polubek Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 o cholera :cool3: 25-02-2014 tak to jest jak się pisze i nie patrzy na klawiaturę Quote
Tianku Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 odwiedzam Tinkę a tu nowy Dogomaniak gratulacje :lol: :Rose: Quote
Jasza Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Witamy nowego Dogomaniaka :loveu::loveu: Jaki szczęśliwy i zadowolony :loveu: Quote
magda222 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Ja też witam Adasia :loveu: Miałam urodziny 3 dni przed jego urodzeniem, więc jest równe [SIZE=1]40[/SIZE] lat młodszy ode mnie ;) Dużo zdrówka i szczęścia!!! :loveu: Quote
magda222 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 (edited) [quote name='Jasza']Magda - to wszystkiego NAJ :loveu::loveu:[/QUOTE] Bardzo dziękuję :loveu: Mam nadzieję, że "życie zaczyna się po 30-tce" ;) Edited March 3, 2014 by magda222 Quote
Elisabeta Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Magda, 40-tka to pestka. Wszystkiego dobrego, Młódko. :loveu: Quote
AlfaLS Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Magda - wszystkiego naj, naj, najlepszego :tort:. Każde urodziny to dobra rzecz. Ja sama od lat już obchodze swoje 23-cie :evil_lol:. Dzięki temu nikt nie ma problemów przy składaniu mi życzeń, chociaż im się nie miesza jak co roku powtarzają to samo :evil_lol:. Dzwoniłam do Kasi. Ma do nas zajrzeć i napisać coś od siebie ale na razie muszą wystarczyć te wieści przekazane przeze mnie ;). Z Tinką wszystko ok. Czuje się coraz swobodniej, jest super do zwierzaków. Chętnie wychodzi na spacery ale tak naj, naj chętniej to wraca do domu :lol:. Jeszcze w stosunku do innych osób, tych których nie zna jest nieufna. Fakt, że u Kasi mało obcych osób bywa to Tinka nie bardzo ma jak się do tych innych ludzi przyzwyczajać. Sądzę jednak że i z tym da radę ... Niestety, żadnego telefonu o Tinkę nie było :shake:. Quote
agat21 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Będą telefony w sprawie Tinki - na pewno :) Najważniejsze, że tak jej dobrze u Kasi. Quote
Elisabeta Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Jestem, Tinko. :) Cierpliwie będziemy czekać na telefony. A sunia niech się cieszy pięknym życiem u Kasi. :loveu: Quote
paula_t Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='agat21']Będą telefony w sprawie Tinki - na pewno :) Najważniejsze, że tak jej dobrze u Kasi.[/QUOTE] Pewnie, że będa, tylko trzeba Tinkę reklamować, gdzie się da;) Quote
AlfaLS Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 (edited) Tinka się wczasuje a tyczasem jej konto zostało zasilone. Wpłynęło: - od certusowej 30 zł. - ta wpłata o którą pytałam wcześniej - już wyjaśniona dzięki magdzie222 ;) - od Marudy666 10 zł., - od DULSKIEJ 20 zł., - od Jo37 24 zł. / za dwa miesiące/, - od pauli_t 5 zł. Razem 89 zł. [B]Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty!!!!!! [/B]Dziś nasza czarnulka ma w skarbonce 544,01 zł.:lol: Edited March 5, 2014 by AlfaLS Quote
Elisabeta Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 To znowu ja... :oops: Jestem, Tinuś. :smile: Quote
Jasza Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 I ja zaglądam. Pamiętam o bazarku, już mi aż się głupio tłumaczyć :oops: Quote
kasiainat Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Przepraszam, że tak rzadko wpadam na wątek ale ostatnio kiepsko się czułam:oops: Telefonu żadnego niestety nie miałam :shake: Tinka miewa się bardzo dobrze. Można by rzecz, że grzeczna z niej sunia:-) Tak jak pisała Alfa zdecydowanie woli spędzać czas w domu. Strasznie dobija się do drzwi i szczeka żeby ją wpuścić. Przejęła kontrolę nad psim stadem i trzeba ją troszkę kontrolować bo czasami odgania wszystkie psiaki od miski:p Pięknie chodzi na smyczy i bardzo lubi spacery. Widok smyczy wprawia ją w euforię a za bramką podskakuję jak sarenka :-) Postaram się jak najszybciej zrobić nowe fotki tylko ciężko się współpracuje z Tinką - nie bardzo lubi aparat. Quote
Elisabeta Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Wiedziałam, kiedy tu zajrzeć... ;) Kasiu, zdrowia i sił Ci życzę. :iloveyou: Dzięki za miłe wieści o Tinie. Ja Tinkę dobrze rozumiem. Tez nie lubię aparatu fotograficznego... :evil_lol: Quote
AlfaLS Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 [quote name='Elisabeta']Wiedziałam, kiedy tu zajrzeć... ;) Kasiu, zdrowia i sił Ci życzę. :iloveyou: Dzięki za miłe wieści o Tinie. Ja Tinkę dobrze rozumiem. Tez nie lubię aparatu fotograficznego... :evil_lol:[/QUOTE] Kasiu - zdrowiej nam :loveu:. A ja rozumiem i Tinę i Elisabetę - też unikam fotek :diabloti:. Quote
magda222 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Kasiu, jak będziesz miała jakiś dzień wolny to ja chętnie przyjadę. Broń boże nie "w gości" tylko pomóc :) Mogę Ci pomóc w sprzątaniu (przy takiej czeladce na pewno roboty nie brakuje). Możemy też razem powyprowadzać i "obfocić" psy. Quote
Recommended Posts