Jump to content
Dogomania

ZAGŁODZONY, 4 lata NIE WYCHODZĄCY Z KOJCA RUDYY już w SUPERR DOMKU!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Rude Cudo ma sie dobrze..wszystko w najlepszym porzadku poza ta nieszczesna obroża, której próby założenia nie powodzą się...ale akurat Rudemu to nie przeszkadza :)

Hmm...a może mu się akurat ta obroża nie podoba? ;)
Rudy-obroża musi być-później smycz i gotowy przepis na extra spacer :D

Posted

Hope2 napisał(a):
Hmm...a może mu się akurat ta obroża nie podoba? ;)
Rudy-obroża musi być-później smycz i gotowy przepis na extra spacer :D

eee Rudy nie wyglada na wybrednego chłopa:)
nooo o to chodzi..jak juz raz załapie to bedzie dobrze, ale najgorsze to sie przełamać..

• 2 weeks later...
Posted (edited)

noo widzisz, nie da se załozyc i koniec...
ale Rudy ma jechac do innego hoteliku do znajomego trenera majacego doświadczenie w pracy z trudnymi i wielkimi psami - i tam pewnie sie nauczy chodzic w obrozy i na spacerki :)

Rudy i tak przeszedl niesamowita metamorfoze

i nauczyl sie wielu rzeczy..niestety ta obroża to powazniejsza sprawa u Niego

Edited by Lu_Gosiak
Posted

Rudy-nie bądź dziad i daj sobie tę obrożę założyć... Moje wpadają w lekką panikę jak im obroże ściągam, bo brak obroży=kąpiel (a tego nie wiedzieć dlaczego nie lubią ;) )

Posted

[quote name='Aimez_moi']Rudy sie ogarnie ......:) Juz Go widze z piekna obrozka na szyi....;)[/QUOTE]

No, osiołek uparty:mad: nie wie co traci-spacerki po okolicy... tyyyyle miejsc do obwąchania i obsiusiania, a on co? nic, tylko w kółko po podwórku biega:shake:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Zobaczysz .......jeszcze tak bedzie pomykal.....:)[/QUOTE]
no ja myślę-i już oczyma wyobraźni widzę obrazek: Rudy+ludź+smyczka...i spacerek piękny długi..." (i nie wiedzieć dlaczego jakis chochlik mi podpowiada "tia-i wszystkie krzaczorki zaliczone jak z Tolusiem") ;)

Posted

przyszło na OTOZ 82,50zl z bazarku Hope - Aniu dziekujemy jeszcze raz ogromnieeeeee:loveu::loveu:

Rudy dostał też spadek po Bosmanie - 55zl i dzieki temu mamy na koncie 137,50zl przyda sie jak Rudy zmieni hotel

z pieniążków Poziomki i Aimez /razem 40zl/ Rudemu kupilam na allegro leki, ktore zaleciła behawiorystka za 45zl:
http://allegro.pl/5-htp-100mg-60-kapsulek-na-depresje-i-bezsennosc-i3902644760.html