Jump to content
Dogomania

TINA z Tychów - 10 lat za kratami, 2 w hoteliku, nareszcie w DS u AlfaLS :-)

Recommended Posts

Posted

Ja też witam Adasia :loveu:
Miałam urodziny 3 dni przed jego urodzeniem, więc jest równe [SIZE=1]40[/SIZE] lat młodszy ode mnie ;)
Dużo zdrówka i szczęścia!!! :loveu:

Posted (edited)

[quote name='Jasza']Magda - to wszystkiego NAJ :loveu::loveu:[/QUOTE]

Bardzo dziękuję :loveu:
Mam nadzieję, że "życie zaczyna się po 30-tce" ;)

Edited by magda222
Posted

Magda - wszystkiego naj, naj, najlepszego :tort:. Każde urodziny to dobra rzecz. Ja sama od lat już obchodze swoje 23-cie :evil_lol:. Dzięki temu nikt nie ma problemów przy składaniu mi życzeń, chociaż im się nie miesza jak co roku powtarzają to samo :evil_lol:.

Dzwoniłam do Kasi. Ma do nas zajrzeć i napisać coś od siebie ale na razie muszą wystarczyć te wieści przekazane przeze mnie ;).
Z Tinką wszystko ok. Czuje się coraz swobodniej, jest super do zwierzaków. Chętnie wychodzi na spacery ale tak naj, naj chętniej to wraca do domu :lol:. Jeszcze w stosunku do innych osób, tych których nie zna jest nieufna. Fakt, że u Kasi mało obcych osób bywa to Tinka nie bardzo ma jak się do tych innych ludzi przyzwyczajać. Sądzę jednak że i z tym da radę ...

Niestety, żadnego telefonu o Tinkę nie było :shake:.

Posted

[quote name='agat21']Będą telefony w sprawie Tinki - na pewno :) Najważniejsze, że tak jej dobrze u Kasi.[/QUOTE]

Pewnie, że będa, tylko trzeba Tinkę reklamować, gdzie się da;)

Posted (edited)

Tinka się wczasuje a tyczasem jej konto zostało zasilone. Wpłynęło:
- od certusowej 30 zł. - ta wpłata o którą pytałam wcześniej - już wyjaśniona dzięki magdzie222 ;)
- od Marudy666 10 zł.,
- od DULSKIEJ 20 zł.,
- od Jo37 24 zł. / za dwa miesiące/,
- od pauli_t 5 zł.
Razem 89 zł. [B]Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty!!!!!! [/B]Dziś nasza czarnulka ma w skarbonce 544,01 zł.:lol:

Edited by AlfaLS
Posted

Przepraszam, że tak rzadko wpadam na wątek ale ostatnio kiepsko się czułam:oops:
Telefonu żadnego niestety nie miałam :shake:

Tinka miewa się bardzo dobrze. Można by rzecz, że grzeczna z niej sunia:-) Tak jak pisała Alfa zdecydowanie woli spędzać czas w domu. Strasznie dobija się do drzwi i szczeka żeby ją wpuścić. Przejęła kontrolę nad psim stadem i trzeba ją troszkę kontrolować bo czasami odgania wszystkie psiaki od miski:p
Pięknie chodzi na smyczy i bardzo lubi spacery. Widok smyczy wprawia ją w euforię a za bramką podskakuję jak sarenka :-)
Postaram się jak najszybciej zrobić nowe fotki tylko ciężko się współpracuje z Tinką - nie bardzo lubi aparat.

Posted

Wiedziałam, kiedy tu zajrzeć... ;)
Kasiu, zdrowia i sił Ci życzę. :iloveyou:

Dzięki za miłe wieści o Tinie.
Ja Tinkę dobrze rozumiem. Tez nie lubię aparatu fotograficznego... :evil_lol:

Posted

[quote name='Elisabeta']Wiedziałam, kiedy tu zajrzeć... ;)
Kasiu, zdrowia i sił Ci życzę. :iloveyou:

Dzięki za miłe wieści o Tinie.
Ja Tinkę dobrze rozumiem. Tez nie lubię aparatu fotograficznego... :evil_lol:[/QUOTE]
Kasiu - zdrowiej nam :loveu:.
A ja rozumiem i Tinę i Elisabetę - też unikam fotek :diabloti:.

Posted

Kasiu, jak będziesz miała jakiś dzień wolny to ja chętnie przyjadę.
Broń boże nie "w gości" tylko pomóc :)
Mogę Ci pomóc w sprzątaniu (przy takiej czeladce na pewno roboty nie brakuje).
Możemy też razem powyprowadzać i "obfocić" psy.