bakusiowa Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Głaski dla Kluseczki. W styczniu coś dołożę do stałej. Quote
danusiadanusia Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Głaski dla Kluseczki. W styczniu coś dołożę do stałej. cała BAKUSIOWA:) co ja bym bez Ciebie zrobiła:):) jesteś kochana:) Quote
bakusiowa Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Żebym tylko nie zapomniała. W razie czego przypomnij mi. Quote
danusiadanusia Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Żebym tylko nie zapomniała. W razie czego przypomnij mi. Ok! Quote
Maciek777 Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Zdrowych i spokojnych Świąt życzę :) Quote
danusiadanusia Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Zdrowych i spokojnych Świąt życzę :) Maćku:) witaj ! bardzo dziękujemy i Tobie również życzymy zdrowych i pogodnych świąt:) Maciej, jak Ania przyśle mi zdjęcia mogę Tobie podesłać do wstawienia? bardzo Cię przepraszam, ale myślę, że starszej pani nie odmówisz):), zresztą nie raz już załatwiałeś foty dziewczyn:) plisss..... będę Ci bardzo wdzięczna, kiedyś bez problemu radziłam sobie ze zdjęciami a teraz nie wychodzi mi:) jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla wszystkich ludziów:) a tym mniejszym braciom życzę super domów, pełnych miłości:) Quote
Maciek777 Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Maćku:) witaj ! bardzo dziękujemy i Tobie również życzymy zdrowych i pogodnych świąt:) Maciej, jak Ania przyśle mi zdjęcia mogę Tobie podesłać do wstawienia? bardzo Cię przepraszam, ale myślę, że starszej pani nie odmówisz) :), zresztą nie raz już załatwiałeś foty dziewczyn:) plisss..... będę Ci bardzo wdzięczna, kiedyś bez problemu radziłam sobie ze zdjęciami a teraz nie wychodzi mi:) jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla wszystkich ludziów:) a tym mniejszym braciom życzę super domów, pełnych miłości:) Tak, pewnie, przysyłaj :) Tyle, że pewnie dopiero po Świętach będę mógł :) Quote
mari23 Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Radosnych, zdrowych Świąt życzę Wam z całego serca !!!! Quote
danusiadanusia Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Radosnych, zdrowych Świąt życzę Wam z całego serca !!!! i,my Tobie również:) wszystkiego naj .. naj .. nallepszego, zdrowych, spokojnych i radosnych świąt:) Quote
Gabi79 Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 [url=http://www.up.programosy.pl/foto/swieta_13.jpg][/url] Quote
Olena84 Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Wszystkiego najradośniejszego dla Was, Kluski i Pandory! Quote
Sabina02 Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Dziewczyny, wlasnie patrzylam na rozliczenie i chcialam tylko powiedziec ze 26 czerwca moje 30zl bylo wyslane za maj i czerwiec, a mam wpisane tylko za maj. W zwiazku z czym, wedlug rozliczenia mam zaplacone do listopada, a powinno byc do grudnia. :) Quote
danusiadanusia Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Dziewczyny, wlasnie patrzylam na rozliczenie i chcialam tylko powiedziec ze 26 czerwca moje 30zl bylo wyslane za maj i czerwiec, a mam wpisane tylko za maj. W zwiazku z czym, wedlug rozliczenia mam zaplacone do listopada, a powinno byc do grudnia. :) bardzo dziękuję za czujność:) poprawię zaraz!, bardzo przepraszam Quote
Sabina02 Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 bardzo dziękuję za czujność :) poprawię zaraz!, bardzo przepraszam Nie ma problemu, dziekuje. :) Quote
mari23 Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 trochę z uśmiechem składam Wam życzenia najlepsze, najserdeczniejsze ! Quote
danusiadanusia Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 a ja z Nowym Rokiem życzę wszystkim wszystkiego naj.. najlepszego:) Naszej Kluseczce wreszcie swojego domku, bo zasiedziały się dziewczyny:) naniosłam nowe wpłaty i niestety stwierdzam, że finanse Klusi są w opłakanym stanie na dzień 06.01..2016 r. wynoszą 43,50:( Quote
bakusiowa Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 W takim razie trzeba dać coś extra Kluseczce. Quote
beataczl Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 proszę o nr konta na pw- zaplace dekl. za rok 2016 Quote
danusiadanusia Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 O 20.12.2015o19:05, bakusiowa napisał: Głaski dla Kluseczki. W styczniu coś dołożę do stałej. jest wpłata 50,- zł. serdecznie dziękuję:) Quote
danusiadanusia Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 witajcie:) naniosłam nowe wpłaty: BAKUSIOWA - 50,- zł. BEATACZL I - XII 2016 r. 60,- zł. danusiadanusia 50,- zł. zapłaciłam za luty za hotelik 170,- zł. i znowu konto KLUSI jest w opłakanym stanie :( mamy 33,50 musimy zmaistrować jakiś bazarek, jest ktoś chętny? Quote
danusiadanusia Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 21 godzin temu, halszka napisał: Podajcie proszę tekst,miasto na które mają być ogłoszenia,imię i nr.do kontaktu w wolnej chwili postaram się zrobić ogłoszenia :) aaaa i jeszcze pytanko czy jest więcej zdjęć(nie jestem wstanie przejrzeć całego wątku ;) ) czy tylko te na pierwszej stronie ? Witaj kochana:) Pandusia z Klusią obie przebywają pod Poznaniem, jeśli będziesz robiła jednej, to bardzo proszę pamiętaj i o drugiej:) zdjęcia są , tekst również, bo przecież to nie są pierwsze ogłoszenia. Ja mam problem z internetem!, wczoraj nie mogłam otworzyć żadnego okna. Jeśli dzisiaj nie uda mi się, to poproszę kinga_kinga7 i Ona to z Tobą załatwi:) Bardzo dziękuję za cheć pomocy:) watek Klusi to skopiowałam z wątku Pandusi:) dziękujemy HALSZKO! bardzo dziękujemy:) Quote
Recommended Posts