Jump to content
Dogomania

Los na loterii wygrała - w Tarnowskich Górach zamieszkała!!! Wierka już w DS :):):)

Recommended Posts

Posted

Pochwalę się że zaczęłam pracować nad kolejnym fantowym bazarkiem - ale pewnie prędko nie skończę:)z braku czasu ale ważne że zaczęłam :)
przeprowadzka to jednak super sprawa jeśli chodzi o wyszukiwanie fantów w domu - poza tym nazbieranych fantów też od Was mam kilka kartonów :) i zabrać się nie miałam kiedy no ale machina ruszyła :)

Posted

[quote name='kejciu']Pochwalę się że zaczęłam pracować nad kolejnym fantowym bazarkiem - ale pewnie prędko nie skończę:)z braku czasu ale ważne że zaczęłam :)
przeprowadzka to jednak super sprawa jeśli chodzi o wyszukiwanie fantów w domu - poza tym nazbieranych fantów też od Was mam kilka kartonów :) i zabrać się nie miałam kiedy no ale machina ruszyła :)[/QUOTE]
Kejt, może jakoś moge pomóc z fotkami :D

Posted

[quote name='Ziutka']Kejt, może jakoś moge pomóc z fotkami :D[/QUOTE]

No toć pomogłaś :) obfociłaś - przesłałaś :) teraz trwa opróbka etap II :D

Posted

[quote name='kejciu']No toć pomogłaś :) obfociłaś - przesłałaś :) teraz trwa opróbka etap II :D[/QUOTE]
Ale z Twoimi fantami, przy moich wiele pracy nie było :D za to przy Twoich ! Tyle wykopalisk znalazłaś hihi :)

Posted

[quote name='malagos']To co ciekawego wynalazłaś w domu? :)[/QUOTE]

[quote name='Ziutka']Ale z Twoimi fantami, przy moich wiele pracy nie było :D za to przy Twoich ! Tyle wykopalisk znalazłaś hihi :)[/QUOTE]

Aaaaa to musicie uzbroić się w cierpliwość :)

Posted

Przepięknie Wiercia wyszła na tych ostatnich fotkach - osiołek kochany :) Linii nabrała - jak znalazł na wiosnę :evil_lol:
Na szaleństwo bazarkowe czekam z ciekawością i podtrzymuję propozycję majówkowo-weekendowego focenia na dwie ręce. Tym bardziej, że sobota-niedziela zapowiadają deszcz i max. 16 stopni :angryy:
Aha, zapomniałam dodać, że wszystkimi kończynami się podpisuję pod ideologią KEF! :razz:

Posted

[quote name='Nutusia']Uprzejmie donoszę, że właśnie mój osobisty księgowy ;) puścił przelew na kwotę 151 zł, czyli część utargu przypadającą na Wieruszkę z VIII regału :)[/QUOTE]
Super :) bardzo dziękujemy :)

Posted

[quote name='Nutusia']Uprzejmie donoszę, że właśnie mój osobisty księgowy ;) puścił przelew na kwotę 151 zł, czyli część utargu przypadającą na Wieruszkę z VIII regału :)[/QUOTE]

Dziękujemy - jak dotrą potwierdzę :)

a tymczasem zapraszam na nowy bazarek 50% dla Wierki

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252669-Cerutti-bi%C5%BCu-kosmetyki-dla-Wiery-i-Koko-do-11-05?p=22099871#post22099871[/URL]

Posted

Pozwoliłam sobie urządzić bazarek z przeznaczeniem ewentualnego dochodu ( 50% ) dla Wierki
Na bazarku same psie i kocie pyszności :)

serdecznie zapraszam

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252696-Gryzaczki-i-smaczki-dla-ogonk%C3%B3w!!!!-Pr%C3%B3bki-karm-do-11-maja?p=22102397#post22102397[/URL]

Posted

[quote name='Nutusia']Wieruchna, i jeszcze 33,30 z IX regału dziś poleciało dla Ciebie!
Fajnej majówki Ci życzę :)[/QUOTE]

Dziękuję - potwierdzam wpływ pieniążków na Wierkowe konto - lecę zatem w subskrybcje szukać linków do bazarków aby i tam potwierdzić :)

Posted

Do albumu Wierki dodałam kilka zdjęć z dzisiejszej mało udanej sesji fotograficznej. psiaki coś nie chciały współpracować , pogoda nie dopisała. Jutro znowu spróbujemy

[url]https://picasaweb.google.com/109402763238656555159/Wierka#[/url]

Pisałam właśnie do Kejciu,że jak na moje oko Wierka osiągnęła już swoją optymalną wagę i od teraz będziemy musieli tylko ją utrzymać :) Udało mi się w końcu dobrać odpowiedni sprzęt do pielęgnacji sierści Wierki i wyczesujemy się prawie codziennie. W końcu kłaczki wychodzą jak powinny. A psinka uwielbia się czesać , jak tylko widzi szczotkę to kładzie się na pleckach i brzuchol wystawia. Po sterylce i wycinaniu guzka włoski już pieknie odrosły.
Mam nadzieję ,że jutro przyjdę do was z pieknymi zdjęciami :)

Posted

[quote name='bukowa']Wieruszko, co u ciebie słychać?[/QUOTE]

rozmawiałam chwilkę z Dexterką dzisiaj - Wierka nie chciała pozować do zdjęć i robiła niezłe miny podobno:):):) chyba miała zły dzień :D

Posted

[quote name='kejciu']rozmawiałam chwilkę z Dexterką dzisiaj - Wierka nie chciała pozować do zdjęć i robiła niezłe miny podobno:):):) chyba miała zły dzień :D[/QUOTE]
Ciekawa jestem tych min :) czekamy cierpliwie na fotki :)