danusiadanusia Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 I ja zaglądam ....... Ojej!! ile tu cioteczek przybiega:):) witaj :):) i zapraszamy na wątek dziewczynki:) Quote
Olena84 Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Ciotki Kluskowe zapraszam na bazarek z mojego podpisu, dla Pandory - przyjaciółki Kluski Quote
danusiadanusia Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Ciotki Kluskowe zapraszam na bazarek z mojego podpisu, dla Pandory - przyjaciółki Kluski serdecznie zapraszamy:):) Quote
Bambino Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 U nas wszystko ok. - tzn. po staremu. Badanie będzie w tygodniu, bo wetce zabrakło jakichś pasków do biochemii. Koszt badania będzie ok. 90 zł. Sprawdziłam u Kluchotka w paszczęce - fafla jej się zawija, bo nie ma lewego kła. Co do pytania Danusi, jak długo Klusia jest w kojcu - Ok. 9 godz. Ale teraz ma zakładany ( zresztą Pandusia też ) kubrak, poza tym mają ocieplaną budę ze słomą i zadaszonym przedsionkiem i do tego jeszcze drewnianą paletę, żeby nie leżały na ziemi. U nas w ciągu dnia nie było minusowych temperatur. Jeśli będą ( no tak poniżej -4 ), to Klusia i Pandusia zostaną w domu. Pieniądze na grudzień dostałam Quote
danusiadanusia Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 U nas wszystko ok. - tzn. po staremu. Badanie będzie w tygodniu, bo wetce zabrakło jakichś pasków do biochemii. Koszt badania będzie ok. 90 zł. Sprawdziłam u Kluchotka w paszczęce - fafla jej się zawija, bo nie ma lewego kła. Co do pytania Danusi, jak długo Klusia jest w kojcu - Ok. 9 godz. Ale teraz ma zakładany ( zresztą Pandusia też ) kubrak, poza tym mają ocieplaną budę ze słomą i zadaszonym przedsionkiem i do tego jeszcze drewnianą paletę, żeby nie leżały na ziemi. U nas w ciągu dnia nie było minusowych temperatur. Jeśli będą ( no tak poniżej -4 ), to Klusia i Pandusia zostaną w domu. Pieniądze na grudzień dostałam to dobrze, że wszystko w porządku!:):) Kasiu jak będzie wiadomo koszt to proszę odezwij się na wątku :):) chyba, że chcesz teraz przelew:):) trzymamy kciuki za wyniki badań! Quote
danusiadanusia Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 wpłynęły deklaracje :) serdecznie dziękuję:) BJUTA - 10,- zł. dekl. za XII SABINA02 - 30,- zł. dekl. za XI-XII później naniosę w rozliczeniu! Quote
Martika&Aischa Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Klusia dziewczynko kochana trzymam kciuki z całych sił za zdrówko śliczna sunieczko :calus: Quote
Maciek777 Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Dzisiaj wysłałem Klusce zapas Cortaflexu (na stawy) na ok 100 dni. Liczę, że do piątku dojdzie :roll: Quote
danusiadanusia Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Dzisiaj wysłałem Klusce zapas Cortaflexu (na stawy) na ok 100 dni. Liczę, że do piątku dojdzie :roll: bardzo dziękujemy:):) ile za to? drogi wujku:):) Quote
piescofajnyjest Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 ciesze sie, ze Klunia fajniutka;) i zdrowia zycze :loveu: :loveu: :loveu: Quote
danusiadanusia Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 ciesze sie, ze Klunia fajniutka;) i zdrowia zycze :loveu: :loveu: :loveu: witaj:):):) czekamy i mamy nadzieję, że wyniki będą OK! Quote
Maciek777 Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 bardzo dziękujemy:) :) ile za to? drogi wujku:) :) Nie ma za co :) Ile za to? Dobre :D Quote
danusiadanusia Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Nie ma za co :) Ile za to? Dobre :D Maćku, przecież drugi raz dajesz prezent Klusce, więc pytam, bo przecież Tobie z nieba nie kapie! Quote
Olena84 Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Maćku, przecież drugi raz dajesz prezent Klusce, więc pytam, bo przecież Tobie z nieba nie kapie! A jak mu kapie? Quote
danusiadanusia Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 A jak mu kapie? trzeba spytać o to naszego Macieja:):):) Quote
Maciek777 Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Maćku, przecież drugi raz dajesz prezent Klusce, więc pytam, bo przecież Tobie z nieba nie kapie! Właśnie, to zaledwie drugi raz więc słabo w porównaniu do osób, które co miesiąc płacą deklaracje :) A jak mu kapie? Może Tobie kapie, ale mi nie :evil_lol: Quote
danusiadanusia Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 dostałam dzisiaj jakieś wpłaty :) serdecznie dziękuję:) zabiorę się w niedzielę za rozliczenie i ponanoszę aktualne wpłaty:) Quote
sunnynight Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 W zasadzie to ja nie chodzę po wątkach... Ale do Klusi zaglądam... Lubię psicę. Szkoda, że mamy do siebie tak daleko. Quote
danusiadanusia Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 W zasadzie to ja nie chodzę po wątkach... Ale do Klusi zaglądam... Lubię psicę. Szkoda, że mamy do siebie tak daleko. witaj:) możemy to zmienić:):) Kluska jest gotowa do adopcji:):) a skąd jesteś? wiesz z tego co pisze Kasia czyli DT, to Kluska uwielbia człowieka:) jeśli potrzebujesz psiej miłości to nie można lepiej trafić:) Quote
danusiadanusia Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 myślałam, że Kasia wejdzie i napisze coś na temat badań, Kasiu jeśli potrzebne są pieniądze na badania proszę napisz! Quote
Martika&Aischa Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 i ja sobie zaglądam do dziewczynki :) Quote
danusiadanusia Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 dostałam wiadomość od Kasi, Kluseczka miała robione badania:) Kasia wstawi skany badań i wszystko napisze. Koszt obecnych badań 105,- zł. czekamy na Kasię:):) Quote
Recommended Posts