Jump to content
Dogomania

Los na loterii wygrała - w Tarnowskich Górach zamieszkała!!! Wierka już w DS :):):)

Recommended Posts

Posted

Jak OLX.pl wprowadził wyróżnienia za 5,99zł i właściwie każdy wyróżniał - nie " wyróżniały " się one wśród tłumu innych - bo obserwowałam sobie statystyki - ale te ostatnio wyróżnione - sami popatrzcie widać że coś ruszyło - jest sporo wyświetleń i pobrań telefonu - co prawda o niczym to nie świadczy ale daje malusienieńkie światełko w tunelu :) [URL=http://www.fotosik.pl]ef4d6720e8a6c6f8med.jpg[/URL]

Posted

Też wyróżniłam dotychczasowe ogłoszenie Randy i niewątpliwie, przeniosło sie to na ilość"wejść', ale niestety, nie na telefony :(. Przy kolejnym ogłoszeniu - będzie lepiej :). Wierka, mizianko :)

Posted

Myślimy, myślimy. Tylko te domki takie ciężkie w tym mysleniu. Powinny szybciutko pomysleć i zadzwonić. Bo lepszych psich przyjaciół nigdzie nie znajdą - tylko tu :)

Święte słowa :-)

i na co to czekać - psiny już marzną nocami to szybciutko do domków powinni brać :)

Posted

Tak bym chciała powiedzieć "biorę Werkę do siebie" - ona taka w typie tych moich Zulek i Dalijek... Nie mogę..Ale pomarzyć zawsze można...

Dziękujemy za chęć pomocy :)

aaaaaaaaaale....... :-)