Maciek777 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Na życzenie:) [IMG]http://imageshack.us/a/img594/7120/07j9.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img826/8425/mv1y.jpg[/IMG] Żeby nie było - to nie ja ją tak nazwałem;) Quote
Maciek777 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 [quote name='Olena84']Maćku jesteś kochany! :buzi:[/QUOTE] Przez moje zwierzaki:loveu: Quote
Olena84 Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 [quote name='Maciek777']Przez moje zwierzaki:loveu:[/QUOTE] Z wdzieczności nie mogę Ci dogadać :( Quote
Maciek777 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 [quote name='Olena84']Z wdzieczności nie mogę Ci dogadać :([/QUOTE] I tak trzymać:thumbs: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Maciek777']Przez moje zwierzaki:loveu:[/QUOTE] No chyba nie tylko ;), ale ja tam w plotki się nie bawię :-D i nic nie wiem :niewiem: :-D. A poważnie [B]Maćku[/B], to banerek dla Tinki super :klacz:. Quote
Olena84 Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='dana']No chyba nie tylko ;), ale ja tam w plotki się nie bawię :-D i nic nie wiem :niewiem: :-D. A poważnie [B]Maćku[/B], to banerek dla Tinki super :klacz:.[/QUOTE] Akurat nikt nie plotkuje a wszyscy wiedżą, jak u mnie w pracy;). Banerek cudowny, ale ciągle czekam na kwotę jaka mam przekazać na konto Macka:( Quote
Maciek777 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='dana']No chyba nie tylko ;), ale ja tam w plotki się nie bawię :-D i nic nie wiem :niewiem: :-D. A poważnie [B]Maćku[/B], to banerek dla Tinki super :klacz:.[/QUOTE] Dziękuję:) No tak, 99,9% użytkowników to użytkowni[B]czki[/B] więc plotki być muszą:evil_lol: [quote name='Olena84']Banerek cudowny, ale ciągle czekam na kwotę jaka mam przekazać na konto Macka:([/QUOTE] Przelej co łaska. Tyle na ile wyceniasz te banerki wpłać na konto Tinki;) Quote
Olena84 Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Maciek777']Dziękuję:) No tak, 99,9% użytkowników to użytkowni[B]czki[/B] więc plotki być muszą:evil_lol: [/QUOTE] I właśnie w swojej pracy przekonałam sie, że to faceci najwięcej plotkują i mówią "tylko nie mów nikomu, ale jak coś to x, y, z, c, juz wiedzą";) [quote name='Maciek777'] Przelej co łaska. Tyle na ile wyceniasz te banerki wpłać na konto Tinki;)[/QUOTE] Dzięki bazarkowi książkowemu to będzie można mniej w tym miesiącu :multi: Quote
Maciek777 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Olena84']I właśnie w swojej pracy przekonałam sie, że to faceci najwięcej plotkują i mówią "tylko nie mów nikomu, ale jak coś to x, y, z, c, juz wiedzą";)[/QUOTE] To Wy zaczynacie zdanie od "Powiem Ci coś. Ale nie powiesz nikomu?":p [quote name='Olena84']Dzięki bazarkowi książkowemu to będzie można mniej w tym miesiącu :multi:[/QUOTE] Czyli fakt istnienia tego bazarku obniża wartość banerków? Quote
obiezyswiat75 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 tu też jak widzę się kłócicie, to se idę :) Quote
Olena84 Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 My się z Maćkiem nie kłócimy! To takie podrzucanie wątku;). Dobrze Macku przeleje sobię za banerek;) Quote
Maciek777 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Olena84']Dobrze Macku przeleje sobię za banerek;)[/QUOTE] Wstaw tu skan przelewu;) Quote
Olena84 Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Maciek777']Wstaw tu skan przelewu;)[/QUOTE] Sama do siebie to bank mnie wysmieje;) Quote
Hotel KADIF Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Nikitkę którą zagryzała Tina na filmiku zawiozłam dzisiaj do domu. Tina jest smutna! :placz: Quote
Maciek777 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Olena84']Sama do siebie to bank mnie wysmieje;)[/QUOTE] No tak... To przelej z Twojego szwajcarskiego konta na to polskie:) Quote
Olena84 Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='DIF']Nikitkę którą zagryzała Tina na filmiku zawiozłam dzisiaj do domu. Tina jest smutna! :placz:[/QUOTE] A to z nią tak się nie lubiła na początku? No to czas do domu, ale fajnie, że kolejny psiak znalazł swoich ludzi! [quote name='Maciek777']No tak... To przelej z Twojego szwajcarskiego konta na to polskie:)[/QUOTE] Mam jedno marniutkie koncinko:( Quote
obiezyswiat75 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='DIF']Nikitkę którą zagryzała Tina na filmiku zawiozłam dzisiaj do domu. Tina jest smutna! :placz:[/QUOTE] to teraz czas na Tinkę - do domu sio! Quote
Nutusia Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Podpisuję się pod powyższym wszystkimi naszymi kończynami :) Quote
sleepingbyday Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='dana']Mieszkam tak daleko... Pomogłabym w szukaniu, gdybym była bliżej. Może warto popisać PW do dogomaniaków mieszkających w okolicy ? Oby się znalazł staruszek, co musi przeżywać ten biedny pies i jego ludzie :-(.[/QUOTE] dana, dzieki. ostatni ochrzan na fb zaowocował ok 20 poszukującymi pomijając stałą ekipe. pietia się nie znalazł. sprawdzilismy kilka śladów, przeczesywany był las. przy okazji obrodziło kilkoma psimi sprawami oczywiście. martwię sie o pietię straszliwie, to mój i doroty podopieczny, więc jesteśmy związane bardzo. Quote
Olena84 Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 [quote name='sleepingbyday']ostatni ochrzan na fb zaowocował ok 20 poszukującymi pomijając stałą ekipe. [/QUOTE] Jakto ochrzan??? Quote
Olena84 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Dziękuje Ryjonek za 75zł z bazarku! Quote
sleepingbyday Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='Olena84']Jakto ochrzan???[/QUOTE] goska weszła i napisała na fb wolontariatowym, żeby ludzie pomyśleli, ze ich podopieczny tez moze kiedys potrzebowac pomocy i nikt nie ruszy tyłka. słusznie. słodko sobie wolne dni ludzie przedrzemywali, a prawda jest taka, że jedyne w sumie pewne slady były ze zgłoszeń do 2 dni po zaginięciu. ponieważ poszukujących było wtedy może 5 osób max, z doskoku, to nie przeszukali wszytskich miejsc, nie byli wszędzie,byli pewnie blisko pietii. pietia pewnie byłby w domu a tak,ech... szkoda gadać. Quote
JOHANNALIND Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 A ja się dowiedziałam,że w Nowy Rok ludzie, którzy wyszli na spacer z dziećmi, znaleźli martwego psa w kagańcu i kolczatce (Łomianki). Koszmar jakiś- kto wyprowadza psa na spacer w momencie strzelania petard, bo skoro był w kolczatce i kagańcu, zakładam, że na spacer wyszedł :( Ja na nocny spacer muszę wychodzić ok. 18, bo później już się nie da...Czasami naprawdę brak wyobraźni... Quote
JOHANNALIND Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Olena oczywiście zapraszam do nas...:) Quote
Recommended Posts