szajbus Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ona tak bardzo tęskni, szuka poczucia bezpieczeństwa. Nie zwlekaj. Podaruj jej dom! Quote
ewatonieja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Liszka myśli ze ludzie nie maja serca :placz: Quote
Niewiasta_21 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Nikt niema ochoty wziasc Liszki do domku? Quote
ewatonieja Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 POmocy !!! odświezylismy jej wspomnienia o wolności a ona teraz cierpi jeszcze bardziej bo dobrze pamieta co straciła Quote
Ayia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ona juz tak dlugo czeka na swojego czlowieka.. co z nia jest nie tak? :( Liszko przepraszam Cie.. :placz: Quote
szajbus Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Pokochaj wreszcie ta sunie. nie bój sie. Ona ma wieeeelkie serce! Quote
szajbus Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Liszka czeka z utęsknieniem na ten jedyny domek Quote
szajbus Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 SCHRONISKO [SIZE=2] Czy to może wreszcie już ty? Wiesz, tak bardzo długo tu czekam W klatkach wszystkich wielkie poruszenie Chyba lepiej będzie, jak zaszczekam Ty na pewno rozpoznasz mój głos Zawsze przecież się śmiałeś, jak wyję Tylko nie wyjdź z jakimś innym psem Bo ja tego już nie przeżyję Tutaj zawsze w misce coś jest Wszystkie psy tutaj raczej są miłe Czasem nawet mnie ktoś pogłaszcze Ale czemu mnie tu zostawiłeś? Barbara Borzymowska Quote
ewatonieja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='luka1'] Liszka pies o wielkim sercu !!!! Quote
ewatonieja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Niewiasta_21']Liszka jest w schronisku od 2002 roku! To połowa zycia dla tej suni.Niewiem ile ma teraz dokładnie lat,pewnie ok 8. Sunia jest po sterylizacji,sredniego wzrostu (do kolan) o szczupłej budowie. Była na kacji na zdrowiu,niestety nie powiodło jej się.Ale mozna chociaz troszke więcej o niej powiedziec.Okazała sie przecudną sunią,bardzo spragnioną wolnosci i kontaktu z człowiekiem. Bardzo lubi dzieci i przeróżne zabawy,zupełnie nie agresywana do innych psów. Czy zdarzy jeszcze zaznac miłosci i domowego ciepła? Błagam o dom dla Liszki. Ciotki,pomóżcie w ogłoszeniach,kontakt na mnie. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> masz serce ?przygarnij malutką Liszke do serca!! Quote
szajbus Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ładna, zgrabna, dostojna, milutka, mądra. Czy czegos jej jeszcze brakuje???? Quote
Ayia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 On jest twoim przyjacielem twoim partnerem, twoim obrońcą, twoim psem. Ty jesteś jego życiem, jego miłością, jego panem. On będzie twój, wierny i posłuszny do ostatniego bicia jego serca. Ty jesteś mu winien zasłużyć na takie oddanie.. Autor nieznany Quote
szajbus Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Liszka wciąż czeka na kochający domek. Jest warta miłości. Quote
Ayia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Czy ona długo musi czekac na swoi wlasny domek? nie wystarczajaco juz na niego czeka? czeka juz 5lat na niego.. jak dla psa to juz bardzo dlugo czeka!! :placz: POMOZ JEJ!!!:placz: Quote
szajbus Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Liszka pragnie być kochana i miec własny domek. Czy to tak wiele? Quote
ewatonieja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Liszka ma takie kolezanki w boksie ,które gryza i szczekaja nie może dojśc do krat, jest zupełnie odcieta od ludzi :( Quote
Recommended Posts