Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gosia2313']Ojej to ekstra ! Przyda jej się na zimę domek, żeby nie musiała marznąć w boksie :(
Widziałam ją w niedzielę w schronisku i wyglądała na baaardzo wesołą jak się do niej podeszło :)
Poznałam ją osobiście (to moje zdjęcia są na stronie) i jest na prawdę super suńka :)
Powodzenia życzę i żeby wszystko było O.K :)[/QUOTE]

Gosiu, dziękujemy, że zajrzałaś do sunieczek:loveu:

Rozumiem, że w chorzowskim schronisku też jesteś wolontariuszką, nie tylko w sosnowieckim? Chylę czoła!!!

Posted

Tak na marginesie- czy wiecie, skąd przyjechała i kiedy i czy zerkniecie, czy to ten sam psiaczek- [URL]http://www.zgkzawiercie.pl/index.php?akcja=link&id=5&id_link=129&id_link_aktualnosci=399&pelny=1[/URL] , bardzo proszę:-)

Posted

[quote name='madziakato']Tak na marginesie- czy wiecie, skąd przyjechała i kiedy i czy zerkniecie, czy to ten sam psiaczek- [URL]http://www.zgkzawiercie.pl/index.php?akcja=link&id=5&id_link=129&id_link_aktualnosci=399&pelny=1[/URL] , bardzo proszę:-)[/QUOTE]

No z pyska identyczna! Aż mi serce mocniej zabiło. Widzę jednak, że ta psina ze strony ZGK ma białą skarpetkę na tylnej łapce, a nasza Figunia ma raczej jednolite umaszczenie. Chyba. Tak czy owak sobowtór :eek2:

Posted

[quote name='Roksi023']Witam jestem zainteresowana adopcją Pyci , rozmawiałam już jedną z wolontariuszek ze schroniska wiem że piesek ma problem z wychodzeniem na spacerek czy coś sie zmieniło odkąd jest w domu tymczasowym ? Prosiłabym o numer kontaktowy od osoby która sie nią opiekuje . Zostawiam także swój numer w razie czego 514 098 694 czekam na odpowiedz pozdrawiam[/QUOTE]

Witamy serdecznie Roxy :)
Gabrysia już chyba wszystko napisała o zachowaniu Pyci :) Jak będziesz chciała coś więcej wiedzieć, dzwoń do Gabrysi;)
Problemów ze spacerkami nie ma, natomiast jest problem z siusianiem w domu, ale tak jak dziewczyny piszą to pewnie jeszcze stres, albo ona nie jest nauczona załatwiać się na dworze.
Możesz coś więcej o sobie napisać, czy miałaś już w domu psiaka? ;)

[quote name='JaPkowa']Cześć! Jestem wolontariuszką chorzowskiego schroniska. Z góry przepraszam za imiona psiaków, ale jak się wyprowadza dwusetnego, to naprawdę pomysłów brak ;) W kwestii Pyciej, to tak podejrzewałam, że w domu się poprawi. Już sam nasz spacerek dużo jej dał. Ale świetnie, że wszystko się zmieniło tak szybko. Bo o ile dobrze zrozumiałam już jest znacznie lepiej?
Co do Mizi, to rzadko się to zdarza, ale w jej dane w bazie wkradł się chochlik i nie wiemy ile ma lat. Nie raz psiaki mają siwe mordki już w wieku 4 lat, ale Mizia podejrzewam, że może mieć więcej nawet niż te 6... Ale czy wobec tego nie zasługuje na szansę? To kochana sunia i bardzo mnie cieszy, że znalazła chociaż tymczas ;) A jak u niej żołądkowo? Bo kojarzę, że podczas spacerków bywało różnie.
Pozdrawiam serdecznie, ślę uściski do kruszynek i będę obserwowała temat ;)[/QUOTE]

Bardzo nam miło :)
Pani Ela mówiła mi coś o FB, żebym tam coś napisała o Pyci, ale ja go niestety nie mam :oops::oops::oops:
Mizie zabieramy w sobotę ze schroniska z Myszką2 i jedziemy ją zawieść do Kasi :)

Kochana ona jak najbardziej zasługuje na to, żeby ją zabrać na DT i tak się stanie :)
My na początku zapytałyśmy o sunię, której zdjęcie było koło Pyci, ale Lara też w DS, dlatego prosiłyśmy Panią Elę, żeby sama wybrała nam sunię ;)

Posted

[quote name='gosia2313']Do Chorzowa jeżdżę tylko z "doskoku" pomóc przy zdjęciach :)[/QUOTE]

Fotki jamnisi super - świetna robota!!!

Jesteśmy po wieczornym spacerku.

Figunia dobrze wie, co oznacza wkładanie butów i aż tańczy z radości.
Podczas tego tańca zrobiła wiielllllką kałużę - to chyba jednak stres i emocje.
Po powrocie do domu szalala bawiąc się pluszakami na łóżku a teraz leży na posłanku.
O przepraszam, już nie leży tylko zachęca Kajtunia do zabawy, co jemu akurat średnio się podoba, bo chłopak jest śpiący.

Wpłynęły deklaracje do:
Panna Marple 50,-
paula_t 10,-

Bardzo serdecznie dziękujemy!!!!!!!

Posted

Ja w czwartek wieczorkiem podjadę do Gabi i zrobię maleńkiej nowe zdjęcia:) już się nie mogę doczekać :)
Figunia jak została dzisiaj w domu nic nie zniszczyła :) nawet się śmiałam, bo Gabrysia mówiła mi, że pochowała papucie, ale buty zostawiała:diabloti:

Posted

[quote name='AgusiaP']Wiedziałam, że nie odpuścisz:diabloti:[/QUOTE]
no bo kurcze nie będzie mną jakaś złośliwa materia rządzić:cool3::lol:
[quote name='AgusiaP']Ja w czwartek wieczorkiem podjadę do Gabi i zrobię maleńkiej nowe zdjęcia:) już się nie mogę doczekać :)
Figunia jak została dzisiaj w domu nic nie zniszczyła :) nawet się śmiałam, bo Gabrysia mówiła mi, że pochowała papucie, ale buty zostawiała:diabloti:[/QUOTE]
Porządna kobitka z Figuni (oprócz sikania oczywiście :))

Posted

[url]http://i44.tinypic.com/rivwjr.jpg[/url]
Figunia pewnie jeszcze nie może uwierzyć,że lodowaty beton i buda, zostały zastąpione cieplutkimi i mięciutkimi pieleszami...:multi:

Posted (edited)

[quote name='AgusiaP']Witamy serdecznie Roxy :)
Gabrysia już chyba wszystko napisała o zachowaniu Pyci :) Jak będziesz chciała coś więcej wiedzieć, dzwoń do Gabrysi;)
Problemów ze spacerkami nie ma, natomiast jest problem z siusianiem w domu, ale tak jak dziewczyny piszą to pewnie jeszcze stres, albo ona nie jest nauczona załatwiać się na dworze.
Możesz coś więcej o sobie napisać, czy miałaś już w domu psiaka? ;)

Bardzo nam miło :)
Pani Ela mówiła mi coś o FB, żebym tam coś napisała o Pyci, ale ja go niestety nie mam :oops::oops::oops:
Mizie zabieramy w sobotę ze schroniska z Myszką2 i jedziemy ją zawieść do Kasi :)

Kochana ona jak najbardziej zasługuje na to, żeby ją zabrać na DT i tak się stanie :)
My na początku zapytałyśmy o sunię, której zdjęcie było koło Pyci, ale Lara też w DS, dlatego prosiłyśmy Panią Elę, żeby sama wybrała nam sunię ;)[/QUOTE]

Popieram wypowiedź Agusi w 100%ach

Uzupełniłam post rozliczeniowy, gdyby ktoś jeszcze chciał wesprzeć grosikiem sunie ( zwłaszcza Majeczkę) to krzyczcie proszę o nr konta.
Z góry bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy.

Zmykam, bo mi się oczy kleją. Dobrej Nocy!!!

Edited by Gabi79
Posted

Gabryniu [IMG]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/k/kerst_me_to_you/tatty-kerst.gif[/IMG]sciskuniam Was, cudne dwie istotki Kajtunio i malenka :buzi: :buzi: num konta dostalalam, pozdrawiam stokroć :buzi:

Posted

Witam dzisiaj po pracy zadzwonie do Pani Gabrysi jestem miłośniczką zwierząt razem z mamą i moją siostrą , w domu miałyśmy 3 pieski małe suczki wszystkie z ulicy ... jedna ta moja niedawno zmarło miała swoje lata że tak powiem i do tego chorowała :( brakuje mi jej bardzo ... narzaie piesek by mieszkał z pieskami od siostry i mamy myśle że też by dobrze jej to zrobiło psy to zwierzęta stadne żyją w stadzie mogłaby sie dużo nauczyć od nich a to także młode pieski tylko troszke starsze od niej

Posted

[quote name='Roksi023']Witam dzisiaj po pracy zadzwonie do Pani Gabrysi jestem miłośniczką zwierząt razem z mamą i moją siostrą , w domu miałyśmy 3 pieski małe suczki wszystkie z ulicy ... jedna ta moja niedawno zmarło miała swoje lata że tak powiem i do tego chorowała :( brakuje mi jej bardzo ... narzaie piesek by mieszkał z pieskami od siostry i mamy myśle że też by dobrze jej to zrobiło psy to zwierzęta stadne żyją w stadzie mogłaby sie dużo nauczyć od nich a to także młode pieski tylko troszke starsze od niej[/QUOTE]

Roxy tylko jak będziesz dzwonić do Gabi to po 15tej ;)
Gabrysia w pracy nie za bardzo może rozmawiać ;)

Posted

[quote name='AgusiaP']Roxy tylko jak będziesz dzwonić do Gabi to po 15tej ;)Gabrysia w pracy nie za bardzo może rozmawiać ;)[/QUOTE]ok :) a co jest z tym 2 pieskiem jeśli można wiedzieć tą Lunką ? nią też byłam zainteresowana na początku w sumie obiema :)