Jump to content
Dogomania

TINA z Tychów - 10 lat za kratami, 2 w hoteliku, nareszcie w DS u AlfaLS :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Elisabeta']Nasza słodka Tinka w Raju... :loveu:
Śniegu już nie ma? U nas do tego jeszcze kilka ciepłych dni potrzeba.[/QUOTE]

U mnie też już śniegu niewiele, dzisiaj fantastyczna pogoda-cieplutko, słoneczko:)

Tinka ma na drugim zdjęciu troszkę minkę w stylu-"czego ode mnie chcecie? nie dadzą się w spokoju powygrzewać i poleniuchować" ;)
Miód na serce widzieć małą rozkoszującą się wreszcie życiem:loveu:

Posted

Tinko, wróciłam. Od dziś musi być tylko lepiej...

Fotki super, widać że suni spodobało się u Kasi :lol:.

Myślę, że już powolutku możemy myśleć o ogłoszeniach. A Wy co sądzicie?

Posted

[quote name='magda222']Czy wykupić dla Tiny pakiet ogłoszeń?
Czy jeszcze za wcześnie?[/QUOTE]

Ja w razie czego zaproponowałam pomoc przy robieniu ogłoszeń tylko prosiłabym o tekst :)

Posted

[quote name='magda222']Czy wykupić dla Tiny pakiet ogłoszeń?
Czy jeszcze za wcześnie?[/QUOTE]

[quote name='paula_t']Ja w razie czego zaproponowałam pomoc przy robieniu ogłoszeń tylko prosiłabym o tekst :)[/QUOTE]
Dziewczyny, chciałam zadzwonić dziś do Kasi i zapytać jak ona widzi sprawę ogłoszeń. Ja wolałabym już powoli zaczynać bo czasami ogłaszanie długo trwa zanim dobry domek się znajdzie. Ale musimy w miarę dokładnie podpytac Kasię jak Tinka do kotów, dzieci... czy dalej taka strachliwa... żeby wiedzieć co konkretnie pisać w ogłoszeniach. I oczywiście muszę zapytać czy możemy podawać Kasi numer w tych ogłoszeniach bo przecież ona naszą sunię zna najlepiej ;).
Dziś się z telefonem nie wyrobiłam ale jutro bardzo, bardzo się postaram do Kasi zadzwonić ;).

Na razie donoszę, ze konto Tinki się powiększyło i tak są wpłaty:
- od Dulskiej 20 zł.
- od Jolanty08 10 zł.,
- od Pauli_t 10 zł.,
- od Nikusia 10 zł.,
- od Livki 10 zł.,
- od AlfyLS 25 zł.
Razem 85 zł. [B]Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty!!!!!! [/B]Dziś nasza sunia ma na koncie 780 zł. :multi:Co prawda za kilka dni płacimy za Hotelik al i tak biedy na razie nie będzie :lol:.

Paula - wpłaciłaś 10 zł. a Twoja deklaracja to 5 zł. czyli wpłata jest za 2 m-ce? Pytam bo nie jestem pewna jak ją rozpisać na pierwszej stronie... Na razie piszę, że za dwa, jakby coś to poprawię ;).

Posted

[quote name='paula_t']Ja w razie czego zaproponowałam pomoc przy robieniu ogłoszeń tylko prosiłabym o tekst :)[/QUOTE]

Super :loveu: Nie doczytałam :oops: Dzięki wielkie :loveu:

Posted

[quote name='magda222']Super :loveu: Nie doczytałam :oops: Dzięki wielkie :loveu:[/QUOTE]

Aaaa, bo to już jakiś czas temu pisałam ;)

AlfaLS, wysyłałam po prostu wszystkie swoje deklaracje i musiałam się pomylić co do kwoty, ale to zapisz na ten miesiąc, w przyszłym miesiącu normalnie wpłacę :)

Posted

Koachane, dzwoniłam do Kasi. Według niej możemy Tinkę ogłaszać choć w ogłoszeniach musimy zaznaczyć, że szukamy cierpliwego domku, najlepiej z człowiekiem, który nie pracuje bo Tinka bardzo przywiązuje się do ludzi i potrzebuje takiego oparcia w "swoim" człowieku. W ogłoszeniach możemy podwać telefon do Kasi a adres e-mail /do aktywacji/ do mnie ;).

Czy ktoś ma wenę i napisze nam piękny tekst do ogłoszeń??????? Prosimy!!!

Posted

Tinka przywiązuje się do ludzi...
To znaczy, że się przełamała! Bo Kasia pisała niedawno, że sunia woli psie towarzystwo.
Kochana jest ta nasza Tina. :loveu:
Tak. Prosimy o piękny tekst. Ja weny nie mam.
Ale mam Kandydatkę na autora...
Jasza.... :loveu: