Jump to content
Dogomania

Piko i Puko - 2 szczeniaczki sznaucerowate przeszczęśliwe w nowych domkach.

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj po 17 w zasadzie przy stole wigilijnym mialam telefon, pan wpierw złożył mi życzenia świąteczne by dalej zapytać czy adopcja Piko aktualna. Już się ucieszyłam że fajny gościu, domek z ogrodem i tak wszystko fajnie sie zapowiadało, by za moment wyszło że Pan dzwoni z okolic Warszawy, nieświadom że mały jest w Rzeszowie...

Posted

wczoraj podczas wigilii zsikał się ze 3 razy, zrobił kupę, próbował zgwałcić Maję ( ale podobało jej się to ) , ugryzł Paćkę , obszczekał okrutnie dwa moje kocury...czyli norma :evil_lol:..straszny z niego pieszczoch, jest wesołym i rozbrykanym maluchem :lol:, wszystkie zdjęcia rozmazane:roll:

Posted (edited)

Kolejny sms :

Dzień dobry, czy piesek nadal jest do adopcji ? I czy skoro ogłoszenie jest zlokalizowane w Warszawa-Bemowo to jest szansa przetransportowania psiaka do Warszawy z Rzeszowa ? Pozdrawiam i proszę o kontakt o dogodnej godzinie.
Agata Wierzchowiak

Kolejne ogłoszenia maluszka musimy robić z dopiskiem psiaka nie dowozimy, odbiór osobisty.
Czyli reasumując były w sumie 3 telefony - 2 telefony z Warszawy i jeden ze Śląska, a z naszych okolic nic.

Edited by Becia66
Posted

[quote name='Becia66']dzwoniła kobitka spod Lutczy, chciała zaraz wsiadać i jechać po małego, psiak oczywiście ma być w domu, mają taką kotłownię...[/QUOTE]

Pewnie do pilnowania węgla potrzebuje psa:shake:.

Posted

O młodego, pisała wczoraj do mnie na fb i miała się kontaktować z Majuską. Bardzo się napaliła, chciała przyjechać choćby i wczoraj, po rewizji profilu fb stwierdziłysmy z Majuską że spoko kobitka :) ale na koniec okazało się że przede wszystkim to właścicieli mieszkania musi spytać czy zgadzają się na psa więc trochę zgłupiałam

Posted

Dzizaz krajst! co z tymi ludźmi ? Ten kraj mentalnie żyje chyba w jakiejś Republice Konga... Co do pani z fb, widziałam że dzisiaj polubiła "sznaucery do adopcji" - może stwierdziła że sobie ładniejszego znajdzie ... a już buty ubierała, już samochód odpalała żeby po niego jechać - JUŻ / TERAZ / NATYCHMIAST :]

Posted

Domek z Sanoka jednak okazał się być na poziomie i jutro zabiera szorstkiego :) Domek z ogródkiem, pies na kanapy, dorosłe dzieci wyjeżdżają na studia i jakoś trzeba zapełnić tą pustkę, nie wiem tylko czy są przygotowani na malutkie tsunami :D Szorstek dzis u mnie grandził cały dzień, ale jest przekochany, zdecydowanie w moim typie, uwielbiam takie szorstkie łobuzy, jest bardzo kontaktowy, musi byc w centrum zainteresowania, z moją 2 letnią Paćką pełna komitywa, starsze sucze miały go w pewnej chwili dość i od czasu do czasu kłapały już na niego, próbował zgwałcić jedną z moich klientek, ale co mu sie dziwić, skoro wyglądała jak gwiazda filmowa i była wyperfumowana :D Zresztą sam Mr Szorstki zaliczył dziś pierwszą wizyte adaptacyjną u psiego fryzjera i powiem Wam, że był rewelacyjny. Ogarnęliśmy pazurki, uszka, oczka odsłonięte, a po południu był na szczepieniu ( usiłował Klakiera w gabinecie ustawić, ale mu machnął łapą w okolicach nosa parę razy i się uspokoił :D ) ewidentnie zasadza się na koty :D Dziś mu pstryknęłam kilka fot, ale nic nie nadaje sie do publikacji oprócz tego :

Posted

No to mamy gościa z głowy :D
Od dziś grandzi w Sanoku :) Trafił do naprawdę super rodzinki i jestem pewna , że będzie miał jak w niebie :) mam obiecane fotki ;)

Póki co pożegnalne zdjęcia: