Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dana']No chyba nie tylko ;), ale ja tam w plotki się nie bawię :-D i nic nie wiem :niewiem: :-D. A poważnie [B]Maćku[/B], to banerek dla Tinki super :klacz:.[/QUOTE]

Akurat nikt nie plotkuje a wszyscy wiedżą, jak u mnie w pracy;).
Banerek cudowny, ale ciągle czekam na kwotę jaka mam przekazać na konto Macka:(

Posted

[quote name='dana']No chyba nie tylko ;), ale ja tam w plotki się nie bawię :-D i nic nie wiem :niewiem: :-D. A poważnie [B]Maćku[/B], to banerek dla Tinki super :klacz:.[/QUOTE]
Dziękuję:)
No tak, 99,9% użytkowników to użytkowni[B]czki[/B] więc plotki być muszą:evil_lol:

[quote name='Olena84']Banerek cudowny, ale ciągle czekam na kwotę jaka mam przekazać na konto Macka:([/QUOTE]
Przelej co łaska. Tyle na ile wyceniasz te banerki wpłać na konto Tinki;)

Posted

[quote name='Maciek777']Dziękuję:)
No tak, 99,9% użytkowników to użytkowni[B]czki[/B] więc plotki być muszą:evil_lol: [/QUOTE]

I właśnie w swojej pracy przekonałam sie, że to faceci najwięcej plotkują i mówią "tylko nie mów nikomu, ale jak coś to x, y, z, c, juz wiedzą";)

[quote name='Maciek777'] Przelej co łaska. Tyle na ile wyceniasz te banerki wpłać na konto Tinki;)[/QUOTE]

Dzięki bazarkowi książkowemu to będzie można mniej w tym miesiącu :multi:

Posted

[quote name='Olena84']I właśnie w swojej pracy przekonałam sie, że to faceci najwięcej plotkują i mówią "tylko nie mów nikomu, ale jak coś to x, y, z, c, juz wiedzą";)[/QUOTE]
To Wy zaczynacie zdanie od "Powiem Ci coś. Ale nie powiesz nikomu?":p

[quote name='Olena84']Dzięki bazarkowi książkowemu to będzie można mniej w tym miesiącu :multi:[/QUOTE]
Czyli fakt istnienia tego bazarku obniża wartość banerków?

Posted

[quote name='DIF']Nikitkę którą zagryzała Tina na filmiku zawiozłam dzisiaj do domu.
Tina jest smutna! :placz:[/QUOTE]

A to z nią tak się nie lubiła na początku? No to czas do domu, ale fajnie, że kolejny psiak znalazł swoich ludzi!

[quote name='Maciek777']No tak... To przelej z Twojego szwajcarskiego konta na to polskie:)[/QUOTE]

Mam jedno marniutkie koncinko:(

Posted

[quote name='dana']Mieszkam tak daleko... Pomogłabym w szukaniu, gdybym była bliżej. Może warto popisać PW do dogomaniaków mieszkających w okolicy ?
Oby się znalazł staruszek, co musi przeżywać ten biedny pies i jego ludzie :-(.[/QUOTE]

dana, dzieki. ostatni ochrzan na fb zaowocował ok 20 poszukującymi pomijając stałą ekipe. pietia się nie znalazł. sprawdzilismy kilka śladów, przeczesywany był las. przy okazji obrodziło kilkoma psimi sprawami oczywiście.

martwię sie o pietię straszliwie, to mój i doroty podopieczny, więc jesteśmy związane bardzo.

Posted

[quote name='Olena84']Jakto ochrzan???[/QUOTE]

goska weszła i napisała na fb wolontariatowym, żeby ludzie pomyśleli, ze ich podopieczny tez moze kiedys potrzebowac pomocy i nikt nie ruszy tyłka. słusznie.
słodko sobie wolne dni ludzie przedrzemywali, a prawda jest taka, że jedyne w sumie pewne
slady były ze zgłoszeń do 2 dni po zaginięciu. ponieważ poszukujących było wtedy może 5 osób max, z doskoku, to nie przeszukali wszytskich miejsc, nie byli wszędzie,byli pewnie blisko pietii.
pietia pewnie byłby w domu a tak,ech... szkoda gadać.

Posted

A ja się dowiedziałam,że w Nowy Rok ludzie, którzy wyszli na spacer z dziećmi, znaleźli martwego psa w kagańcu i kolczatce (Łomianki). Koszmar jakiś- kto wyprowadza psa na spacer w momencie strzelania petard, bo skoro był w kolczatce i kagańcu, zakładam, że na spacer wyszedł :( Ja na nocny spacer muszę wychodzić ok. 18, bo później już się nie da...Czasami naprawdę brak wyobraźni...