phase Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Jak nie Wiercia. :) [url]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58324b88632a.jpg[/url] :loveu: Quote
Kejciu Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 Pochwalę się że zaczęłam pracować nad kolejnym fantowym bazarkiem - ale pewnie prędko nie skończę:)z braku czasu ale ważne że zaczęłam :) przeprowadzka to jednak super sprawa jeśli chodzi o wyszukiwanie fantów w domu - poza tym nazbieranych fantów też od Was mam kilka kartonów :) i zabrać się nie miałam kiedy no ale machina ruszyła :) Quote
Ziutka Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 [quote name='kejciu']Pochwalę się że zaczęłam pracować nad kolejnym fantowym bazarkiem - ale pewnie prędko nie skończę:)z braku czasu ale ważne że zaczęłam :) przeprowadzka to jednak super sprawa jeśli chodzi o wyszukiwanie fantów w domu - poza tym nazbieranych fantów też od Was mam kilka kartonów :) i zabrać się nie miałam kiedy no ale machina ruszyła :)[/QUOTE] Kejt, może jakoś moge pomóc z fotkami :D Quote
Kejciu Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 [quote name='Ziutka']Kejt, może jakoś moge pomóc z fotkami :D[/QUOTE] No toć pomogłaś :) obfociłaś - przesłałaś :) teraz trwa opróbka etap II :D Quote
Ziutka Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 [quote name='kejciu']No toć pomogłaś :) obfociłaś - przesłałaś :) teraz trwa opróbka etap II :D[/QUOTE] Ale z Twoimi fantami, przy moich wiele pracy nie było :D za to przy Twoich ! Tyle wykopalisk znalazłaś hihi :) Quote
Kejciu Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 [quote name='malagos']To co ciekawego wynalazłaś w domu? :)[/QUOTE] [quote name='Ziutka']Ale z Twoimi fantami, przy moich wiele pracy nie było :D za to przy Twoich ! Tyle wykopalisk znalazłaś hihi :)[/QUOTE] Aaaaa to musicie uzbroić się w cierpliwość :) Quote
Nutusia Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Przepięknie Wiercia wyszła na tych ostatnich fotkach - osiołek kochany :) Linii nabrała - jak znalazł na wiosnę :evil_lol: Na szaleństwo bazarkowe czekam z ciekawością i podtrzymuję propozycję majówkowo-weekendowego focenia na dwie ręce. Tym bardziej, że sobota-niedziela zapowiadają deszcz i max. 16 stopni :angryy: Aha, zapomniałam dodać, że wszystkimi kończynami się podpisuję pod ideologią KEF! :razz: Quote
Nutusia Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Uprzejmie donoszę, że właśnie mój osobisty księgowy ;) puścił przelew na kwotę 151 zł, czyli część utargu przypadającą na Wieruszkę z VIII regału :) Quote
Ziutka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='Nutusia']Uprzejmie donoszę, że właśnie mój osobisty księgowy ;) puścił przelew na kwotę 151 zł, czyli część utargu przypadającą na Wieruszkę z VIII regału :)[/QUOTE] Super :) bardzo dziękujemy :) Quote
Kejciu Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 [quote name='Nutusia']Uprzejmie donoszę, że właśnie mój osobisty księgowy ;) puścił przelew na kwotę 151 zł, czyli część utargu przypadającą na Wieruszkę z VIII regału :)[/QUOTE] Dziękujemy - jak dotrą potwierdzę :) a tymczasem zapraszam na nowy bazarek 50% dla Wierki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252669-Cerutti-bi%C5%BCu-kosmetyki-dla-Wiery-i-Koko-do-11-05?p=22099871#post22099871[/URL] Quote
Nutusia Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Nie ma za co dziękować - się wspieramy wzajemnie i wszystko gra :) Quote
Nutusia Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Wieruchna, i jeszcze 33,30 z IX regału dziś poleciało dla Ciebie! Fajnej majówki Ci życzę :) Quote
terensia Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Pozwoliłam sobie urządzić bazarek z przeznaczeniem ewentualnego dochodu ( 50% ) dla Wierki Na bazarku same psie i kocie pyszności :) serdecznie zapraszam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252696-Gryzaczki-i-smaczki-dla-ogonk%C3%B3w!!!!-Pr%C3%B3bki-karm-do-11-maja?p=22102397#post22102397[/URL] Quote
Kejciu Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='Nutusia']Uprzejmie donoszę, że właśnie mój osobisty księgowy ;) puścił przelew na kwotę 151 zł, czyli część utargu przypadającą na Wieruszkę z VIII regału :)[/QUOTE] [quote name='Nutusia']Wieruchna, i jeszcze 33,30 z IX regału dziś poleciało dla Ciebie! Fajnej majówki Ci życzę :)[/QUOTE] Dziękuję - potwierdzam wpływ pieniążków na Wierkowe konto - lecę zatem w subskrybcje szukać linków do bazarków aby i tam potwierdzić :) Quote
dexterka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Do albumu Wierki dodałam kilka zdjęć z dzisiejszej mało udanej sesji fotograficznej. psiaki coś nie chciały współpracować , pogoda nie dopisała. Jutro znowu spróbujemy [url]https://picasaweb.google.com/109402763238656555159/Wierka#[/url] Pisałam właśnie do Kejciu,że jak na moje oko Wierka osiągnęła już swoją optymalną wagę i od teraz będziemy musieli tylko ją utrzymać :) Udało mi się w końcu dobrać odpowiedni sprzęt do pielęgnacji sierści Wierki i wyczesujemy się prawie codziennie. W końcu kłaczki wychodzą jak powinny. A psinka uwielbia się czesać , jak tylko widzi szczotkę to kładzie się na pleckach i brzuchol wystawia. Po sterylce i wycinaniu guzka włoski już pieknie odrosły. Mam nadzieję ,że jutro przyjdę do was z pieknymi zdjęciami :) Quote
Nutusia Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Wygląda bardzo zgrabnie. A tak z ciekawości - ile teraz waży (i ile schudła)? Quote
Kejciu Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 Poleciała opłata 300zł za miesiąc kwiecień :) Quote
Kejciu Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='bukowa']Wieruszko, co u ciebie słychać?[/QUOTE] rozmawiałam chwilkę z Dexterką dzisiaj - Wierka nie chciała pozować do zdjęć i robiła niezłe miny podobno:):):) chyba miała zły dzień :D Quote
Ziutka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='kejciu']rozmawiałam chwilkę z Dexterką dzisiaj - Wierka nie chciała pozować do zdjęć i robiła niezłe miny podobno:):):) chyba miała zły dzień :D[/QUOTE] Ciekawa jestem tych min :) czekamy cierpliwie na fotki :) Quote
Recommended Posts