Neelith Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Witam niedzielnie Figunię i Jadźkę-Majeczkę :D Kajtunio jednak też chory? Zdrówka dla psiaczków! Quote
Panna Marple Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Jak brałam moją Franię ze schroniska, to właśnie miała kaszel kennelowy. Niestety, to się dość długo leczy, a kaszel bywa męczący. Quote
ajw Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Zaglądam wieczornie, śliczne zdjęcia Majeczki ;) Quote
Mysza2 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 To jeszcze 2 zdjęcia Majeczki:) [IMG]http://i44.tinypic.com/2mgl2de.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/4gqge1.jpg[/IMG] Quote
AgusiaP Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='Panna Marple']Jak brałam moją Franię ze schroniska, to właśnie miała kaszel kennelowy. Niestety, to się dość długo leczy, a kaszel bywa męczący.[/QUOTE] Właśnie Anuś, leczenie nie jest krótkie, pamiętamy, bo Biszkopcik go miał. Figunia na pewno pójdzie do DT jak będzie całkowicie zdrowa, tym bardziej, że zaraża skoro Kajtuś kaszle. Quote
Gabi79 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='AgusiaP']Właśnie Anuś, leczenie nie jest krótkie, pamiętamy, bo Biszkopcik go miał. Figunia na pewno pójdzie do DT jak będzie całkowicie zdrowa, tym bardziej, że zaraża skoro Kajtuś kaszle.[/QUOTE] [B]Agusia miała na myśli oczywiście DS[/B]:lol: Figunia dzisiaj rozrabia, jak szalona (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Biegała z pluszakami, zachęcała Kajtunia do zabawy, słysząc odgłos petardy szczekała chyba ze 3 minuty bez przerwy. Uwielbia wskakiwać na kolana, kładzie się wtedy i wtulona we mnie zasypia. Jest zazdrosna o Kajtunia, wystarczy, że Kajtuś podejdzie do mnie lub do tz. Figa podbiega i wpycha się przed Kajtunia. Quote
Mysza2 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Zazdrośnica:), zupełnie jak Dianka z Biszkopcikiem:) Quote
AgusiaP Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Tak, tak DS[I] :) Zazdrośnica mała :) [/I] Quote
Neelith Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='Mysza2']To jeszcze 2 zdjęcia Majeczki:)[/QUOTE] Jaka milutka! Ogonek jeszcze podwinięty, ale pewnie teraz jest już weselsza. Quote
Gabi79 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='Mysza2']Zazdrośnica:), zupełnie jak Dianka z Biszkopcikiem:)[/QUOTE] Biedne te chłopaki przy takich babach zazdrosnych:lol: Quote
Marycha35 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Hi, hi, więcej takich trafień;) I niechaj zdrowieją psiaczki!!! Quote
kolejna kobietka Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 I ja zaglądam i zmykam, na dzisiaj starczy :lol: Quote
AgusiaP Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 Dzwoniłam do Kasi ;) Majeczka została już sama w domu, nic nie zniszczyła, ale koo i siusiu było, raz zrobiła koo na legowisko. Kupka troszkę rozwolniona, ale Kasia dała jej tabletki i już kupka była lepsza, gdyby jej się jednak nie poprawiło pójdzie z nią do weta. Majeczka patrzy na Kasi kocięta o one mają ją gdzieś i nie chcą uciekać :) Na spacerku jak zobaczy ptaszka zaraz by poleciała :) to pies łowny:evil_lol: Kasia oglądała jej ząbki i nie wyglądają jak u starszego psiaka. W schronisku wzięłam ją na siebie i na umowie mam napisane trzy lata:roll: A tak w ogóle nasza Majeczka trafiła do Chorzowa w kwietniu od nas z Dąbrowy. Quote
Gabi79 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='AgusiaP']Dzwoniłam do Kasi ;) Majeczka została już sama w domu, nic nie zniszczyła, ale koo i siusiu było, raz zrobiła koo na legowisko. Kupka troszkę rozwolniona, ale Kasia dała jej tabletki i już kupka była lepsza, gdyby jej się jednak nie poprawiło pójdzie z nią do weta. Majeczka patrzy na Kasi kocięta o one mają ją gdzieś i nie chcą uciekać :) Na spacerku jak zobaczy ptaszka zaraz by poleciała :) to pies łowny:evil_lol: Kasia oglądała jej ząbki i nie wyglądają jak u starszego psiaka. W schronisku wzięłam ją na siebie i na umowie mam napisane trzy lata:roll: A tak w ogóle nasza Majeczka trafiła do Chorzowa w kwietniu od nas z Dąbrowy.[/QUOTE] Majeczka - Dąbrowianka nasza kochana:loveu: Quote
Mysza2 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Jakiś patriotyzm lokalny zadziałał:):) A Majeczka to typowy jamnik, gonić i polować i wystawiać zwierzynę:) Koty jej całą przyjemność odbierają jak nie uciekają:) Quote
jotpeg Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='Gabi79']Figunia dzisiaj świetnie się czuje, nie bylo wymiotów, ani kaszlu!!!! Niestety Kajtuś się od niej zaraził. Wetka mi mówiła, że jeśli ma szczepienie przeciwko wirusówkom, to nawet w ogóle nie zachoruje, albo będzie miał niewielkie objawy, a on kaszle i się dusi[/QUOTE] no to ładnie :shake: leczenie trochę potrwa i kosztuje :shake: takie maluchy kochane! :loveu: a ta jamnikowata trafiła do Kasi P., tam gdzie jest m.in. Liderek? To jej dobrze :p Quote
halszka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 odwiedzam,czytam...nie zawsze piszę:) Quote
AgusiaP Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='jotpeg']no to ładnie :shake: leczenie trochę potrwa i kosztuje :shake: takie maluchy kochane! :loveu: a ta jamnikowata trafiła do Kasi P., tam gdzie jest m.in. Liderek? To jej dobrze :p[/QUOTE] No niestety leczenie może troszkę potrwać, zobaczymy w piątek czy jest jakaś poprawa jak pójdziemy z nią na kontrolę ;) Na razie dalej kaszle... Tak Majeczka jest u Kasi :) Zaczepia też Liderka, ale on też nie jest nią zainteresowany i nie w głowie mu z nią zabawy :) Quote
kolejna kobietka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 I ja zaglądam i podnoszę dziewczynki. Quote
Gosiapk Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='AgusiaP']Dzwoniłam do Kasi ;) Majeczka została już sama w domu, nic nie zniszczyła, ale koo i siusiu było, raz zrobiła koo na legowisko. Kupka troszkę rozwolniona, ale Kasia dała jej tabletki i już kupka była lepsza, gdyby jej się jednak nie poprawiło pójdzie z nią do weta. Majeczka patrzy na Kasi kocięta o one mają ją gdzieś i nie chcą uciekać :) Na spacerku jak zobaczy ptaszka zaraz by poleciała :) to pies łowny:evil_lol: Kasia oglądała jej ząbki i nie wyglądają jak u starszego psiaka. W schronisku wzięłam ją na siebie i na umowie mam napisane trzy lata:roll: A tak w ogóle nasza Majeczka trafiła do Chorzowa w kwietniu od nas z Dąbrowy.[/QUOTE] Ma w sobie i wygląd i zachowanie jamniora, tylko ani kotki ani ptaki nic sobie z tego nie robią :D Quote
Recommended Posts