asiuniab Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 [quote name='Bjuta']To nie przestawajmy w zbieraniu na hotelik. Ja chyba deklarowałam 5 zł, to może niech będzie dyszka. Też mało, ale już lepiej wygląda...[/QUOTE] dawno mnie u Klusi nie było, ale wciąż o Niej myślę, do hoteliku też 10 zł dołożę oraz będę robić bazarki, z których dochód tez m. in. będzie na Klusię, jak już Klusia będzie poza schronem, to wystąpię do skarpety staruszkowej o zapomogę, to jakieś badania się Jej zrobi (to ok. 120 zł) tak jak ktoś wyżej napisał, dla Klusi każdy dzień jest ważny i nie ma co zwlekać; Quote
cisowianka Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 [quote name='danusiadanusia']to fajnie:) zbieramy deklaracje! kto jeszcze ma ochotę wspomóc dziewczynkę chociaż 5,- :)[/QUOTE] Od marca br. oczywiście ;) daje deklaracje ale tylko 10 zł (jedna z moich deklarowicze Grafi [*] odeszła...) Quote
danusiadanusia Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 [quote name='cisowianka']Od marca br. oczywiście ;) daje deklaracje ale tylko 10 zł (jedna z moich deklarowicze Grafi [*] odeszła...)[/QUOTE] bardzo dziękujemy w imieniu Kluseczki:):) później Paula naniesie deklarację Quote
kinga_kinga7 Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 cisowianko i asiuniab czy to są deklaracje stałe? Quote
asiuniab Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 [quote name='kinga_kinga7']cisowianko i asiuniab czy to są deklaracje stałe?[/QUOTE] moja tak, i śmiem mniemać, że cisowianki również jest stała, ale oczywiście czekamy na Jej wypowiedź; Quote
kinga_kinga7 Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 [quote name='asiuniab']moja tak, i śmiem mniemać, że cisowianki również jest stała, ale oczywiście czekamy na Jej wypowiedź;[/QUOTE] w takim razie Twoją zapisuje jako stała :multi: i czekamy na cisowiankę Quote
beataczl Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 wspaniale ,ze Ciocie zagladaja do Klusi i wspieraja Ja dobre duszyczki :loveu: Quote
Bambino Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Dziewczyny, dostałam po raz drugi zapytanie o dt dla Klusi ( od asiunib). Ponieważ u mnie zmieniło sie trochę na + - Bunia w sobotę pojechała do nowego domku stałego a Lenka na razie musi zostać w kojcu, bo nigdy nie mieszkała w domu i poza tym jest dość strachliwa wobec psów poza swoim terenem, dlatego przeczytam raz jeszcze wątek i zastanowię się nad dt dla klusi u siebie. Dt byłoby domowe rzecz jasna, choć w czasie kiedy jestem w pracy Klusia byłaby w zadaszonym kojcu, szczególnie, że teraz nadchodzą ciepłe dni i szkoda żeby siedziała w domu. Skoro jest taka przyjazna, to może Lenka by się przy niej troszkę uspokoiła. Jeśli chodzi o koszt dt, to sądząc po rozmiarach suni opłata ok 150-170 zł./ m-c ( w tym jest karma, smaczki i utrzymanie czystości wokół psa w domu i budzie, skoro byłaby jakiś czas w ciągu dnia w kojcu) Quote
cisowianka Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Stała, stała oczywiście , dodałam tylko że od marca ;) Quote
Doda_ Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 bambino, super... trzymam kciuki :multi: Quote
asiuniab Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Babmino dziękuję, że tu napisałaś:) ekstra byłoby gdyby Klusia u Ciebie mieszkała; Quote
beataczl Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 ojoj ale sie dzieje! super Bambino ,ze masz miejsce i zajmiesz sie Kluseczka lepiej byc nie moze :multi: Quote
Doda_ Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 kochani... a moze klusia by poszla razem ze swoja przyjaciolka? bedzie jej lzej . . Quote
Doda_ Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 na dt , jesli bylaby taka mozliwosc . . . Quote
beataczl Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 [quote name='Doda_']na dt , jesli bylaby taka mozliwosc . . .[/QUOTE] przeciez Bambino tez ma dt :) Quote
truskawkab Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Jeżeli pieniążki są jeszcze potrzebne,to również deklaruję 10zł miesięcznie dla Klusi :) Quote
ania75 Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Dodzie chodzi chyba o to aby wyciągać Klusię wraz z jej przyjaciółką z kojca Quote
beataczl Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 [quote name='ania75']Dodzie chodzi chyba o to aby wyciągać Klusię wraz z jej przyjaciółką z kojca[/QUOTE] o jaka sunie chodzi i do Kogo idzie na dt? Quote
Doda_ Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 chyba pandorka ? jest przyjaciółką Klusi... jeśli się mylę, poprawcie mnie... i myślałam, żeby razem wyciągnąć do bambino... :oops: Quote
danusiadanusia Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 [quote name='Doda_']chyba pandorka ? jest przyjaciółką Klusi... jeśli się mylę, poprawcie mnie... i myślałam, żeby razem wyciągnąć do bambino... :oops:[/QUOTE] dziewczyny tak jak wcześniej pisałam jestem poza domem, nie mam dostępu do internetu ! dzisiaj gościnnie musiałam do Was zajrzeć, bo tyle tu się dzieje:):)!!! pozytywnego oczywiście jak wrócę to zajmę się tym!!!! mam pytanie podstawowe: [B]jakie byłyby koszty umieszczenia KLUSKI I PANDORKI / obie to moje sygnaturki!!!! / w jednym hoteliku ? [/B]jeśli nazbieramy taką kwotę to porozmawiam ze schroniskiem w kwestii DT obu dziewczyn. działajcie, zbierajcie!!! pozdrawiam wszystkich sympatyków bialskich dziewczyn:):):) Quote
cisowianka Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Odwiedzam oczywiście, a jak się miewa Klusia? Quote
asiuniab Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 [quote name='Doda_']chyba pandorka ? jest przyjaciółką Klusi... jeśli się mylę, poprawcie mnie... i myślałam, żeby razem wyciągnąć do bambino... :oops:[/QUOTE] no to bardzo zacny pomysł, jedyna kwestia, czy Bambino ma tyle wolnych miejsc? Quote
Doda_ Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 [quote name='asiuniab']no to bardzo zacny pomysł, jedyna kwestia, czy Bambino ma tyle wolnych miejsc?[/QUOTE] jakoś jej wepchniemy...:evil_lol: no to czekamy na odp Bambino, czy miałaby miejsce dla drugiej... Quote
Recommended Posts