maciaszek Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Lecznica z Ceglanej (dr Gierek) przeniosła się na Grota-Roweckiego. Też polecam :). Quote
Agnieszka.D Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 Dzięki ;) na któregoś musimy się w końcu zdecydować :) JESTEŚMY JUŻ Z NESI W DOMU! :multi: Ona jest cudowna, szalała po całym mieszkaniu, bałam się że dobije do ściany :D zjadła, poszalała, oczy jej się świecą a ogon nie przestaje merdać <3 a teraz śpi na moich kolanach :loveu: Quote
ania91sc Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='Agnieszka.D']Dzięki ;) na któregoś musimy się w końcu zdecydować :) JESTEŚMY JUŻ Z NESI W DOMU! :multi: Ona jest cudowna, szalała po całym mieszkaniu, bałam się że dobije do ściany :D zjadła, poszalała, oczy jej się świecą a ogon nie przestaje merdać <3 a teraz śpi na moich kolanach :loveu:[/QUOTE] Cudowne wieści :) Czekamy zatem na więcej i na zdjęcia oczywiście :) Quote
choba Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 super, że Nesi już grzeje u ciebie pupkę :) Quote
MagdaB Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Bardzo się cieszę, że dziewczynka jest szczęśliwa :). Quote
olaje Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 super, pozdrowienia dla was. Nesi się udało,dużo szczęścia Wam życzę :-) Tylko nie spuszczaj jej ze smyczy,bo takie psy ze schroniska szaleją, biegną przed siebie, potem nie umieją wrócić. Śpijcie dobrze dziewczęta :-) Nesi nareszcie w cieple... Quote
Agnieszka.D Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='olaje']super, pozdrowienia dla was. Nesi się udało,dużo szczęścia Wam życzę :-) Tylko nie spuszczaj jej ze smyczy,bo takie psy ze schroniska szaleją, biegną przed siebie, potem nie umieją wrócić. Śpijcie dobrze dziewczęta :-) Nesi nareszcie w cieple... Nie spuszczam, przynajmniej przez jakiś czas nie będę tego robić, za to zamówiłam jej 8m smycz automatyczną więc będzie miała trochę luzu. Swoją droga ta kruszyna uwielbia biegać, o 8 rano zostałam zmuszona do biegania po boisku :D cieszę się z tego bo spacer z aktywnym psiakiem to sama przyjemność :) Wczoraj pod wieczór została sama w domu na pół godziny kiedy pojechałam po kilka gadżetów dla niej, mała nic nie zbroiła :) A tutaj z nowo nabytym Panem Kiełbasą :shiny: Quote
ania91sc Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Na tych zdjęciach wygląda jak mały szczeniaczek :D :D :D Quote
Agnieszka.D Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='ania91sc']Na tych zdjęciach wygląda jak mały szczeniaczek :D :D :D[/QUOTE] haha faktycznie :D W ogóle jest strasznie pogodna :) 5.5 kg szczęścia :) Quote
olaje Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 wspaniale Nesunia trafiła, widać,że jest u Ciebie szczęśliwa...A ty z Nią. Quote
madzia.uje93 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Domowe warunki zmieniły ją w szczeniaczka:loveu: Quote
Agnieszka.D Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='madziakato']A jak jej zachowanie?[/QUOTE] Z zachowaniem nie ma żadnego problemu. Raz na jakiś czas zdarzy jej się szczeknąć gdy ktoś przechodzi koło drzwi, ale to bardzo rzadko. Do obcych ma dobry stosunek, co prawda gdy ktoś nowy wchodzi do domu to szczeka ciężkim zachrypniętym głosem, niepewnie podchodzi, ale za jakiś czas już zachęca do zabawy :) jeśli taka osoba ma przy sobie parówkę to już w ogóle jest w siódmym niebie :D Na spacerach jest grzeczna, raz tylko obszczekała pewnego pana i gromadkę dzieci które hałasowały. Jestem ciekawa jak będzie zachowywała się gdy spuszczę ja ze smyczy za jakiś czas. Quote
Agnieszka.D Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='MagdaB']A zostaje sama w domu?[/QUOTE] Tak. Nic nie niszczy, wszystko jest w porządku. Quote
Romina_74 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Spiąca Nesi - sama słodycz :) Swoją drogą to niesamowite jak w psiaki, które znajdą się w domkach tak momentalnie wstępuje chęć do życia i dobry humor :) Swietnie się czyta, swietnie się ogląda :) Pozdrowienia! Quote
Agnieszka.D Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 Jest pełna życia :) Lubi co prawda pospać, zwłaszcza jak nie ma mnie w domu, siostra mówi że jak wychodzę do szkoły to potrafi przespać cały ten czas aż do mojego powrotu. Za to jak już jest wyspana to wstępuje w nią diabełek :D zaczepia, przynosi zabawkę po czym ucieka z nią i zaczyna szaleć :D Dziś na porannym spacerku poznała kolegę - wielkiego czarnego labradora :mdrmed:. Zaczepiał ją a ona skakała dookoła niego i chodziła na dwóch łapach żeby choć trochę mu dorównać wielkością :D :loveu: Quote
choba Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Ona po prostu ładuje baterie na szaleństwa z tobą :eviltong: Widzę, że pan Kiełbasa jeszcze żyje ;) Quote
Agnieszka.D Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 Pan Kiełbasa ma się całkiem dobrze, jest trochę obolały ale jeszcze w jednym kawałku :D Quote
Recommended Posts