Gusiaczek Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Ty Rudy, ja ruda .... zapisuję adres do Ciebie ;) Quote
arnold Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='Gusiaczek']Ty Rudy, ja ruda .... zapisuję adres do Ciebie ;)[/QUOTE] Fajne. Ja także zaglądam. Quote
Aimez_moi Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Wlasnie....:) jak tam Rude sie miewa? Quote
Lu_Gosiak Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 Rudy miewa sie baardzo dobrze nawet juz grzecznie siada i pozuje..TADAAAMMM podziwiajcie pysio kochane :) Uploaded with ImageShack.us z piłeczką Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aimez_moi Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Fakt.....:) piekny jest niesamowicie......:):) Quote
Hope2 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Rudego i Reksa [h=2]Brygada RR zaprasza po cegiełki-na żarełko, na życie![/h]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249948-Brygada-RR-zaprasza-po-cegie%C5%82ki-na-%C5%BCare%C5%82ko-na-%C5%BCycie!?p=21722208#post21722208 Quote
Aimez_moi Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Poprosze Poziomke o wplacenie w moim imieniu choc kilka grosikow dla Misiaczka...... Quote
Poziomka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Aimez_moi napisał(a):Poprosze Poziomke o wplacenie w moim imieniu choc kilka grosikow dla Misiaczka...... Nie ma sprawy. :) Quote
Ayame Nishijima Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Tyle ich do pomocy... Ale trzeba przyznać, ze niewiele jest az tak pięknych. To chodzące cudo... Na razie nie mam jak, ale wpisuję go w kolejkę do pomocy. Quote
Hope2 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 A ja ukradłam z fb foteczkę Rudaska ;) [FONT=lucida grande]HEJ.....A TERAZ BACH BACH.....PATRZTA JAKIM SZYBKI....WYTRENOWANY.....JEST[/FONT][FONT=lucida grande][/FONT][FONT=lucida grande] RUDY....ŚMIG .....I GO NI MA:)!!!!!JENO CIEŃ:)I WIATR:) [/FONT] Quote
Lu_Gosiak Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Hope2 napisał(a):Zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Rudego i Reksa Brygada RR zaprasza po cegiełki-na żarełko, na życie! http://www.dogomania.pl/forum/threads/249948-Brygada-RR-zaprasza-po-cegiełki-na-żarełko-na-życie!?p=21722208#post21722208 DZIEKII ANIUUUUU:loveu::loveu: Gusiaczek napisał(a):Cześć Rudasku :) Poziomka napisał(a):Zaglądam do Misia :) Aimez_moi napisał(a):Poprosze Poziomke o wplacenie w moim imieniu choc kilka grosikow dla Misiaczka...... rencia42 napisał(a):Cudny jest.Zapisze sobie. dzieki, dzieki za zaglądanie i rozsyłanie:) arnold napisał(a):Jak tam chłopak się miewa? a bardzo dobrze,,ćwiczy dalej pilnie...podstaowe komendy już załapał..ale ciężko z obrożą - naraznie po prostu nie ma opcji Mu zalożyc... tutaj ćwiczonka z osttaniej sobotniej wizyty - zamazane bo telefonem: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ayame Nishijima napisał(a):Tyle ich do pomocy... Ale trzeba przyznać, ze niewiele jest az tak pięknych. To chodzące cudo... Na razie nie mam jak, ale wpisuję go w kolejkę do pomocy. NOOO to fakt, ale najbardziej niesamowita jest metamorfoza, którą przeszedł Poziomka napisał(a):Poszło 20zł na Misia od Aimez_moi. DZIEKUJE BARDZOO:loveu::loveu::loveu: Quote
Aimez_moi Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Bardzo prosze...... jest burak niesamowicie cudny!.....:):) Quote
Lu_Gosiak Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Aga ponieważ Cie znam i lubie jakos łykne tego buraka:evil_lol::evil_lol: Rudy w pełnej krasie :) Uploaded with ImageShack.us Quote
arnold Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ten burak to chyba bardziej pieszczotliwie było. Bo widać, że Aimez zauroczona psiakiem jest. Quote
Recommended Posts