątku Soni, co całe życie czeka w schronie... :( Miałam Ci wysłac link i zapomniałam... Ale widzę, że tam dotarłaś. Quote
Recommended Posts