Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bjuta']To nie przestawajmy w zbieraniu na hotelik. Ja chyba deklarowałam 5 zł, to może niech będzie dyszka. Też mało, ale już lepiej wygląda...[/QUOTE]
dawno mnie u Klusi nie było, ale wciąż o Niej myślę, do hoteliku też 10 zł dołożę oraz będę robić bazarki, z których dochód tez m. in. będzie na Klusię, jak już Klusia będzie poza schronem, to wystąpię do skarpety staruszkowej o zapomogę, to jakieś badania się Jej zrobi (to ok. 120 zł)
tak jak ktoś wyżej napisał, dla Klusi każdy dzień jest ważny i nie ma co zwlekać;

Posted

[quote name='danusiadanusia']to fajnie:) zbieramy deklaracje! kto jeszcze ma ochotę wspomóc dziewczynkę chociaż 5,- :)[/QUOTE]
Od marca br. oczywiście ;) daje deklaracje ale tylko 10 zł (jedna z moich deklarowicze Grafi
[*] odeszła...)

Posted

[quote name='kinga_kinga7']cisowianko i asiuniab czy to są deklaracje stałe?[/QUOTE]
moja tak, i śmiem mniemać, że cisowianki również jest stała, ale oczywiście czekamy na Jej wypowiedź;

Posted

[quote name='asiuniab']moja tak, i śmiem mniemać, że cisowianki również jest stała, ale oczywiście czekamy na Jej wypowiedź;[/QUOTE]

w takim razie Twoją zapisuje jako stała :multi: i czekamy na cisowiankę

Posted

Dziewczyny, dostałam po raz drugi zapytanie o dt dla Klusi ( od asiunib). Ponieważ u mnie zmieniło sie trochę na + - Bunia w sobotę pojechała do nowego domku stałego a Lenka na razie musi zostać w kojcu, bo nigdy nie mieszkała w domu i poza tym jest dość strachliwa wobec psów poza swoim terenem, dlatego przeczytam raz jeszcze wątek i zastanowię się nad dt dla klusi u siebie. Dt byłoby domowe rzecz jasna, choć w czasie kiedy jestem w pracy Klusia byłaby w zadaszonym kojcu, szczególnie, że teraz nadchodzą ciepłe dni i szkoda żeby siedziała w domu. Skoro jest taka przyjazna, to może Lenka by się przy niej troszkę uspokoiła.
Jeśli chodzi o koszt dt, to sądząc po rozmiarach suni opłata ok 150-170 zł./ m-c ( w tym jest karma, smaczki i utrzymanie czystości wokół psa w domu i budzie, skoro byłaby jakiś czas w ciągu dnia w kojcu)

Posted

[quote name='Doda_']chyba pandorka ? jest przyjaciółką Klusi... jeśli się mylę, poprawcie mnie... i myślałam, żeby razem wyciągnąć do bambino... :oops:[/QUOTE]
dziewczyny tak jak wcześniej pisałam jestem poza domem, nie mam dostępu do internetu ! dzisiaj gościnnie musiałam do Was zajrzeć, bo tyle tu się dzieje:):)!!! pozytywnego oczywiście jak wrócę to zajmę się tym!!!!
mam pytanie podstawowe: [B]jakie byłyby koszty umieszczenia KLUSKI I PANDORKI / obie to moje sygnaturki!!!! / w jednym hoteliku ? [/B]jeśli nazbieramy taką kwotę to porozmawiam ze schroniskiem w kwestii DT obu dziewczyn. działajcie, zbierajcie!!! pozdrawiam wszystkich sympatyków bialskich dziewczyn:):):)

Posted

[quote name='Doda_']chyba pandorka ? jest przyjaciółką Klusi... jeśli się mylę, poprawcie mnie... i myślałam, żeby razem wyciągnąć do bambino... :oops:[/QUOTE]
no to bardzo zacny pomysł, jedyna kwestia, czy Bambino ma tyle wolnych miejsc?

Posted

[quote name='asiuniab']no to bardzo zacny pomysł, jedyna kwestia, czy Bambino ma tyle wolnych miejsc?[/QUOTE]

jakoś jej wepchniemy...:evil_lol:
no to czekamy na odp Bambino, czy miałaby miejsce dla drugiej...