mdk8 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 przybiegam na zaproszenie. Stałej nie mogę już chociaż bardzo bym chciała ale jednorazowo grosikiem wspomogę. Quote
AlfaLS Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='magda222']Przelewam 40 zł (10 zł za styczeń, 10 zł za luty + 20 zł dorzucam do kosztów paliwa).[/QUOTE] Bardzo dziękujemy!!! [quote name='Elisabeta']Mam pytanie... ;) Czy te żółte łapy u góry szóstego zdjęcia to jest Megunia? :loveu: Alfa, pewnie rozpoznasz. :smile:[/QUOTE] Kochana - ja Megunię znam tylko z fotek, nigdy w życiu jej na oczy nie widziałam więc tak na 100 % to może tylko Kasia rozpoznać. Jednak sądzę, że masz rację bo na wątku Weteranek znalazłam takie zdjęcie Meggi [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/9780/dsc09634e.jpg[/IMG] i jak się popatrzy na łapki i puchaty ogonek to może być Megunia :lol:. [quote name='mdk8']przybiegam na zaproszenie. Stałej nie mogę już chociaż bardzo bym chciała ale jednorazowo grosikiem wspomogę.[/QUOTE] Witamy serdecznie i prosimy zostań z nami :lol:. Podesłać konto? Quote
Elisabeta Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Ale fajna Meggi. :loveu: Dla mnie to te same łapy. ;) Quote
mdk8 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Witamy serdecznie i prosimy zostań z nami :lol:. Podesłać konto?[/QUOTE] tak, tylko przelew zrobię w przyszłym tygodniu ;) Quote
paula_t Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Cudownie jest oglądać Tinkę grzejącą się w ciepełku w takie zimne dnie i noce. I widzę, że nawet nasz Lidercio załapał się na zdjęcia:razz: Nic dziwnego, że Tinka troszkę zestresowana i zdezorientowana, ale wierzę w to, że szybciutko się zaaklimatyzuje. Jak to moja mama mówi-do dobrego się szybko przyzwyczaja ;) Quote
AlfaLS Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='mdk8']Witamy serdecznie i prosimy zostań z nami :lol:. Podesłać konto?[/QUOTE] tak, tylko przelew zrobię w przyszłym tygodniu ;)[/QUOTE] Ok, dziękujemy bardzo. Zaraz wyślę PW ;). Paula - u Kasi to chyba najlepsze miejsce na poznanie nowego świata, prawda? Na pewno się zaklimatyzuje jak tylko zrozumie, że to nie sen, że to piękna rzeczywistość :lol:. Quote
AlfaLS Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Kochani weszłam na konto i już kilka minut przecieram oczy ze zdumienia :crazyeye:. My tu na wątku mamy całkiem, całkim posażną pannę. Toż domki powinny się bić o nią :D. Na konto Tinki wpłynęło dziś: - od Marudy666 10 zł. - deklaracja stała - od agat21 10 zł. - deklaracja stała - od Elisabety 530 zł. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: czyli od stycznia do czerwca deklaracja stała po 30 zł. i 350 zł. deklaracja jednorazowa na pierwszy miesiąc w hoteliku :multi:. Elisabeta - nic nie pomieszałam?????? - od Magdy222 40 zł. deklaracje stałe za styczeń i luty i 20 zł. extra na paliwo Razem to aż 590 zł.!!!!!!! Kochani bardzo, bardzo Wam dziękuję za te wszystkie wpłaty!!! [B]Dziś Tina - ta biedulka o której niedawno nie wiedział świat na w skarbonce 695 zł. !!!!![/B] A będą jeszcze kolejne wpłaty i minimum dwa bazarki / Jaszko tak? jeden Twój i na pewno jeden mój/. Wobec tego że zanosi się, że nie będę - przynajmniej na razie - dopłacała do Hoteliku Tinki ok. 200 zł. miesięcznie, a z tym się liczyłam biorąc pod uwagę stan deklaracji stałych, to mogę spokojnie złożyć deklarację stałą na Tinulkę w kwocie 25 zł. - tak do równego rachunku :lol:. Czyli deklaracji stałych mamy 170 zł. - to już prawie połowa, resztę chyba "zorganizujemy" jak będzie konieczność, prawda? Kurcze, sama nie wierzę że tak fajnie się wszystko u Tinki układa :grins: . Czyli to jednak nie był tak bardzo szalony pomysł z wyciągnięciem Tinki jak myślałam... No chyba, że dzięki Wam kochani, ludziom cudownie zakręcomym dogomaniacko , przestał takim być :lol:. Quote
Elisabeta Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Dzień dobry, Tinko. :smile: Super, że sunia jest taką bogaczką. Oby tak dalej. :loveu: Alfa, nic nie pomieszałaś. Mamy dobrą księgową. :smile: Quote
Elisabeta Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 A jednak... :p W drugim poście, Alfa. Stałe deklaracje. Moja kwota to 180 zł, bo za styczeń-czerwiec 2014 po 30 zł. Tyle wpłynęło. I u Magdy 20 zł, bo za styczeń-luty 2014 po 10 zł. Tyle wpłynęło. W nocy to się śpi. Rano głowa lepiej pracuje... :evil_lol: Quote
Jasza Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Elisabeta - o tej porze to ja nawet reszty za bułki nie policzę dobrze :diabloti: Alfa - bazarek się tworzy, mam nadzieję, że do końca lutego będzie.:oops: Quote
kasiainat Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Na 6 zdjęciu to łapki Meggi :-) Meggi jest bardzo przyjacielską sunią i zawsze chętnie przyjmuje nowe psiaki do stada - to taka sunia, która zdecydowanie bardziej woli towarzystwo psiaków niż ludzkie :roll: Tinka wykąpana. Weszła spokojnie pod prysznic ale jak usłyszała szum wody to wpadła w szał - zaczęła skakać i pokazywać zęby. Miałam już odpuścić ale w końcu się uspokoiła i stała jak zahipnotyzowana już do końca. Później grzecznie pozwoliła się wyciągnąć i powycierać :-) Powiem szczerze, że dużo pracy przed nami bo Tinka jest ogromną panikarą :p Quote
Jasza Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Dzielna dziewczyna! (Ty Kasiu też! Ja, jak mam kąpać psa o którym niewiele wiem, a zdarzyło mi się parę razy to mam cykora). Quote
Elisabeta Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Panikara to fakt.:loveu: Jak wszystkie moje schroniskowe sunie. W temacie kąpieli szczególnie. ;) Ale jaka Tinka jest teraz piękna i pachnąca.:loveu: Po może pierwszej kąpieli w swoim życiu... Quote
polubek Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 no tina zaglądam do ciebie przed snem. dzisiaj poczułam się nie jak mówią ciężarówka, nie jak czołg ale jak jakiś taran. coraz ciężej a tu jeszcze przede mną do 2 miechów o tak mniej więcej teraz wyglądam [IMG]http://www.digital-art-gallery.com/oid/57/640x480_10637_Taran_3d_fantasy_ram_picture_image_digital_art.jpg[/IMG] Quote
AlfaLS Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Elisabeta']A jednak... :p W drugim poście, Alfa. Stałe deklaracje. Moja kwota to 180 zł, bo za styczeń-czerwiec 2014 po 30 zł. Tyle wpłynęło. I u Magdy 20 zł, bo za styczeń-luty 2014 po 10 zł. Tyle wpłynęło. W nocy to się śpi. Rano głowa lepiej pracuje... :evil_lol:[/QUOTE] Elisabeto ja to nocny Marek jestem. Zawsze moim klientom / mam działalność gospod. jako księgowa/ mówię, że do 3-ciej w nocy mogą dzwonić ale rano to przed 9-tą raczej nie bo wtedy nie kontaktuję :evil_lol:. Pewnie dokładnie odwrotnie niż Ty... Jak patrzę na godziny Twoich wpisów to nie mogę uwierzyć, ze ktoś o tak nieludzkiej porze jest normalnie aktywny :crazyeye:. W drugim poście może nie tyle był błąd co taki mój "skrót myślowy". Myślę, ze teraz po poprawce jest czytelnie, zerknij proszę. Może być? Jak coś to jeszcze poprawię bo chciałabym żeby było wszystko jasne dla wszystkich :lol:. [quote name='kasiaprzystał']Na 6 zdjęciu to łapki Meggi :-) Meggi jest bardzo przyjacielską sunią i zawsze chętnie przyjmuje nowe psiaki do stada - to taka sunia, która zdecydowanie bardziej woli towarzystwo psiaków niż ludzkie :roll: Tinka wykąpana. Weszła spokojnie pod prysznic ale jak usłyszała szum wody to wpadła w szał - zaczęła skakać i pokazywać zęby. Miałam już odpuścić ale w końcu się uspokoiła i stała jak zahipnotyzowana już do końca. Później grzecznie pozwoliła się wyciągnąć i powycierać :-) Powiem szczerze, że dużo pracy przed nami bo Tinka jest ogromną panikarą :p[/QUOTE] Kochana Megunia :loveu:. Może rzeczywiście to była jej pierwsza prawdziwa kąpiel w życiu? I stąd ten protest? Dobrze, że na razie wszystkie niefajne rzeczy Tinka ma za sobą i już będą tylko fajne rzeczy :lol:. Polubek - ale Ty teraz piękna jesteś :crazyeye::evil_lol:. Quote
Elisabeta Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Tinko, dzień dobry z rana. :smile: Alfa, masz rację. Zrobiłaś skrót myślowy. Teraz jest bardzo klarownie. Zrozumiałam.;) A co do godzin życia na jawie, to to jednak ja jestem dziwolągiem. Należę do mniejszości. Ja nie piszę od razu po wstaniu... Przedtem mam dużo zajęć domowych. Plus długi spacer z psicą. W weekendy jest to samo... :evil_lol: Polubek, wytrwaj. :iloveyou: A na tym zdjęciu to na pewno nie Ty.:) Quote
Jasza Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Alfa - o trzeciej w nocy ( w nocy, a nie nad ranem ;-)) to ja już się szykuję do wstawania :diabloti: Prawdziwy nocny marek jesteś :crazyeye: Tinka, a jak ty? Lubisz sobie pospać? :loveu: Quote
paula_t Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='AlfaLS']... Wobec tego że zanosi się, że nie będę - przynajmniej na razie - dopłacała do Hoteliku Tinki ok. 200 zł. miesięcznie, a z tym się liczyłam biorąc pod uwagę stan deklaracji stałych, to mogę spokojnie złożyć deklarację stałą na Tinulkę w kwocie 25 zł. - tak do równego rachunku :lol:. Czyli deklaracji stałych mamy 170 zł. - to już prawie połowa, resztę chyba "zorganizujemy" jak będzie konieczność, prawda? ...[/QUOTE] Alfa, ja na jedną sunię mam 150zł deklaracji na 300zł, a na psiaka 80zł na 300zł. Jest ciężko, ale jak się człowiek zepnie w sobie to da radę, nie ma wyboru, jak się powiedziało A, to trzeba powiedzieć i B ;) Quote
AlfaLS Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='paula_t']Alfa, ja na jedną sunię mam 150zł deklaracji na 300zł, a na psiaka 80zł na 300zł. Jest ciężko, ale jak się człowiek zepnie w sobie to da radę, nie ma wyboru, jak się powiedziało A, to trzeba powiedzieć i B ;)[/QUOTE] Paula - liczyłam się z tym. Ale ja już taka jestem że wolę się nastawić na gorszą opcję i później ewentualnie się cieszyć że jest lepiej niż odwrotnie :lol:. Dlatego też założyłam że wszelkie braki przyjdzie mi pokryć z własnej kieszeni. Jednak na razie - na szczęscie - wychodzi na to, ze przynajmniej na razie nie bedzie tak źle więc, nie ukrywam, ze bardzo się cieszę. Poza tym Tinka ma już tak wielu cudnych przyjaciół, że wiem, że z nami nie zginie :lol:. Quote
Elisabeta Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Tinko, dzień dobry. :smile: Alfa ma rację. Z nami nie zginiesz. :loveu: Quote
AlfaLS Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='Mattilu']Jakie wiesci od Tinki? :)[/QUOTE] Nie wiem nic nowego, może Kasia wejdzie na wątek i coś nam napisze. Ewentualnie zadzwonię do niej w przyszłym tygodniu i poproszę o wieści. Przepraszam Was bardzo ale dziś zmarł MÓJ TATA / dla mnie wielki człowiek dlatego napisałam dużymi literami/ i nie mogę się w żaden sposób pozbierać.... Przepraszam... Quote
Elisabeta Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 AlfaLS, tak mi przykro... Jestem z Tobą i będę się modliła za duszę Twojego zmarłego Tatusia. Quote
Recommended Posts