*Magda* Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Mojej mamie w latach '70-tych, lekarz zalecił wypijać w ciąży lampkę wina czerwonego co kilka dni ;) Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 A ja nie w temacie :( Ani w ciąży, a piwo mało co (z jedno na 2 lata, chyba że 0% :D) Quote
Pani Profesor Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 a ja zapijam leki piwskiem, kawą, co tam akurat mam pod ręką... o zgubnych skutkach mieszania leków z alko przekonałam się tylko po furaginie :angryy: i moja znajoma również, to nie jest mit - sine gęby, jakieś placki na dekolcie, czerwone uszy, uderzenia gorąca - wyglądałyśmy jak spalone na solarium, a wszystko po furaginie branym 2 dni wcześniej w moim przypadku, wypiłam chyba 2 drinki... więc nie polecam :D odnośnie toru agi, to rodzice tż-ta też właśnie wyłapali za dychę ;) a w Krk na Płaszowie jest Biedronka, gdzie wystawili wielki namiot i mają tam rzeczy z "koszyków" Biedronkowych, tj. właśnie te sezonowe artykuły, promocje, itd. - wszystko co się nie sprzedało, przecenione :D znajoma ostatnio wyłapała 2 patelnie i dzbanek z mrożącym wkładem, zapłaciła za wszystko chyba 30zł...także krakowiankom polecam skoczyć na Płaszów, może tam będzie jeszcze ten tor ;) Quote
Erykowa Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Pięknie uśmiechniety :) a ja nie w ciąży ale podczas karmienia ciut winka lub karmi popijałam Quote
Małgonia Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Rodzice jechali do mnie i zjezzili wszystkie biedry po drodze- nigdzie juz nie ma toru agi :( nic, null, zero :(( TŻ polazł grać w piłkę, Hanka opowiada mi o swojej książeczce w bujaku i macha nogami- bujak sie odsuwa, powędrowała już na środek pokoju :D Burza nad nami, dobrze ze zdazyliśmy odbębnić drugi spacer :) I uwaga: 4 LATA zajęło mi namawianie ojca, żeby dał mi się przejechać swoim samochodem, i dzisiaj dostałam ten zaszczyt, bo w piątek jedziemy na 18stkę jego chrzesniaka i tylko ja mam prawka i nie piję :evil_lol: a że do naszego Punciaka się nie zmieścimy, tata ma c5 w kombi to musimy jechać tym większym :D Dzisiaj dał mi na "oswojenie" po wiejskiej drodze. Awwww, pięknie się jedzie, płynnie, wspomaganie kierownicy :loveu: i zestresowany ojciec obok :D Oczywiście u nas wąsko, ujechalam 3 m i juz jakas babka zza zakrętu mi wyjechała, musiała zjechac, ja jakos ominac a tata łzy w oczach :D ale jednak stwierdził na koniec, że jednak najwidoczniej po nim mam talent do jazdy. o :D Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Biedny tata , musiał taki stres przechodzić :evil_lol: Quote
Małgonia Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Ale tak świetnie się jechało :loveu: Już nie mogę się doczekać piątku, jak bede jechać z nimi do kuzyna :D znaczy podejrzewam, że Tata pojedzie a ja bede wracac jak on juz bedzie wyluzowany po % :D Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='Panna Cotta']Ale tak świetnie się jechało :loveu: Już nie mogę się doczekać piątku, jak bede jechać z nimi do kuzyna :D znaczy podejrzewam, że Tata pojedzie a ja bede wracac jak on juz bedzie wyluzowany po % :D[/QUOTE] Tylko nie daj ponieśc się emocjom i fantazji w czasie tej jazdy :evil_lol: Quote
Małgonia Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']Tylko nie daj ponieśc się emocjom i fantazji w czasie tej jazdy :evil_lol:[/QUOTE] Spokooojnie, od wypadku,. jak budynek chcialam autem przestawic, jezdze juz duuuuzo ostrożniej- mimo, że nigdy nie jezdzilam jak wariatka :D Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='Panna Cotta']Spokooojnie, od wypadku,. jak budynek chcialam autem przestawic, jezdze juz duuuuzo ostrożniej- mimo, że nigdy nie jezdzilam jak wariatka :D[/QUOTE] :evil_lol: ale jak wsiądziesz do takiej fury to wyobraźnia może zacząć działać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Tatuś będzie wypity to będzie płakał z radości, a nie ze strachu :evil_lol: Quote
Małgonia Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Ojciec aż tak nie pije :D szczerze mówiąc to takiego pijanego widzialam go 2-3razy :D smieszny jest. Jak raz tak z moim TZ pil, wtedy pierwszy raz u mnie bocowal, to sie urżnął i drinka mi zrobil. Mocny byl jak diabli, najmocniejszy jaki pilam w życiu. Od WLASNEGO OJCA :] Quote
*Magda* Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Ja Ci mogę zrobić drinka jak chcesz :diabloti: Quote
Małgonia Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Matke karmiąca chcesz rozpijac!?:-o Quote
*Magda* Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='Panna Cotta']Matke karmiąca chcesz rozpijac!?:-o[/QUOTE] To przestaniesz karmić :evil_lol: Quote
Małgonia Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Nienie nie :) chociaz kaszki jej juz daje i kleik ryżowy. Dzisiaj bardzio ladnie pierwszy raz zjadla cala porcję kaszki ryzowo kukurydzianej z bananem. Aż sie cieszyla jak sie lyzeczka zblizala, jutro dam zdjecia, pękałam z dumy!:) do tej pory byl ryk po 4lyzeczkach Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Biedny tatuś na zawał prawie zszedł :D Pamiętam jak mój tata mi swoje dał.... Ale chyba źle nie było bo mi pożycza swoje (chociaż wolę mojego gratka :D) Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 ja nawet prawka nie mam :lol: chciała bym iść ale jestem z tych co to wola nie iśc bo i tak nie zdają hyhy :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='dOgLoV']ja nawet prawka nie mam :lol: chciała bym iść ale jestem z tych co to wola nie iśc bo i tak nie zdają hyhy :evil_lol:[/QUOTE] Nie kracz :D Ja tak mówiłam a prawo mam :D Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='marta1624']Nie kracz :D Ja tak mówiłam a prawo mam :D[/QUOTE] Ale Ty się odważyłaś na nie iść :eviltong: Quote
Małgonia Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Łapcie Haniszcza jka kaszke wcina ;) Na wieczór dostaje jednak MM bo po kaszce budziła sie dwa razy a na MM tylko raz sie obudzi i spi do rana.Kaszke wiec dostaje na "obiadek" :) [video=youtube;QmPAFvAXG5E]https://www.youtube.com/watch?v=QmPAFvAXG5E&feature=youtu.be[/video] Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Jaka Ona słodka :loveu: i jakie wielkie oczka robi do kaszki :loveu: Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Ale ślicznotka :loveu: Aga nie odważyłabym się nigdy iść na prawko, zmusili mnie znajomi (zapisali na kurs za kasę rodziców :D) Quote
Recommended Posts