Jump to content
Dogomania

ZAGŁODZONY, 4 lata NIE WYCHODZĄCY Z KOJCA RUDYY już w SUPERR DOMKU!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Widzisz Rudy? Warto mnie było słuchać łobuzie-życie z obrożą i smyczą nie dość,że nie boli, to jeszcze stwarza nowe perspektywy i gości masz :D
Trzymam nadal za Ciebie kciuki Rudzielcu kochany :)

Posted

dzisiaj byłam odwiedzić Rudego w hoteliku noo i jest szok...niesamowite postępy, Rudy pieknie pracuje w kojcu, Tomek uczy Go na kliker i na każdym siad, czy do mnie Rudy juz sam patrzy na kliker a potem wsadza nos w rekę po parówke mądralina....noo jak na psa, który chodzi na spacery od pary dni to naprawde jest aż niemożliwe ten JEgo spokój, opanowanie....jezdzą auta koło Niego, biegaja kury - które przecież do niedawna w całości opierzone były Jego jedynym pozywieniem - więc powinien się na nie rzucac teoretycznie, inne psiaki szczekały... Rudy sobie szedł.. no ale musze przyznać, ze JEgo wielki, ogromny łeb robi wrażenie i wzbudza respekt noooooo

Posted (edited)

dziękuję za zaproszenie, niestety finansowo nie pomoge, ale mam sprawdzony dom dla duzego psa. Ludzie zwięrzolubni, maja dwie starsze sunie w domu, szukają psa na podwórko, gdzie szczeknie raz po raz i odstraszy nieproszonych ;) dom na wsi, ciepla buda, spacery codziennie, w razie zimna, deszczu, upałow będzie w domu. mialabym go na oku. pytanie czy dogaduje sie z innymi psami i czy odpowiada Wam dom gdzie bedzie w budzie? bo bym go podesłała, może akurat sie spodoba

Edited by ana666
Posted

dziękuję za zaproszenie do Rudaska, wpłaciłam dla misiaczka skromne 20zł:loveu:

jeden z moich stałych deklarowiczów , wielka psina Stefek spędził w kojcu całe swoje życie ok.12 lat i po tych wszystkich latach miał zostać uśpiony:-(-zdrowy psiak , u obu psiaków widoczne są bardzo podobne zachowania wywołane ciągłym zamknięciem i separacją:shake: , nad Stefkiem również pracuje behawiorysta.
trzymam za Rudaska kciuki , przecudny z niego futrzaczek:loveu:

Posted

dorcia2 napisał(a):
dziękuję za zaproszenie do Rudaska, wpłaciłam dla misiaczka skromne 20zł:loveu:

jeden z moich stałych deklarowiczów , wielka psina Stefek spędził w kojcu całe swoje życie ok.12 lat i po tych wszystkich latach miał zostać uśpiony:-(-zdrowy psiak , u obu psiaków widoczne są bardzo podobne zachowania wywołane ciągłym zamknięciem i separacją:shake: , nad Stefkiem również pracuje behawiorysta.
trzymam za Rudaska kciuki , przecudny z niego futrzaczek:loveu:

a ten Stefek to nie jest czasem tez u Mirka?? owczarkowaty psiak - sasiad Rudego :):)

piątkowe wieści od Rudego- Tomek sie zalogował na dogo, ale jeszcze widze nic nie napisał, wiec przeklejam z fb :)
[FONT=lucida grande]DZIŚ MUSZĘ ROZPOCZĄĆ OD INFORMACJI O ZADŁUŻENIU RUDZIELCA......OTÓŻ JESTEŚMY "DŁUŻNI"OBROŻĘ MIRKOWI...BO PO TAKICH SUPER WYNIKACH NASZEGO PSIAKA W OBCOWANIU Z PĘTLĄ I SMYCZĄ POMYŚLAŁEM ZE MOŻNA ZACZĄĆ OSWAJAĆ GO Z DOCELOWA OBROŻĄ:)W TYM CELU POŻYCZYŁEM OD MIRKA JEGO OBROŻĘ,MIAŁEM ZAMIAR WYKLIKAĆ RUDEMU COŚ INNEGO NIŻ PĘTLA...I KU MOJEMU WIELKIEMU ZDZIWIENIU.....SPOKOJNIE TO PRZYJĄŁ.....WRĘCZ NADSTAWIŁ ŁEB Z WYRAŹNĄ RADOŚCIĄ"NO DAWAJ TO.....WKŁADAJ I LECIMY W POLE....NO NA CO CZEKASZ....RAZ RAZ I SPADAMY:)"NO I STAŁO SIE......RUDY OD DZIŚ DUMNIE SMIGAŁ NA SPACERKU I KRĄZY W KOJCU W NOWO ZAŁOŻONEJ OBROŻY......POŻYCZONEJ ALE PIĘKNIE REPREZENTUJACEJ SIE NA JEGO WIELKIM KARKU:)NO I DOKŁADNIE ......EFEKT KOŃCOWY WYGLADA TAK......RUDY CHODZI W OBROŻY A MY MUSIMY ODDAĆ TO CO NIE NASZE:):):)[/FONT]