Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas wszystko ok. - tzn. po staremu. Badanie będzie w tygodniu, bo wetce zabrakło jakichś pasków do biochemii. Koszt badania będzie ok. 90 zł. Sprawdziłam u Kluchotka w paszczęce - fafla jej się zawija, bo nie ma lewego kła. Co do pytania Danusi, jak długo Klusia jest w kojcu -  Ok. 9 godz. Ale teraz ma zakładany ( zresztą Pandusia też ) kubrak, poza tym mają ocieplaną budę ze słomą i zadaszonym przedsionkiem i do tego jeszcze drewnianą paletę, żeby nie leżały na ziemi. U nas w ciągu dnia nie było minusowych temperatur. Jeśli będą ( no tak poniżej -4 ), to Klusia i Pandusia zostaną w domu. Pieniądze na grudzień dostałam  

Posted

U nas wszystko ok. - tzn. po staremu. Badanie będzie w tygodniu, bo wetce zabrakło jakichś pasków do biochemii. Koszt badania będzie ok. 90 zł. Sprawdziłam u Kluchotka w paszczęce - fafla jej się zawija, bo nie ma lewego kła. Co do pytania Danusi, jak długo Klusia jest w kojcu -  Ok. 9 godz. Ale teraz ma zakładany ( zresztą Pandusia też ) kubrak, poza tym mają ocieplaną budę ze słomą i zadaszonym przedsionkiem i do tego jeszcze drewnianą paletę, żeby nie leżały na ziemi. U nas w ciągu dnia nie było minusowych temperatur. Jeśli będą ( no tak poniżej -4 ), to Klusia i Pandusia zostaną w domu. Pieniądze na grudzień dostałam  

to dobrze, że wszystko w porządku!:):) Kasiu jak będzie wiadomo koszt to proszę odezwij się na wątku :):) chyba, że chcesz teraz przelew:):) trzymamy kciuki za wyniki badań!

Posted

Maćku, przecież drugi raz dajesz prezent Klusce, więc pytam, bo przecież Tobie z nieba nie kapie!

Właśnie, to zaledwie drugi raz więc słabo w porównaniu do osób, które co miesiąc płacą deklaracje :)

A jak mu kapie?

Może Tobie kapie, ale mi nie  :evil_lol:

Posted

W zasadzie to ja nie chodzę po wątkach... Ale do Klusi zaglądam... Lubię psicę. Szkoda, że mamy do siebie tak daleko.

witaj:) możemy to zmienić:):) Kluska jest gotowa do adopcji:):) a skąd jesteś? wiesz z tego co pisze Kasia czyli DT, to Kluska uwielbia człowieka:) jeśli potrzebujesz psiej miłości to nie można lepiej trafić:)