AniaB Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 a moze taka duza ilosc jodu mu zaszkodziła..:diabloti: nienawykły do swieżego powietrza ot co:roll: Quote
daga_27 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 jednak chyba ma cos w nosie:roll: teraz tylko chrzaka jak cos wacha:roll: a moze to taka uroda. Fuks (ale to bokser), ten to jak prosiak chrzakal. Pino wybral sobie pana w domu. chodzi za Kuba krok w krok. jak Kuba wyjdzie, to skacze na drzwi. jak psy do niego podchodza, to sie zaczyna rzucac, a cielaki odchodza:evil_lol: pilnuje porzadku:diabloti: Quote
israel Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 U nas nie chrzakal - ale u nas powietrze jakie jest kazdy widzi ;) - teraz jego organizm jest w szoku :cool3: To ciekawe ze wybral sobie mezczyzne ;) - do tej pory preferowal kobiety :P Quote
BIANKA1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 No to Pinio zaczyna rządzić . Ma dom i pilnuje porządku :lol: Ktoś musi :evil_lol: Quote
dzodzo Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Odezwala sie do mnie pani z okolic Tczewa zainteresowana Piniem-"o ile jest spokojny"jak napisala.Ma podobno dobre warunki i wybieg...hmmm.wszytsko do sprawdzenia.Mam nadzieje , ze skontaktuje sie telefonicznie z Daga Quote
daga_27 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 no nie skontaktowala sie ze mna. ide dzisiaj pokazac Pinia jednej pani z Tczewa. oby sie spodobal. na kogo ma byc podpisana umowa adopcyjna w razie czego?? Quote
israel Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 W razie czego umowa adopcyjna ma byc podpisana na moja mame - jako osoba wydajaca Pinia. Dane w razie czego przesle na PW. Czy Pinio sie spodobal? Quote
daga_27 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 no nie mial sie okazji spodobac, bo pani chciala przelozyc spotkanie na pozniejsza godzine, a mi to nie pasowalo, bo jechalam na kotrole przedadopcyjna do koscierzyny. zdzwonimy sie jutro. mamy nowego lokatora. znalazlam mlodego boksia:placz: Quote
israel Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 daga_27 napisał(a):mamy nowego lokatora. znalazlam mlodego boksia:placz: No to teraz wspolczuje - przepsienie masz maksymalne...:glaszcze: Jesli mozesz - przemyc na watek Pinia zdjecia malucha. Quote
daga_27 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 tu jest jego watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74929 Quote
israel Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Co tam u Pinia - spodobal mu sie nowy kolega? Kolorystycznie pasuja do siebie - a z charakteru? Czy juz cos wiadomo w sprawie ew. domku dla Pinia? Quote
daga_27 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 w sprawie domu jeszcze nic nie wiem. dzisiaj byl sie pokazac, ale sama pani zaproponowalam, zeby nie podejmowala decyzji, tylko zastanowila sie do poniedzialku - wtorku. lepiej, zeby to byla calkowicie przemyslana decyzja. Spodobal sie na pewno. jednak pani myslala, ze bedzie troche mniejszy. niech pomysli na spokojnie i da znac jak juz bedzie pewna decyzji. A jak stosunki?? Pinio probuje zdominowac mlodego :-) ale bez wiekszych ekscesow. Kuba wyjechal na wakacje, to milosc Pinia spadla na mnie. chodzi za mna krok w krok. jak cos robie w kuchni lub w łazience, to sie kladzie obok, byle jak najblizej. czesto mam obawy, ze go zadepcze:diabloti: a jak sie cieszy jak wracam do domu:eviltong: Quote
israel Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bardzo dobrze - taka decyzja powinna byc dobrze przemyslana na spokojnie. Ale i tak trzymamy kciuki :) Fajnie ze Pinio ma nowy obiekt uwielbienia! ;) Quote
daga_27 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 dzisiaj wieczorem ma byc kolejny pokaz :-) czekamy na telefon. wiec trzymajcie kciuki. moze tym razm nie bedzie za duzy ;-) Quote
AniaB Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 ja trzymam mocno..:lol: trzymam za domek, w którym jedynym kryterium bedzie pokochanie pinia samego a nie jego rozmiarów..;) :evil_lol: Quote
daga_27 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Pinio pojechał do nowego domu!!!!!!!! Bedziemy sie czasami umawiac na spacery:multi: Bedzie mieszkal w mieszkaniu z trzema Paniami:cool3: bedzie sobie na weekendy jezdzil do Szteklina nad jeziorko:lol: zaraz zdjecie z dwiema nowymi opiekunkami. Quote
israel Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Najlepiej na dogo wchodzic wieczorem! Raz sie wejdzie i same dobre wiesci :D SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER!!! Kochany Pinio - badz szczesliwy, kochany i rozpieszczany :) Dziekujemy AniB za zalozenie watku i pokazanie Pinia Swiatu! Dziekujemy dadze za opieke i wyszukanie domku! Dziekujemy dzodzo za kontakt! Dziekujemy klusce i jej TZtowi za transport Pana Rzygotka! ;) Dziekujemy Nowemu Domkowi za serce! Dziekujemy Wszystkim ktorzy odwiedzali i kibicowali Piniowi :) [CENTER]:Rose::Rose::Rose:[/CENTER] Czekamy na fotki i wiesci z domku! Quote
AniaB Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 o rety!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: daga - wielkie dzieki za opiekę i troske o pinia:loveu: :loveu: no i wielkie podziekowania dla dzodzo, która przytomnie sprzedała naszego pinia dalej do dagi:loveu: oraz wszystkim pomagajacym czynnie i biernie Piniowi!! (israel - o tobie nie pisze, ale wszyscy i tak wiemy - zdjecia to podstawa:loveu: ) To co - mam zmienic tytuł? Moge..? Czy jeszcze lepiej poczekac?:oops: PS Czy Pinio zostanie Piniem? Quote
San_(jagodowa:) Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [LEFT]Ha! Opłaciło się psiakowi wybrać do salonu piękności;):lol: Bądź szczęśliwy, psiaku!:loveu::loveu::loveu::loveu: [/LEFT] Quote
dzodzo Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ale bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to teraz potrzeba wypromowac Kippiego:) trzymaj sie chłopaku, tyle babek dookola ciebie teraz!!! Quote
Kluska4 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Słoneczko w swoim domu :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
daga_27 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ania, Pinio zostal Piniem i mozesz zmieniac tytul watku i przenosic go tam, gdzie trzeba :-) a ten Kippi, to kto?? Quote
Recommended Posts