Becia66 Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 bardzo, bardzo sie cieszę, a więc oba maluszki w nowych domkach ale ciągle myśle o tym trzecim który nie doczekał... Wielkie podziękowania dla Kasi - majuskowej córki za przygarnięcie małego do czasu dzisiejszej adopcji. Kasiula masz wielkie i wrażliwe serce i życzę ci, żeby nikt nigdy mocno je nie zranił. :loveu: A ty maluszku bądź szczęśliwy :loveu:. Quote
figa33 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 super , bardzo się cieszę !! :loveu: Kasia zajmowała się Joko , teraz Szorstkiem , majuska , masz kochane dziecko :lol: (ale jak ma taką mamę, to wiadomo :lol::lol::lol:) Quote
majuska Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 figa33 napisał(a):super , bardzo się cieszę !! :loveu: Kasia zajmowała się Joko , teraz Szorstkiem , majuska , masz kochane dziecko :lol: (ale jak ma taką mamę, to wiadomo :lol::lol::lol:) no.....polemizowałabym :D tam jeszcze Kaśki kumpela, niejaka Sabinka mocno Szorstkiem się opiekowała, tak więc miał 2 supernianie :) Quote
Becia66 Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 dziewczyny proszę wykasujcie ogłoszenia małego bo dzisiaj miałam 2 telefony i widzę że świeżutkie nowe pojawiło się na tablicy. Quote
Becia66 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 dzisiaj z samego rana zbudził mnie kolejny telefon o czarnuszka, słyszałam tylko jęk zawodu... Quote
majuska Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 wieści od Szorstka: Właśnie jesteśmy z nim u rodziny w gościach, jest przekochany, wczoraj bawił się z golden retriverem znajomych. Bardzo dużo nam się pcha na ręce i od razu zasypia. Pieszczoch z niego niesamowity :) i jest bardzo spokojny, nie szczeka wcale dużo, tylko kilka razy nam się załatwił w domu. Jest cudny :) Quote
Agula99 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 O matko ale śpi :) ahahha jak łyta na fotelu ;) Quote
karolakola Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Jeżeli o FB chodzi to w tytule albumu jest informacja dużymi literami że wszystkie adoptowane. Nie usuwam albumów celowo bo się później ludzie dopytują co się z psami stało. Jeszcze relacja nowych właścicieli z fb: "Piko/Szorstek, zwany teraz Thorem, a właściwie Thorkiem, cudownie czuje się wśród Nas - swojej nowej rodzinki, a my już po dwóch dniach nie wyobrażamy sobie życia bez niego. Pieszczoch i śpioch. Najchętniej spałby cały czas u kogoś na kolanach, a pozycje wymyśla takie, że nie mogę wyjść z podziwu . Poza tym jest strasznie kontaktowy, ze wszystkimi domownikami od razu się zaprzyjaźnił. Chce się bawić, ma już swoją ulubioną zabawkę - różowego pudla, która śpi z nim w jego posłaniu. Czasem zrobi nam psikusa i wysiusia się w domu, albo zostawi inną niespodziankę, ale raczej załatwia się na podwórku. Wysyłam kilka zdjęć i wielkie pozdrowienia, od Nas wszystkich i Thorka". I fotorelacja: Quote
Becia66 Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 ale super psiaki trafiły, oba. Ludzie dzwonią mówiąc, ,,ja z ogłoszenia'', a więc to pewnie tablica, czy inne lokalne. To Karolciasz28 musi chyba pousuwać tylko jej ostatnio nie widzę na dogo. Quote
majuska Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Karolcia pewnie jeszcze kończy oceny szlifowac przed końcem półrocza :D Widziałam tez na FB fotorelacje od Puszka czyli Puko :) Trafiło im się jak ślepej kurze ziarno, tym bardziej boli śmierć tego trzeciego maluszka :( Quote
karolciasz28 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Świetnie trafił :multi:. Już usuwam ogłoszenia :). Quote
karolciasz28 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 I ja dostałam fajnego maila od państwa z Rzeszowa, może zdecydują się na innego psiaka :). Quote
Becia66 Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Zła jestem że nie umiem poruszać sie po fb, mam cos takiego ale za chiny nie znajdę malego Puko /tego pierwszego/, a tak bardzo chciałabym go zobaczyć. https://www.facebook.com/PrzytluliskoBoguchwala Quote
majuska Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Beciu bo to jest w Pryw. Wiadomościach na razie, a ja i Karola I Karolcia chyba też mamy status admina i możemy to widzieć, a Ty nie:eviltong: Potem ktos wklei na pewno na główną;) Quote
Becia66 Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 to dajcie znać jak będzie wklejone. Quote
karolakola Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Proszę bardzo :) Pani Kasia prosiło o maila do Beci więc na pewno będzie jeszcze się kontaktować Quote
karolakola Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Oczywiście miało być "prosiła" .... żeby nikt nie pomyślał sobie że jakąś gwarą zaciągam :D Quote
majuska Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 To jest sznup "pieprz i sól" :D byli też w tamtym tygodniu u Justynki, cos tam doszczepić chyba, maluch jest super i w dobrej formie :) Quote
Becia66 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 majuska napisał(a):To jest sznup "pieprz i sól" :D byli też w tamtym tygodniu u Justynki, cos tam doszczepić chyba, maluch jest super i w dobrej formie :) polecałaś sie jako fryzjer stylista ? :-D Quote
Recommended Posts