Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#000000]witajcie kochane[/COLOR]:smile:
[COLOR=#000000]Kluseczka ma stałych deklaracji [/COLOR][COLOR=#ff0000]145,- zł. miesięcznie + 50,- jednorazowa[/COLOR][COLOR=#000000] = 195,- zł.
a Pandorka ma [/COLOR][COLOR=#000000]stałych deklaracji [/COLOR][COLOR=#ff0000]25[/COLOR][COLOR=#ff0000],- zł. miesięcznie + 100,- jednorazowa[/COLOR][COLOR=#000000] = 125,- zł.
więc myślę, że jutro zadzwonię do schroniska dopytam o szczegóły, później zadzwonię do kochanej Bambino, zorientuję się w kosztach transportu, myślę, że wszystko się ułoży po naszej myśli:) a tymczasem zbieramy jeszcze deklaracje!
skarbnikiem Kluseczki i Pandorki będę ja:):) jak wszystko jutro ustalę porozsyłam nr konta, czy tak może być?[/COLOR]

Posted

Ja ostatnio mniej aktywnie na dogo, bo w pracy trochę się skomplikowało, ale cały czas trzymam kciuki za dziewczynki. Jak już mi się sytuacja ustabilizuje to postaram się jakiś grosik wpłacić...

Posted

[quote name='gluchypies']Dam jednorazową po 50 zł każdej dziewczynce, jak już będą w hoteliku ok? Tylko mi przypomnijcie, bo może mi wylecieć z głowy, ale deklaracja jest :)[/QUOTE]

super :kiss_2: dziękuje Klusia i Pandorka

Posted

kurcze mi się troszkę sytuacja komplikuje, będę rzadziej na dogo, ale jak tylko Pani Prezes zadzwoni dam znać, musi to skonsultować z innymi członkami zarządu, więc potrwa to kilka dni.Ogólnie nie są za wydawaniem psiaków do płatnych hotelików, ale uwzględniając wiek dziewczynek próbowałam dzisiaj przekonywać Panią Prezes... czekamy

Posted

Ja bym tylko chciała wiedzieć tak dokładniej - jak wysoka jest Kluseczka - taka do kolana? ja mam 170 cm wzrostu. Bo Pandorka, to widziałam, że niewysoka. Czekam na info. o decyzji schroniska

Posted

[quote name='Bambino']Ja bym tylko chciała wiedzieć tak dokładniej - jak wysoka jest Kluseczka - taka do kolana? ja mam 170 cm wzrostu. Bo Pandorka, to widziałam, że niewysoka. Czekam na info. o decyzji schroniska[/QUOTE]
Kluseczka jest na wysokość jak dwie Pandorki :):) mi sięga przed kolano a nie mam 170 cm:( tu jest przy mnie:)
[IMG]http://i60.tinypic.com/14l1tgo.jpg[/IMG]
też czekam na telefon :):) i zadzwonię bezpośrednio do Ciebie:):)

Posted (edited)

[B][COLOR=#ff0000]jest decyzja!!!! dziewczyny mogą się pakować!!!!:):):) [/COLOR][/B][COLOR=#000000]już wstępnie poinformowałam dom tymczasowy o tej decyzji, konto zaraz rozsyłamy i szybciutko zbieramy kaskę:):) Kasia - DT JEST SUPER!!!!![/COLOR][COLOR=#FF0000]i jeszcze mam prośbę ponieważ jestem skarbnikiem obu dziewczyn KLUSI I PANDORKI bardzo proszę o zaznaczanie na którą jest wpłata:):)[/COLOR]

Edited by danusiadanusia
Posted

[quote name='danusiadanusia']dziękujemy:) i bardzo prosimy o wsparcie, potrzeba jeszcze na transport!!! dziewczyny musimy pomyśleć może bazarek dla nich na transport !!!!![/QUOTE]

ile km ??
i ile groszy za kilometr??
napisz, to zrobię bazarek 'na kilometry' dla Klusi i Pandorki.
na kiedy transport?

Posted

[quote name='Doda_']ile km ??
i ile groszy za kilometr??
napisz, to zrobię bazarek 'na kilometry' dla Klusi i Pandorki.
na kiedy transport?[/QUOTE]

Bazarki transporowe mają wzięcie. Tylko trzeba rozreklamować.

Posted (edited)

[B]mi obliczyło 553 km w jedną stronę,[/B] może Kasia wieczorem określi długość trasy dokładniej:) wczoraj przerwało mi rozmowę, ale dzisiaj zadzwonię do Kasi i dogram szczegóły:) a może Kasia odwiedzi nasze schronisko?
nie wiem ile za kilometr, trzeba się zorientować! ja młyn w pracy, chorą mamę:(:( kurcze, że to teraz tak się złożyło:(:(:(

Edited by danusiadanusia