Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monika083 napisał(a):
Jaki bidulek:( Na starosc sie paleta.. mam nadzieje, ze wlasciciel sie znajdzie, moge das 20 zl stalej,

ewa gonzales napisał(a):
Doduniu - stalej dla Misiunia :iloveyou: 5 zl ...biduniek strasny :glaszcze: trzymamy za ciebie mocno kochane serce

bardzo ale to bardzo dziekujemy !!!

Kochani, jest miejsce dla pieska w Katowicach za 300zł miesięcznie, ale bez budy !!!
nie ma ktoś pożyczyć ??? :(

Posted

trzeba watek porozsylac :( ja zrobie A - D teraz, reszta później, kto pomoże w rozsyłaniu ? deklaracje są ogromnie potrzebne . . chociaż 300 zł . . nie wiem czy uda się zdobyć jakąś budę . .

Posted

Doda_ napisał(a):
bardzo ale to bardzo dziekujemy !!!

Kochani, jest miejsce dla pieska w Katowicach za 300zł miesięcznie, ale bez budy !!!
nie ma ktoś pożyczyć ??? :(

To za co te 300 zl ??

Posted

? ... Doduniu a te 300 zl , to na kupno budy? kochane , a może moglby być tam gdzie jest , u naszej Uli ? jak pisze belunia , tam był nasz Majkus czarnuszek, Szafraniu z cmentarza- tam ma raj u Uli :iloveyou:

Posted

Nie, 300 zl to za hotelik w Katowicach ale nie maja wolnej budy, musze jakąś zdobyć.
400 zl to hotelik u dexterki.
bela51- no własnie , ze nie może :( Ula przyjela go awaryjnie na kilka dni.

Posted

Doda_ napisał(a):
Nie, 300 zl to za hotelik w Katowicach ale nie maja wolnej budy, musze jakąś zdobyć.
400 zl to hotelik u dexterki.
bela51- no własnie , ze nie może :( Ula przyjela go awaryjnie na kilka dni.

kurcze :( ciocia pytałaś u Emiś ???

Posted

Nie, ale jak wczoraj myślałyśmy dokąd go zawieźć to miał miejsce u Emiś na jedną dobę, nie wiem czy miałaby dla niego miejsce na dłużej ?
Masz jakiś kontakt ?