AniaB Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 pamiętają, pamietają... nie wiem co tu z tym piniem zrobic.. czy on przypomina sznaucera? bo ja sie na kudłatych słabo znam..chociaż bardzo lubie... jesli tak to mogłabym go podrzucić weszce.. Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 AniaB napisał(a):pamiętają, pamietają... nie wiem co tu z tym piniem zrobic.. czy on przypomina sznaucera? bo ja sie na kudłatych słabo znam..chociaż bardzo lubie... jesli tak to mogłabym go podrzucić weszce.. Podrzucić można , a Weszka sama osądzi . Mopa podrzucilam i okazalo się że sznaucer :cool3: Quote
AniaB Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 ło rety - nie wiem bo dopiero wróciłąm od mojej tymczasowej brendy (jest u moich rodziców na dt).. postaram sie napisac pw do weszki zeby oceniła czy on sznaucer czy pudel... zrobie to wieczorkiem... Quote
israel Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Bianco - nie zostalas sama. Poprostu dopiero wrocilem :) serdecznie dziekuje za odwiedzaine Pinia - pamietaj o nim. NIe mam zielonego pojecia czy jest podobny do jakiejs rasy - dla mnie wszystkie kudlacze wygladaja podobnie :) Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Oj biedaku . Jakoś nikt się Tobą nie interesuje :placz: Quote
israel Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 My sie bardzo interesujemy - ale chwilowo zalatwiamy salon - Pinio pojedzie do fryzjera :D prawdziwego! :) Quote
Dada Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Właśnie o fryzjera chciałam zapytać :) Mu lżej będzie, a i zadbanemu łatwiej będzie domek znaleźć Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 israel napisał(a):My sie bardzo interesujemy - ale chwilowo zalatwiamy salon - Pinio pojedzie do fryzjera :D prawdziwego! :) Ale jestem ciekawa , jak bedzie wyglądał :lol: Quote
israel Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 W naszej okolicy znalezlismy na razie tylko dwa zaklady fryzjerskie. Nawet nie wiemy czy dobre - nie korzystamy. W piatek mamy wizyte w schronisku, opisy, zdjecia. Na weekend przypuszczalnie przypada adopcja Husky. Wiec chyba dopiero w przyszlym tygodniu. Quote
AniaB Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 ojej - przepraszam Was i Ciebie Piniu ze nie zagladałam ale dopiero dzisiaj po południu wróciłam z delegacji..:oops: Bianko - bardzo dziekuje, ze pamietasz o naszym kudłasiu..:loveu: Myslicie poważnie o tym fryzjerze? weszka napisała mi ze nie wie czy to sznaucer..Ale moze kreatywna fryzjerka wyczaruje z Pinia sznaucera lub tez pudla...?;) Quote
israel Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jasne ze myslimy powaznie i nawet dzialamy w tym kierunku. Mamy blogoslawienstwo Pani Kierownik (to w zasadzie jej inicjatywa). pozdrawiam Quote
israel Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Daje jeszcze raz zdjecia - ze starszymi moga byc problemy Quote
israel Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Bylism dzis u Pinia. Strasznie mu goraco w tych kudlach. Szkoda ze nie lubi sie kapac w rozstawionych basenach. Rozeslalismy foto do zakladow fryzjerskich - czekamy na odpowiedz kto podejmie sie upiekszenia slonka :) Quote
BIANKA1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Jutro też ma być gorąco . Trzymaj się Pinio :shake: Quote
AniaB Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 no tak - lato dla kudłaczy to koszmar... kto chce słodkiego kudłątego pinia???!!! Quote
BIANKA1 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Biedny Pinio . Dzisiaj taki upał . Pewnie jest mu bardzo gorąco :shake: Quote
Recommended Posts