Elisabeta Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Dzień dobry, Tinko. :smile: Czy nasza sunia ma na pewno dwanaście lat? Bo żeby myszkę złapać... ;) Chyba że biedna myszka też taka "dwunastoletnia" była. :razz: Quote
AlfaLS Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 A na koncie Tinki zmiany. Ostatnio wpłynęło: - od Jolanty08 10 zł., - od Elisabety 180 zł. / za 6 m-cy/, - od Nikusia 10 zł., - od Livki 10 zł., - od MALWY 20 zł., - od AlfyLS 75 zł. / za 3 m-ce/, - od Cetusiowej 30 zł., - od Magdy222 20 zł. / za 2 m-ce/, - od Marudy666 10 zł. Razem 365 zł. [B]Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty!!! [/B]W tym czasie zapłaciłam Kasi 350 zł. za hotelik i dziś Tinka ma na koncie 779,85 zł. I jeszcze pozwolę sobie skopiować moją prośbę z wątku Meggi: [B]Kochani mam ogromną prośbę do wszystkich zaglądających do Meggi. Gdybyście gdzieś na jakimś wątku trafili na sytuację, ze jakiś psiak jedzie z południa Polski na północ to, proszę, dajcie znać. Z Bielska-Białej do Szczecina jest ponad 600 km w jedną stronę. Transport może kosztować majątek... Jeśli więc udałoby się połączyć ten transport z innym psiakiem na całej trasie albo choć na jakiejśc części to byłoby super. Sprawa jeszcze nie jest super pilna bo zakładamy, że Meggi będzie u Kasi przez lato. Jednak jeśli trafiłby się jakiś transport łączony wcześniej to sądzę, że dobrze byłoby z niego skorzystać. Meggi ma na koncie 795 zł. To jest na dwa miesiące w hoteliku, na transport na razie nie mamy nic...[/B] Quote
Elisabeta Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Dzień dobry, Tinko. :smile: Alfa, będę czujna... Może się coś trafi na jakimś wątku. :smile: Quote
Elisabeta Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Dzień dobry, Tinko. :) Przestało padac... :multi: Quote
kasiainat Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='Elisabeta']I buziaki na dzień dobry dla Tinki. :loveu:[/QUOTE] Przekazane :-) Dzisiaj próbowałam zrobić jej nowe fotki ale niestety nasza Tinka nadal nie cierpi aparatu :roll: Quote
AlfaLS Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 [quote name='kasiaprzystał']Przekazane :-) Dzisiaj próbowałam zrobić jej nowe fotki ale niestety nasza Tinka nadal nie cierpi aparatu :roll:[/QUOTE] Tinko - powól sobie strzelić fotki dla wielbicieli z dogo ;). Nie bądź taka....... Quote
Elisabeta Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Dzień dobry, Tinko. :smile: Kocham fotki Tineczki, ale jakby mi ktoś tak cykał zdjęcia co miesiąc, to bym oszalała. :p;) Quote
Livka Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Pozdrawiam Tinkę i jej fanów :loveu: Fotki mile widziane ;) Quote
Elisabeta Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Magda, przytul ode mnie kochaną Tineczkę. :smile: Quote
Recommended Posts