Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdrowych i spokojnych Świąt życzę :)

Maćku:) witaj ! bardzo dziękujemy i Tobie również życzymy zdrowych i pogodnych świąt:) Maciej, jak Ania przyśle mi zdjęcia mogę Tobie podesłać do wstawienia? bardzo Cię przepraszam, ale myślę, że starszej pani nie odmówisz):), zresztą nie raz już załatwiałeś foty dziewczyn:) plisss..... będę Ci bardzo wdzięczna, kiedyś bez problemu radziłam sobie ze zdjęciami a teraz nie wychodzi mi:) jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla wszystkich ludziów:) a tym mniejszym braciom życzę super domów,   pełnych miłości:)

Posted

Maćku:) witaj ! bardzo dziękujemy i Tobie również życzymy zdrowych i pogodnych świąt:) Maciej, jak Ania przyśle mi zdjęcia mogę Tobie podesłać do wstawienia? bardzo Cię przepraszam, ale myślę, że starszej pani nie odmówisz) :), zresztą nie raz już załatwiałeś foty dziewczyn:) plisss..... będę Ci bardzo wdzięczna, kiedyś bez problemu radziłam sobie ze zdjęciami a teraz nie wychodzi mi:) jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla wszystkich ludziów:) a tym mniejszym braciom życzę super domów,   pełnych miłości:)

Tak, pewnie, przysyłaj :) Tyle, że pewnie dopiero po Świętach będę mógł :)

Posted

Dziewczyny, wlasnie patrzylam na rozliczenie i chcialam tylko powiedziec ze 26 czerwca moje 30zl bylo wyslane za maj i czerwiec, a mam wpisane tylko za maj. W zwiazku z czym, wedlug rozliczenia mam zaplacone do listopada, a powinno byc do grudnia. :)

Posted

Dziewczyny, wlasnie patrzylam na rozliczenie i chcialam tylko powiedziec ze 26 czerwca moje 30zl bylo wyslane za maj i czerwiec, a mam wpisane tylko za maj. W zwiazku z czym, wedlug rozliczenia mam zaplacone do listopada, a powinno byc do grudnia. :)

bardzo dziękuję za czujność:) poprawię zaraz!, bardzo przepraszam

Posted

a ja z Nowym Rokiem życzę wszystkim wszystkiego naj.. najlepszego:) Naszej Kluseczce wreszcie swojego domku, bo zasiedziały się dziewczyny:) naniosłam nowe wpłaty i niestety stwierdzam, że finanse Klusi są w opłakanym stanie na dzień 06.01..2016 r. wynoszą 43,50:( 

• 2 weeks later...
Posted

witajcie:) naniosłam nowe wpłaty:

BAKUSIOWA - 50,- zł.

BEATACZL I - XII 2016 r. 60,- zł.

danusiadanusia 50,- zł. 

zapłaciłam za luty za hotelik 170,- zł. i znowu konto KLUSI jest w opłakanym stanie :( mamy 33,50 musimy zmaistrować jakiś bazarek, jest ktoś chętny?

Posted
21 godzin temu, halszka napisał:

Podajcie proszę tekst,miasto na które mają być ogłoszenia,imię i nr.do kontaktu w wolnej chwili postaram się zrobić ogłoszenia :)

aaaa i jeszcze pytanko czy jest więcej zdjęć(nie jestem wstanie przejrzeć całego wątku ;) ) czy tylko te na pierwszej stronie ?

Witaj kochana:) Pandusia z Klusią obie przebywają pod Poznaniem, jeśli będziesz robiła jednej, to bardzo proszę pamiętaj i o drugiej:) zdjęcia są , tekst również, bo przecież to nie są pierwsze ogłoszenia. Ja mam problem z internetem!, wczoraj nie mogłam otworzyć żadnego okna. Jeśli dzisiaj nie uda mi się, to poproszę kinga_kinga7 i Ona to z Tobą załatwi:) Bardzo dziękuję za cheć pomocy:)

watek Klusi 

to skopiowałam z wątku Pandusi:) dziękujemy HALSZKO! bardzo dziękujemy:)