Jump to content
Dogomania

Piko i Puko - 2 szczeniaczki sznaucerowate przeszczęśliwe w nowych domkach.

Recommended Posts

Posted

bardzo, bardzo sie cieszę, a więc oba maluszki w nowych domkach ale ciągle myśle o tym trzecim który nie doczekał...

Wielkie podziękowania dla Kasi - majuskowej córki za przygarnięcie małego do czasu dzisiejszej adopcji. Kasiula masz wielkie i wrażliwe serce i życzę ci, żeby nikt nigdy mocno je nie zranił. :loveu:

A ty maluszku bądź szczęśliwy :loveu:.

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super , bardzo się cieszę !! :loveu:
Kasia zajmowała się Joko , teraz Szorstkiem , majuska , masz kochane dziecko :lol: (ale jak ma taką mamę, to wiadomo :lol::lol::lol:)

Posted

figa33 napisał(a):
super , bardzo się cieszę !! :loveu:
Kasia zajmowała się Joko , teraz Szorstkiem , majuska , masz kochane dziecko :lol: (ale jak ma taką mamę, to wiadomo :lol::lol::lol:)

no.....polemizowałabym :D
tam jeszcze Kaśki kumpela, niejaka Sabinka mocno Szorstkiem się opiekowała, tak więc miał 2 supernianie :)

Posted

wieści od Szorstka:

Właśnie jesteśmy z nim u rodziny w gościach, jest przekochany, wczoraj bawił się z golden retriverem znajomych. Bardzo dużo nam się pcha na ręce i od razu zasypia. Pieszczoch z niego niesamowity :) i jest bardzo spokojny, nie szczeka wcale dużo, tylko kilka razy nam się załatwił w domu. Jest cudny :)

Posted

Jeżeli o FB chodzi to w tytule albumu jest informacja dużymi literami że wszystkie adoptowane. Nie usuwam albumów celowo bo się później ludzie dopytują co się z psami stało.

Jeszcze relacja nowych właścicieli z fb:
"Piko/Szorstek, zwany teraz Thorem, a właściwie Thorkiem, cudownie czuje się wśród Nas - swojej nowej rodzinki, a my już po dwóch dniach nie wyobrażamy sobie życia bez niego. Pieszczoch i śpioch. Najchętniej spałby cały czas u kogoś na kolanach, a pozycje wymyśla takie, że nie mogę wyjść z podziwu . Poza tym jest strasznie kontaktowy, ze wszystkimi domownikami od razu się zaprzyjaźnił. Chce się bawić, ma już swoją ulubioną zabawkę - różowego pudla, która śpi z nim w jego posłaniu. Czasem zrobi nam psikusa i wysiusia się w domu, albo zostawi inną niespodziankę, ale raczej załatwia się na podwórku. Wysyłam kilka zdjęć i wielkie pozdrowienia, od Nas wszystkich i Thorka".

I fotorelacja:

Posted

ale super psiaki trafiły, oba.
Ludzie dzwonią mówiąc, ,,ja z ogłoszenia'', a więc to pewnie tablica, czy inne lokalne. To Karolciasz28 musi chyba pousuwać tylko jej ostatnio nie widzę na dogo.

Posted

Karolcia pewnie jeszcze kończy oceny szlifowac przed końcem półrocza :D

Widziałam tez na FB fotorelacje od Puszka czyli Puko :)

Trafiło im się jak ślepej kurze ziarno, tym bardziej boli śmierć tego trzeciego maluszka :(

Posted

Beciu bo to jest w Pryw. Wiadomościach na razie, a ja i Karola I Karolcia chyba też mamy status admina i możemy to widzieć, a Ty nie:eviltong:
Potem ktos wklei na pewno na główną;)

Posted

majuska napisał(a):
To jest sznup "pieprz i sól" :D byli też w tamtym tygodniu u Justynki, cos tam doszczepić chyba, maluch jest super i w dobrej formie :)

polecałaś sie jako fryzjer stylista ? :-D