Jump to content
Dogomania

Los na loterii wygrała - w Tarnowskich Górach zamieszkała!!! Wierka już w DS :):):)

Recommended Posts

Posted

Otrzymalam na konto wplate w wysokosci 50zl od p. Wirginii W. - nie podawalam chyba nikomu na PW oddzielnie mojego konta w sprawie Wierci - wiec nie bardzo wiem od kogo ta wplata - zapytam jeszcze na bazarku zaproszeniowym dla Wierki :) bardzo za ta wplate dziekuje

Posted

Bazarek dla Wiery: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248957-Miko%C5%82ajkowo-ciasteczkowy-dla-psiaka-Twego-lub-z-listy-wybranego!!!?p=21577879#post21577879[/URL]

Guest Elżbieta481
Posted

Ona jest piękna,ale w oczach smutek pozostał..Co ja się jej dziwię,nasz Rufi jest z nami 17 miesięcy,a czasem przerażony przypada do ziemi..Został ślad i to niewesoły...
Pamiętam o Tobie dziewczyno.
E/W/R

Posted

[quote name='WIGA']T o j a .K o n t o -m i a ł a m -z b a z a r k u j a k i e g o ś :oops:[/QUOTE]

Dziękuję:):):) nie mogłam zlokalizować:)
śliczne dzięki - dopisuję w poście rozliczeniowym :loveu:

Posted

Dziewczyny ona tylko tak na zdjęciach wychodzi, a smuteczek z oczy powoli znika. Ona strasznie nie lubi współpracy z aparatem. Robi wtedy poważne minki.

Jutro jedziemy do weta i po kilku dniach zapoznam ją z moją ferajną, która na pewno ją jeszcze rozkręci.

Kejciu wędrujemy na Twój bazarek:)

Posted

[quote name='dexterka']Dziewczyny ona tylko tak na zdjęciach wychodzi, a smuteczek z oczy powoli znika. Ona strasznie nie lubi współpracy z aparatem. Robi wtedy poważne minki.

Jutro jedziemy do weta i po kilku dniach zapoznam ją z moją ferajną, która na pewno ją jeszcze rozkręci.

Kejciu wędrujemy na Twój bazarek:)[/QUOTE]

Dexterko na bazarku sprzedaję ciacha które można też dla Wierki zamówić :)
z uwagi na wagę Wierci - myślę że porcjami jakie jej wyślę na mój koszt powinna podzielić się z koleżankami i kolegami - skoro ma być zapoznanie no to nie ładnie by było tak z gołymi rękami no nie??? :):):)

Posted

Oficjalnie ogłaszam, że ciotka kejciosława to poffffór jest. Wyciągnęła ode mnie przepis na ciacha i bazarrrros zrobiła, a mnie ani mru mru! Chyba focha strzelę, czy co? :hmmmm:

Posted

ciocie znalazłąm troche biżuterii (srebrna w większości, muszę ją wyczyścić chyba, że macie jakis specyfik do srebra u siebie bo ja domowymi sposobami) kosmetyki, kosmetyczka i papirus egipski taki ozdobny

teraz poprosze jakiś adres na pw, jak wszystko spakuje i opiszę będę słać :)

Posted

Wiera to taki prawdziwy PIES POLSKI ,jak Matka Polka-za miłość,przywiązanie,lojalność-kopa w tyłek,bo nie mloda,nie rasowa i może nie miss!ech,życie...A dla kejciu-wielki szacun,za całokształt.:lol:

Posted

[quote name='WIGA']Wiera to taki prawdziwy PIES POLSKI ,jak Matka Polka-za miłość,przywiązanie,lojalność-kopa w tyłek,bo nie mloda,nie rasowa i może nie miss!ech,życie...A dla kejciu-wielki szacun,za całokształt.:lol:[/QUOTE] Tak, masz rację. Skoda, że to bolesna prawda. :/

Posted

[quote name='Gosiapk']Oficjalnie ogłaszam, że ciotka kejciosława to poffffór jest. Wyciągnęła ode mnie przepis na ciacha i bazarrrros zrobiła, a mnie ani mru mru! Chyba focha strzelę, czy co? :hmmmm:[/QUOTE]
Najpierw sie fochnij a potem sama strzel ciasteczkowy bazar :)

Posted

[quote name='Mattilu']Najpierw sie fochnij a potem sama strzel ciasteczkowy bazar :)[/QUOTE]

To samo napisałam :D
sama nie upiekę tyle ciach ile już jest zamówień - Gonia rób bazar!!!! :):):)

ps. naprawdę się obraziłaś?:(

Posted

[quote name='majowa']ciocie znalazłąm troche biżuterii (srebrna w większości, muszę ją wyczyścić chyba, że macie jakis specyfik do srebra u siebie bo ja domowymi sposobami) kosmetyki, kosmetyczka i papirus egipski taki ozdobny

teraz poprosze jakiś adres na pw, jak wszystko spakuje i opiszę będę słać :)[/QUOTE]

Dziękuję już wysyłam adres :)

Posted

ja z natury czyszczę właśnie pasta do zębów jesli są elementy łączone np z kamieniem lub jesli czyste srebro mieszanką sody i octu plus włozona folia aluminiowa do szklaneczki ale tu trzeba uważac bo mieszanka jest dośc silna

Posted

[quote name='wawer']To ja podrzucę bez fochów, bo mi psiak się (wyleczalnie, ale upierdliwie) pochorował i nie mam humorków na fochy :(.[/QUOTE] W takim razie trzeba się uśmiechać ze szczęścia, że tylko taki drobiazg się trafił. NO już wawerku! Ćwiczymy uśmiechy!!! :D