Marycha35 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Ufff, łapinka się goi, huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:):):):) Quote
DONnka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [SIZE=3][B]Otrzymałam rachunek za sterylizację Nuki. Jutro zostanie opłacony przez SKARPETĘ OWCZARKOWĄ [/B][SIZE=2]:happy1:[/SIZE][B] I przypominam nieśmiało o bazarku owczarkowym dla dziewczynki[/B][B] Do końca zostały jeszcze tylko 3 dni ...[/B][/SIZE] [url]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=24215&PN=1[/url] [IMG]http://i.imgur.com/AwmS5xa.gif1[/IMG] Quote
a-tka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Zapraszam i ja gorąco!A można wylicytować fajowe fanty,w tym prześliczny wisiorek od Kobry z motywem psa -psiak jest oczywiście wasz!Ja już taki mam i mogę tylko napisać ,ze wirtualnie,jak i w realu,jest piękny,a w realu jeszcze piękniejszy!!!Cena w tej chwili stoi na 40 zł,ale do niedzieli może się jeszcze wiele zdarzyć!Zapraszam serdecznie,pozdrawiam. Quote
Raczyna Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='a-tka']Zapraszam i ja gorąco!A można wylicytować fajowe fanty,w tym prześliczny wisiorek od Kobry z motywem psa -psiak jest oczywiście wasz!Ja już taki mam i mogę tylko napisać ,ze wirtualnie,jak i w realu,jest piękny,a w realu jeszcze piękniejszy!!!Cena w tej chwili stoi na 40 zł,ale do niedzieli może się jeszcze wiele zdarzyć!Zapraszam serdecznie,pozdrawiam.[/QUOTE] na Owczarku dużo fajnych rzeczy, fakt, widziałam, obśliniłam się na kilka, ale gdybym je kupiła musiałabym żyć powietrzem przez cały luty....:placz: Quote
Raczyna Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='kama210']tak proponowała , ale jak pisała stronę wcześniej to jeszcze nic pewnego na chwilę obecną że akurat to bedzie Nuka , a i tak byłoby to pod koniec lutego - DT trzeba tez sprawdzić , i wszystko uzgodnić dokładnie jakby miało dojsc do skutku więc szukamy DT ciągle , bo lepiej miec 2 do wyboru niż żaden :)[/QUOTE] moja propozycja jest aktualna, mogłabym Nukę wziąć choćby zaraz, ale myślę że nie jest to rozsądne, skoro za tydzień wyjeżdżam na obóz sportowy i musiałaby sama czekać w pokoju, bo na trasę jej nie zabiorę a może mnie nie być od rana do wieczora fakt, że napisała do mnie osoba śledząca także wątek Nuki, zdziwiona ciszą, ze stwierdzeniem, że skoro Nuka najwyraźniej nie, to może psiak do którego dostałam linka, i tyle to właśnie przy Nuce zdecydowałam się być znowu DT i ona ma pierszeństwo jeżeli z jakichś powodów stwierdzicie, że jednak nie, albo znajdzie się DT który mógłby przyjąć ją szybciej, to nie ma żadnego problemu, bo psiaków w potrzebie faktycznie jest dużo :) Quote
kama210 Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [B]Raczyna dzięki z trzymanie miejsca i propozycję DT, [/B] co do braku szybkich odpowiedzi - niestety z mojej strony nie jest to niekiedy relane jak obrabiam równoczenie sprawy kilkunastu psów nie tylko Nuki , przed kompem cały czas nie jestem w stanie siedzieć, śledzić i pisać , dltego przy każdym ogłoszeniu jest mój nr telefonu tez podany - to tak dla wyjaśnienia opóżnien w odpowiedziach :cool3: ______________ sytuacja Nuki na chwilę obecną wygląda tak , że : - możliwe że jeszcze pod koniec tego tygodnia Nuka opuści hotel i pojedziedzie do super ludzi z Lublina - mają po nią przyjechać - na awaryjny domowy DT bedzie to ich pierwszy tymcazsowicz i pierwszy BEZDOMNY pies i to takiej wielkośći - więc bedziemy musieli służyc radą i poradą w razie problemów z uczeniem czystości , ewentualnym lękiem separacyjnym czy też innymi .... zobaczymy jak się Nuka sprawdzi w mieszkaniu - wiadomo nie wiemy czy Nuka kiedykolwiek mieszkała w domu czy była typowym psem podwórkowym i czy oni sobie poradzą , ,,, [B]oczywiście potrzebna pomoc w zakupie karmy - a Nuka luuuuuuuuuuuuuubiiii jeść , w opłaceniu wet - Nuka jeszcze min. nie jest zaszczepiona ze wz[B]ględu na te leki , itp [/B][/B] oczywiście w razie czego - będę w kontakcie z hotelem w Krakowie , czy też jest propozycja od Raczyny [B]wiec na razie trzymamy kciuki za dobry obrót sprawy dla Nuki ... a czas pokaże co bedzie dalej [/B] Quote
kama210 Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 poz tym pod Szydłowcem jest kolejna suka owczarka w potrzebie ---- prawie identyczna jak Nuka i też z problemem z łapą , i tez chyba starsza .... niestety tu sie nigdy to nie skończy Quote
Tianku Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 super wieści z tym Lublinem :cool3: a sądząc po tym jak Nukuś podróżowała grzecznie w samochodzie to raczej psem podwórkowym nie była :p no ale kciuki potrzebne :lol: Quote
agusiazet Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Zaciskam kciuki za powodzenie dla Nuki! Quote
beka Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 (edited) Nowa donka w Szydłowcu. Szczeniak ma dt. Sunia śpi na śniegu [URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=707744425936444&set=a.174417329269159.48159.173802145997344&type=1&theater[/URL] Edited February 7, 2014 by beka Quote
mdk8 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 a może Raczyna mogłaby pomóc tej suni skoro Nuka będzie bezpieczna? Quote
Tianku Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 odwiedzam Nukę wiadomo kiedy i czy jedzie do dt? może już pojechała :cool3: i jak finanse suni... Quote
MALWA Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Piszcie na pw do Raczyny, może pomoże z tą sunią, co śpi na śniegu....... Pw szybciej widać, niż wpis na wątku............ Quote
Raczyna Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='MALWA']Piszcie na pw do Raczyny, może pomoże z tą sunią, co śpi na śniegu....... Pw szybciej widać, niż wpis na wątku............[/QUOTE] Raczyna śledzi, przynajmniej do jutra rana, później mogę nie mieć dostępu do netu, nie zdecydowałam jeszcze, czy biorę ze sobą lapka na obóz. Tak czy siak będę dostępna dla psa dopiero w określonym terminie, musicie o tym pamiętać. Quote
kama210 Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 jestem , jestem w końcu Nuka pojechała , zaraz wsio napisze i dam zdjęcia Quote
kama210 Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='mdk8']a może Raczyna mogłaby pomóc tej suni skoro Nuka będzie bezpieczna?[/QUOTE] [quote name='Raczyna']Raczyna śledzi, przynajmniej do jutra rana, później mogę nie mieć dostępu do netu, nie zdecydowałam jeszcze, czy biorę ze sobą lapka na obóz. Tak czy siak będę dostępna dla psa dopiero w określonym terminie, musicie o tym pamiętać.[/QUOTE] to wszytko do uzgodnienia , ale temat tamtej suni ogarnia Anita , ja mam już wystraczająco psów "na głowie" nawet nie wiem czy anita ma już jakieś pany wobec niej , czy jest jakaś pomoc wiem że Ania od nas z sZydłowca ma z nią we wtorek jechać do weta w Radomiu na rtg Nuka jest na razie na okresie próbnym i jest to jest tymczas że jakby coś się wydarzyło w ich życiu to Nuka będzie szukała nowego - zobaczymy co czas pokaże ... mam nadzieję że będzie wsio ok :) [quote name='betka']Kama210 masz skrzynkę zapchaną :)[/QUOTE] juz troche pokasowałam :) [quote name='Tianku']odwiedzam Nukę wiadomo kiedy i czy jedzie do dt? może już pojechała :cool3: i jak finanse suni...[/QUOTE] co do finansów , wiem że nie jest regularnie, ale nie wiem w co ręce włożyć , doszły kolejne wydatki - szczepienie od wścieklizy , czesanie Nuki , odpchlenie, kupiłam tez jej na wynos tabletki na robaki i preparat na kolejne odchlenie z tych pieniędzy co do tej pory sie uzbierało straczyło na to wszystko do tej pory i jeszcze zostanie dojdzie pobyt w hotelu i worek 20 kg karmy z którym Nuka pojechała jak najszybciej postaram sie to ogarnąć ..... prosze o cierpliwość __________________ więc tak : Nuka pojechała wczoraj wieczorem do Lublina - DT przyjechał po nią Nuka w domu jest spokojna, na razie dużo śpi , z czystością nie ma problemu - ale profilaktycznie DT wychodzi z nią dość często na dwór , zobczymy co będzie jak zostnie dłużej w domu wiadomo że to dopiero jeden dzień minął i to są pierwsze obserwacje , ale na razie jest ok i mam nadzieję że tak zostanie zobaczymy ... [B]teraz CIESZYMY się że Nuka w końcu bezpieczna w cieple , pod stałą opieką i obserwacją :)[/B] [IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/585/azyn.jpg[/IMG] [IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/35/802y.JPG[/IMG] [IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/844/f5dc.jpg[/IMG] Quote
Tianku Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 jak dobrze widzieć Nukusie w domowym ciepełku :iloveyou: Kama spokojnie z finansami chodziło mi tylko o to czy Nukusia nie jest na minusie ;) Będzie dobrze :buzi: Quote
joteska Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 ale się cieszę! :) :) :) Kama czy wysyłać stałą na hotelik za luty? mogę ew. po 20tym przeznaczyć na tą drugą sunieczkę z chora łapiną Quote
Recommended Posts