Elisabeta Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Jestem, Tinko. :) Nasza Tina zawsze cicha, zawsze grzeczna... Mądra, kochana sunia. :wub: Quote
kasiainat Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Dzień dobry, Tinko. :) Dobry wieczór :-) Quote
Elisabeta Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Dobry wieczór, Kasiu. :) Dziękujemy za zimowe zdjęcia Tiny. ;) Tinuś, jaka Ty jesteś słodka... :wub: Kiedyś Tinka uciekała wzrokiem od aparatu i sztywniała.. A teraz?... Prosto w obiektyw patrzy. :D Właściwie to pewnie w Twoje oczy, Kasiu. :) Quote
Jolanta08 Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Faktycznie Tina nie tylko uroczo prezentuje się na zdjęciach ale wygląda na wyluzowaną i zaciekawioną :smile: Ukłony w stronę Kasi Quote
Elisabeta Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Alfo,... czy nasza Tinka nie jest czasem na minusie?... :unsure: Jak jej finanse stoją? Quote
AlfaLS Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Alfo,... czy nasza Tinka nie jest czasem na minusie?... :unsure: Jak jej finanse stoją? Jest na minusie, niestety... W swięta zrobię aktualne rozliczenie bo wreszcie będę miała troszkę czasu zeby spokojnie zająć się dogowymi finansami. Zdjęcia Tinki super - śliczna ta nasza panienka, prawda? Quote
Elisabeta Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Śliczna. :) Tylko biedna się zrobiła... :( Quote
paula_t Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Chyba jeszcze nie jestem spóźniona;) Kochane, chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych, pogodnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo wytrwałości i siły w Nowym Roku w ratowaniu kolejnych psich istnień, a naszym wszystkim podopiecznym (Tince w szczególności) nowych, wspaniałych domów, na które zasługują:) Quote
Elisabeta Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Jestem, Tinuś. :) WSZYSTKIEGO DOBREGO! :) Quote
AlfaLS Posted December 25, 2014 Author Posted December 25, 2014 Wszystkim, którzy są zauroczeni naszą Tinką - wesołych Świąt!!! Quote
Elisabeta Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Tinko, jestem po Świętach. :) Niech wszystko wraca do normalności... ;) Quote
polubek Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 tina nie byłam od dawna bo nbie miałąm czasu przy brzdącu. pozmieniało się strasznie, powiedzcie mi ciocie czy jest jescze możliwość dostępu do starego dogo? tam miałam pozakladane różne albumy na wątki i szlag to wszystko trafił :angry: Quote
AlfaLS Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Była stara dogomania ale się niestety spóźniaś bo jak widzę już nie działa, chociaż sprawdź - może Tobie się uda bo u mnie dogo szwankuje :-( http://www.dogomania.com/forum/topic/142879-kopia-starej-dogomanii/ Quote
Elisabeta Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Tinko, zobacz, jacy mili Goście przyszli. ;) Zwłaszcza ten Słodziak w czerwonej czapeczce... Adaś... :wub: Polubek, chyba niedługo roczek skończy Twój Synek? :) Quote
polubek Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Niedługo 25 lutego. wiecznie z nim cos się działo a teraz robi się lobuz na calego Quote
Elisabeta Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 To jeszcze trochę do roczku... Dwa miesiące w tym wieku to dużo. ;) A że łobuz... W Kogoś się pewnie wrodził... :P Quote
Livka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 no w mamusię na pewno nie :D siemasz polubek :) cudne to Twoje dzieciątko :) Quote
Jasza Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Przepraszam za zaległości... Dzisiaj wpłaciłam swoje deklaracje do lutego. Niech jutrzejszy sądny dzień minie Tinie spokojnie. Quote
Recommended Posts