Jump to content
Dogomania

Sliczny pudelkowaty Pinio-JUZ W DOMU!! Kciuki potrzebne!!!!!!

Recommended Posts

Posted

o zgodę to ja juz zadbam:eviltong:
mysle ze czas na transport jest jak najlepszy, sezon urlopowy-ludzie beda jeździc nad morze,przemieszczac się,skoro pani kierownik sie zgdaza to najwazniejsze.Jak Daga potwierdzi chęc przechowania małego to chyba zaczniemy od watku transportowego;)

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzodzo i co, ico?
daga zgodziwszy sie wziąć pinia naszego na dt?

jemu sie bardzo dom należy - czeka juz takmdługo, a taki piękny kawaler z niego, no...

Posted

no Pinio, czeka Cie daleka podróz:razz: chyba mozemy zacżac sie rozgladac za transportem.
poxniej wrzuce na watek transportowy, bo wlasnie musze pędzic-chyba ze ktos zrobi to wczesniej:loveu:

Posted

jest, jest!!pytanie-czy ktoś dalby radę jutro na 12.00 dowieśc Pinia do Katowic??????????Kluska4 jedzie jutro, tamten piesek chyba nie pojedzie jednak i mógłby Pinio jechać!!!!!!!!!

Posted

Rozmawialismy z Pania Kierownik o zabraniu Pinia - czekamy na dalsze instrukcje od dzodzo ;)

----------
edit

Poczynilismy ustalenia - jesli wszystko sie uda Pinio jutro ok 13 wyrusza nad morze.

Posted

super :multi: - dacie rade go jakos do katowic zawlec?

ja niestety jutro mam szefa w biurze - nawet nie mam szans sie wyrwać ani na minute...:shake:

Posted

W końcu dotarłam na wątek Pinia. Wyjazd już ustalony. Jutro pojedziemy sobie razem nad morze :lol:
Daga 27 daj znać proszę jak możemy się umówić w Tczewie na przekazanie Pinia bo jeśli dobrze rozumiem Pinio jedzie do Ciebie?

Posted

wszytsko mam nadzieję zagra!!!!Daga już wie, ze jutro będzie u niej Pinio, Kluska4 masz pw z numerem Dagi i awaryjnie moim, Dadze dam Twój bo nie ma jej pzry kompie dzisiaj
o rany, trzymam kciuki ,Pinio bądź grzeczny!!!

Posted

ciesze sie bardzo, ze Pinius wyjdzie ze schronu. zamiast spac miedzy dyzurami :-) , bede czekala na Pinia. Kluska jesli dojedziecie do 18-tej to poznasz osobiscie Emila, jesli pozniej, to widzimy sie u mnie w pracy (bede tam uziemniona do 7 rano :( )

Posted

ech - pinio - jeszcze marynarza z ciebie zrobią:lol:

nad morze to sama bym chetnie dała sie zawiexc..
chociaż podobno temperatura gorsza niz w krakowie (u nas chłodno raczej ostatnimi czasy):lol:

Posted

Tak Pinio wyjezdzal ;)

Jeszcze w schronisku
ale juz spakowany ;)

Tak umiem robic siad ;) (w razie potrzeby ucisnac lekko dupcie ;))

Czekam w punkcie kontaktowym

Czy to Kluska4 ? Nieeee to moj fotograf :crazyeye:

I odjezdzam nad morze:eviltong:

daga27 - z tego co udalo nam sie zaobserwowac - mala instrukcja obslugi Pinia

-nigdy nie karmic przed podroza
-na spacery w miescie krotka smycz - Pinio wita sie radosnie z wszytkimi 2 i 4 noznymi, nie schodzi z chodnika ale lubi zagladac do sklepow (szczegolnie miesnych)
-mocno ciagnie na smyczy ale jak sie czlowiek zatrzyma tez sie zatrzymuje, na polecenie robi siad i czeka
-podaje lape i lubi obejmowac lapami jak mu sie pozwoli
-trzeba go odrobaczyc (byl odrobaczany ale ciagle przybywaja nowe psiaki)
-dostal preparat przeciwko pchlom i kleszczom - mozesz go zastosowac
-co do jedzenia - w schronisku psy jedza glownie sucha karme (np Chappi) i mieso (ktore potem zwracaja w samochodzie ;))
-nie wiemy jaki ma stosunek do dzieci i kotow, wszystkich doroslych kocha, z dziecmi nie powinno byc problemow
-wydaje sie ze byl troche szkolony - ale od dawna nikt z nim nie pracowal, duzo rzeczy sobie przypomina
-Pinio mowi gwara ;) ale po Polskiemu tyz umjy.
Ogolnie jest super ;) mamy nadzieje ze nie bedzie sprawial żadnych klopotow. Troche sie o niego martwimy. Jesli mozesz podawaj na bierzaco informacje i zdjecia, zdjecia...

Dziekujemy wszystkim razem i kazdmu z osobna ;) za pomoc i okazane serce :rose:
Pinio - Zadzior tez dziekuje :)

Specjalnie podziekowania dla Kluski4 z TZtem - przemilych ludzi dzieki ktorym Pinio mogl odbyc te dluga podroz do nowego domu T;)

Teraz niecierpliwie czekamy na infomacje od dagi27.