kama210 Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 MALWA - Nuka była u dr Jagielskiego 8 stycznia - cała relacja 2 strony wstecz /watek nie jest długi ;) / nie konsultowałabym psa przez @ jak chodzi o podejrzenie raka i po to wszystkie zbiórki aby miała na leki i kolejne badania wyznaczone na 29 stycznia . ______________________\ uzupełniam wydatki na leki z apteki - paragony za wykupione leki /stan na dzisiaj 18.01/ pierwszy paragon z dnia 09.01 - na 99,73 zł potem 10.01 - dokupione 3 opakowania antybiotyku /bo wtedy nie było tyle w aptece / - 36, 60 zł potem dokupione siemię lniane - 3,40 zł /15.01/ i dzisiaj lek na biegunkę zgodnie z zaleceniem dr Jagielskiego - 7,99 zł /18.01/ _________ zaraz rozliczenie :) na dzień dzisiejszy Quote
kama210 Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 obecnie – na dzień 18 styczeń sytuacja finansowa Nuki wygląda tak : wpłaty na konsultację i badania Nuki u dr Jagielskiego i część kosztów paliwa za transport : mdk8 - 20 zł :smile: - 9.10 DiunaB - 10 zł - wpłacone 9.01 Tianku - 50 zł - wpłacone 9.01 agusiazet - 100 zł - wpłacone 9.01 unixena 60zł ( w ramach cegiełki bazarkowej) - wpłacone 9.01 dor_cia 35zł ( w ramach cegiełki bazarkowej) - wpłacone 9.01 joteska - 50 zł - wpłacone 9.01 anonimowy darczyńca - 100 zł - wpłacone 9.01 pomoc skarpety Talcott - 120 zł – wpłacone 10.01 /wątek skarpety Talcott - http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika! / beka – 50 zł – wpłacone 14.01 suma wpłat : 595 zł wydatki : - 8.01 - 124 zł – I wizyta u dr Jagielskiego /paragon / - 9.01 - 99, 73 zł - wykupione leki w aptece /paragon/ - 10.01 – 36.60 zł – 3 opakownia antybiotyku /paragon / - 15.01 – 3,40 zł – dokupione siemię lniane /paragon / - 18.01 – 7,99 zł – lek na biegunkę /paragon / suma dotychczasowych wydatków związanych z wizytą u dr Jagielskiego i leczeniem Nuki : 271, 72 zł zostało : 323, 28 zł pozostałe wydatki : - 8.01 - 170 zł - transport Szydłowiec Warszawa i z powrotem - opłacony przez Magdę i Łukasza, którzy przyjechali z Lublina i zwieźli Nukę na badania do W-wy BAZARKI pomocowe na badania, leki , hotelik , paliwo : - w trakcie rozliczania - od joteska - http://www.dogomania.pl/forum/threads/249973-SZYBKI-bazarek-dla-kobietek-i-ich-psiaków-NUKA-z-podejrzeniem-guza-potrzebuje-pomocy TRWAJĄCE : - od Tianku i Kama210 - http://www.dogomania.pl/forum/threads/250160-dla-Nuki-z-podejrzenem-raka-na-badania-transport-ubrania-kapcie-do-19-01-g-22?p=21754033#post21754033 - cegiełkowy od MALWA - http://www.dogomania.pl/forum/threads/250298-CEGIEŁKOWY-Z-NAGRODĄ-DLA-NUKI-Z-PODEJRZENIEM-RAKA-ŁAPY-do-31-01-g-22-00 DEKLARACJE co miesięczne NA HOTELIK - Nuka musi mieć podawne leki 5 razy dziennie / w hoteliku od 11.01 / /cały czas szukamy DT za karmę i wet z dobrym dojazdem na konsultację do dr Jagielskiego/ joteska – 100 zł /miesięcznie BRAK deklaracji na 350 zł :( Quote
MALWA Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Dziękuję za wyjaśnienia. Z mojego bazarku cegiełkowego jest na razie 90 zł................... Quote
dor_cia Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Właśnie powstał na owczarku kolejny bazarek dla Nuki :lol: Zapraszamy http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=24215&PID=1267443 Quote
agusiazet Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 To ja jeszcze dla Nuki na hotelik przez rok 25 zł deklaruję. Poproszę o dane do przelewu na PW, przeleję jeszcze za styczeń:) Quote
Malgoska Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='dor_cia']Właśnie powstał na owczarku kolejny bazarek dla Nuki :lol: Zapraszamy http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=24215&PID=1267443 biegnę zobaczyć na owczarka Quote
agusiazet Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 powyższego bazarku chciałabym zalicytować kalendarz za 30 zł, ale nie wiem jak:( Quote
a-tka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Agusiazet,wystarczy ,że wejdziesz na podane forum,zarejestrujesz się,zalogujesz i zaraz możesz licytować...Na tę chwilę cena kalendarza wynosi 25 zł,jeśli osiągnie cenę 30 zł,to transport będzie gratisowy!Serdecznie zapraszam jako organizatorka tego bazarku!Dor_cia,bardzo dziękuję za wrzucenie linku do bazarku na dogo!!!Pamiętałam,ale ogarniałam licytacje po weekendzie!:lol: Quote
dor_cia Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='agusiazet']powyższego bazarku chciałabym zalicytować kalendarz za 30 zł, ale nie wiem jak:-( zapraszam na owczarka po kalendarz, naprawdę warto. a-tka napisała jak zalicytować - startuj na bazarek i przebijaj :lol: Quote
Diuna B. Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 A jest możliwa licytacja z dogo a bazar owczarka? Bo ja bym chciała książkę,, Co twój pies chciałby Ci powiedzieć ' za wywoławczą na początek za wywoławczą Quote
DONnka Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='a-tka']MALWA,szykuje się malutki bazarek dla Nuki pod koniec tego tygodnia lub na początku następnego na owczarku.pl,mam kilka rzeczy,które wystawię,kilka fantów obiecała i owczarkowa DONnka,już teraz serdecznie cioteczki zapraszam! [quote name='joteska']a-tka, zostały jeszcze niezlicytowane fanty na bazarku nr 1 dla Nuki od DONnki, ja mam 2 obrózki szyte przez Taks równiez z tego bazarku, które tez chetnie na bazarek przeznaczę, jeszcze Dor_cia proponowała kalendarz owczarkowy :) Moje fanty już wstawiłam :) Te, które nie sprzedały się na bazarku na dogo + dodatkowe :) I ciągle szukam następnych ;) [quote name='dor_cia']Właśnie powstał na owczarku kolejny bazarek dla Nuki :lol: Zapraszamy http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=24215&PID=1267443 I hula już na całego :happy1: ZAPRASZAMY !!! [quote name='agusiazet']powyższego bazarku chciałabym zalicytować kalendarz za 30 zł, ale nie wiem jak:( Kalendarz osiągnął już cenę 35 zł :oops: [quote name='Diuna B.']A jest możliwa licytacja z dogo a bazar owczarka? Bo ja bym chciała książkę,, Co twój pies chciałby Ci powiedzieć ' za wywoławczą na początek za wywoławczą Trudno jest ogarnąć licytację na dwóch forach, zwłaszcza jeśli w grę wchodzą fanty, na które jest wielu chętnych Pod sam koniec bazarku to wręcz niemożliwe, bo wymaga natychmiastowych reakcji ;) Dlatego a-tka i ja zachęcamy do rejestracji na forum owczarek.pl To nic nie kosztuje i zajmuje chwilę, a profil może się jeszcze kiedyś przydać choćby przy okazji następnych bazarków :razz: Quote
Raczyna Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Mieszkam w Chorzowie, to jest obok Katowic, gdyby ktoś się nie orientował. Mówiąc "szkoda że mieszkam tak daleko i nie jestem mobilna" miałam na myśli siebie jako DT. Byłam już DT dla Czakusia, który znalazł szczęśliwy dom w Warszawie. Przeprowadziłam się, zrobiłam remont, i mogę wrócić do bycia DT. Jedyny warunek bycia u mnie to pies musi umieć zachować czystość w domu, ale myślę że Nukuś nie będzie z tym miała problemu, bo to ewidentnie domowa sunia. I owczareczka, a ja na ONkach się wychowałam :) Ogranicza mnie w tej chwili tylko obóz sportowy w lutym, 9-23, nie miałabym jej jak wziąć ze sobą. Więc za żarcie i weta mogłaby u mnie być. Żarcie może mieć suche, jeśli będzie taki prikaz, albo będę jej robić domowe, którego jestem zwolenniczką (ryżyk z surowym mięskiem i warzywka). Nie zostawałaby sama dłużej niż 4-5 godzin i to też nie codziennie. Jeśli będzie wymagała jakiejś pracy "behawioralnej" to troszeczkę też potrafię. Z kwestią medyczną nie ma problemu, jedyne z czym nie miałam styczności to ewentualne robienie zastrzyków, ale jeśli to byłoby niezbędne to nie sądzę, żeby było to coś, czego nie jestem się w stanie nauczyć (wiadomo że do żyły się pakować nie będę, jak coś mam zaprzyjaźnionego weta jakieś 300m ode mnie). Nie mam innych zwierząt w domu, Nukuś byłaby jedyna. Quote
dor_cia Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 na bazarek dla Nuki, ciągle przybywa fantów - ALE SIĘ DZIEJE !!! :lol: http://www.owczarek.pl/forum/forum_p...67443 Quote
joteska Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 dor_cia :) może wkleisz na bazarek owczarkowy fanty, które nie zostały zlicytowane z tego bazarku? lub jakie sie pomieszczą ;) została tylko jedna zielona obrózka ale za to spokojnie wymiar owczarkowy ;) fanty zlicytowane mają w nagłówku kto je zlicytował, a te co nie maja pusta pola :) opisy są przy fotkach, taki sam mam nick na owczarku ale zdjęć nijak nie umiem wkleic:evil_lol: i nie zawsze uda mi sie zalogować:crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249973-SZYBKI-bazarek-dla-kobietek-i-ich-psiaków-NUKA-z-podejrzeniem-guza-potrzebuje-pomocy na bazarku nr udało sie zebrać 389, 40zł bardzo dziękujemy:Rose: Quote
agusiazet Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Raczyna napisał(a):Mieszkam w Chorzowie, to jest obok Katowic, gdyby ktoś się nie orientował. Mówiąc "szkoda że mieszkam tak daleko i nie jestem mobilna" miałam na myśli siebie jako DT. Byłam już DT dla Czakusia, który znalazł szczęśliwy dom w Warszawie. Przeprowadziłam się, zrobiłam remont, i mogę wrócić do bycia DT. Jedyny warunek bycia u mnie to pies musi umieć zachować czystość w domu, ale myślę że Nukuś nie będzie z tym miała problemu, bo to ewidentnie domowa sunia. I owczareczka, a ja na ONkach się wychowałam :) Ogranicza mnie w tej chwili tylko obóz sportowy w lutym, 9-23, nie miałabym jej jak wziąć ze sobą. Więc za żarcie i weta mogłaby u mnie być. Żarcie może mieć suche, jeśli będzie taki prikaz, albo będę jej robić domowe, którego jestem zwolenniczką (ryżyk z surowym mięskiem i warzywka). Nie zostawałaby sama dłużej niż 4-5 godzin i to też nie codziennie. Jeśli będzie wymagała jakiejś pracy "behawioralnej" to troszeczkę też potrafię. Z kwestią medyczną nie ma problemu, jedyne z czym nie miałam styczności to ewentualne robienie zastrzyków, ale jeśli to byłoby niezbędne to nie sądzę, żeby było to coś, czego nie jestem się w stanie nauczyć (wiadomo że do żyły się pakować nie będę, jak coś mam zaprzyjaźnionego weta jakieś 300m ode mnie). Nie mam innych zwierząt w domu, Nukuś byłaby jedyna. Chyba wspaniała oferta dla Nuki:) Czy nikt na nią nie zwrócił uwagi? Quote
DONnka Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Kama, wysłałaś już do mnie fakturkę za sterylkę Nuki ? Masz mój adres ??? A może wolicie przeznaczyć pieniądze ze SKARPETY OWCZARKOWEJ na coś innego np zakup specjalistycznej karmy, leków lub pokrycie kosztów leczenia ? Quote
malagos Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='agusiazet']Chyba wspaniała oferta dla :)Nuki Czy nikt na nią nie zwrócił uwagi? Ale fajnie!! :) Quote
Tianku Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 ale się dzieje na owczarku :klacz: zajrzałam na bazarek :multi: Nukusiu to wszystko dla Ciebie się dzieje :loveu: za tydzień wizyta ... Quote
a-tka Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Dzieje się i będzie się dziać:lol:,fantów nowych przybywa!!!!Zapraszamy,a zwłaszcza te cioteczki,co to lubią kamizelki szydełkowe!Będzie super oferta w piątkowy wieczór.ale na razie na owczarku cicho,sza!:cool1: Quote
kama210 Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 [quote name='dor_cia']Właśnie powstał na owczarku kolejny bazarek dla Nuki :lol: Zapraszamy http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=24215&PID=1267443 super , dziekujemy :) [quote name='agusiazet']To ja jeszcze dla Nuki na hotelik przez rok 25 zł deklaruję. Poproszę o dane do przelewu na PW, przeleję jeszcze za styczeń:) to duże wsparcie . dzieki wielkie , [quote name='agusiazet']Chyba wspaniała oferta dla Nuki:) Czy nikt na nią nie zwrócił uwagi? już piszę , na pewno każdy zwrócił tylko niekiedy czasu brakuje aby byc na bieżąco i odpisywać [quote name='DONnka']Kama, wysłałaś już do mnie fakturkę za sterylkę Nuki ? Masz mój adres ??? A może wolicie przeznaczyć pieniądze ze SKARPETY OWCZARKOWEJ na coś innego np zakup specjalistycznej karmy, leków lub pokrycie kosztów leczenia ? fakturę ma wysłać wetka co ją sterylizowała , jutro do niej [quote name='a-tka']Dzieje się i będzie się dziać:lol:,fantów nowych przybywa!!!!Zapraszamy,a zwłaszcza te cioteczki,co to lubią kamizelki szydełkowe!Będzie super oferta w piątkowy wieczór.ale na razie na owczarku cicho,sza!:cool1: dzieje się , oj dzieje :) super _______________ Raczyna - dzieki za propozycję , brzmi sensownie :) tylko .. ja nie zagwarantuję zchowywania przez Nukę czystości od smego początku , niewykluczone że bedzie ją trzeba nauczyć , albo będzie gites od razu - na razie to na "dwoje babka wróżyła" dpbrze że byłaby jedynaczką, bo z tymi psami to różnie bywa Piotrek z hotelu mówi że jest zmiana , bo jak do niego trafiła to była nakręcona tylko na obszczekiwanie psów , a człowieka miała w du..pie . Teraz jest ponoć trochę lepiej - już jakoś bardziej ma "fradję " z kontaktu z człowiekiem a już mniej szczeka w kojcu jak widzi inne psy na wybiegu lub przechodzące obok kojca 29 stycznia Nuka jedzie ponownie do dr Jagielskiego - bedziemy wtedy dokładniej wiedzieć na czym stoimy - mam nadzieję . Więc trzymaj miejscówkę jakby co , 29 stycznia wiecej bedziemy wiedzieć , a jakbyś podtrzymała decyzję to po obozie mogłby do Ciebie trafić ... zobaczymy ... bo jeszcze to zchowywanie czystości a ten psiak Czakuś - ma wątek na dogo ? _____________ zaraz niespodziewajka :) mam nowe foty na @ z hotelu dzisiejsze Quote
Malgoska Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Tianku napisał(a):ale się dzieje na owczarku :klacz: zajrzałam na bazarek :multi: Nukusiu to wszystko dla Ciebie się dzieje :loveu: za tydzień wizyta ... bazarek 1 klasa:) Quote
DONnka Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 a-tka napisał(a):Dzieje się i będzie się dziać:lol:,fantów nowych przybywa!!!!Zapraszamy,a zwłaszcza te cioteczki,co to lubią kamizelki szydełkowe!Będzie super oferta w piątkowy wieczór.ale na razie na owczarku cicho,sza!:cool1: Na owczarku słówkiem nie pisnę :razz: Ale tutaj Wam powiem, że a-tka to szydełkowa czarodziejka :happy1: Warto się zarejestrować na owczarku choćby po to, żeby kupić coś z Jej wyrobów :) Quote
Recommended Posts