bumerang Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 nie mysl tak! jeden odzew jeszcze nie swiadczy o tym co myslą inni! ona jest śliczny - tylko jeszcze ten własciwy domek jej nie dostrzegł! :loveu::loveu: Quote
Magdziak Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Nie ma domku... A ja zajęta ratowaniem małego kociego życia nie mam czasu pilnować wątku:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74397 Hop! Quote
Magdziak Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Wskakuj Biba na górę - domek musi się znaleźć! Quote
bumerang Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Biba się przypomina - teskni za ciepłym domkiem:loveu::loveu: Quote
Magdziak Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Allegro pilnuje florida, prawda?? Tak leje strasznie ... sprawdzilam garaz na szczescie nie zalalo poslanka Biby, ale woda wlazla juz do garazu Quote
MARCHEWA Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ja dostałam takiego maila z ale.gratki w sprawie suczki: Dzień dobry Jestestem zainteresowana zaadoptowaniem suczki. Jaką ceną jest Pani zainteresowana? Proszę o szybką odpowiedź! Dziękuję! Justyna. Napisałam,aby skontaktowała się bezpośrednio z opiekunką Biedy,bo podałam w ogłoszeniu namiary.Może coś z tego będzie?:cool3: Quote
Magdziak Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Wow! Kiedy dostałaś tego maila?? Ja nic jeszcze nie dostałam w sprawie sunieczki Quote
MARCHEWA Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Magdziak napisał(a):Wow! Kiedy dostałaś tego maila?? Ja nic jeszcze nie dostałam w sprawie sunieczki Dzisiaj rano,ale w moim ogłoszeniu podałam maila do opiekunów,może jeszcze telefon jej podać? Quote
BosiaB_86 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 MARCHEWA napisał(a):[...] Dzień dobry Jestestem zainteresowana zaadoptowaniem suczki. Jaką ceną jest Pani zainteresowana? Proszę o szybką odpowiedź! Dziękuję! Justyna. [...] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie wiem cioteczki jak Wam ale mnie to pytanie wydaje sie KOMPLETNIE nie na miejscu!! A już zwłaszcza zadane od razu w pierwszym mailu w sprawie suni!! :shake: :angryy: Quote
fona Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 troche tak, ale czasem ludzie tak pytaja, a okazuja sie NORMALNI, mnie ta szybka odpowiedz bardziej zastanawia, to znaczy, ze pies ma byc natychmiast, nie ten, to inny Quote
agata-air Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Wiecie ludzie z poza forum nie maja pojecia ze placi sie tylko zapsa rodowodowego lub zwraca w ramach dobrej woli koszty leczenia itp. Sama kiedys napisalam ze kupie kotka:P Quote
Magdziak Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Dostałam maila od tej Pani - zaprosiłam do siebie, ale póki co nie ma odzewu; podałam też swój nr telefonu. Nie skreślam ludzi, bo rzeczywiście mogli tak napisać niepojmując, że sunia szuka kochającego domu, a nie jest wystawiona na sprzedaz. Domek byłby idealny - z ogrodem i dziećmi, które mogłyby sunię "wymęczyć", bo ona strasznie potrzebuje człowieka, tarmoszenia i wygłupów:lol: Oby dalszy kontakt się utrzymał i zechcieli ją chociaż poznać... Quote
BosiaB_86 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 No cóż..ja tylko przedstawiłam swoje obawy ;) Przezorny zawsze ubezpieczony :evil_lol: Ale mam nadzieję, że jednak ludzie okażą sie OK i sunia będzie miała kochający domek!! :kciuki: Quote
desdemona Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ktos nie mial sumienia, zeby porzucic takiego psa. Quote
bumerang Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Biba nieśmiało sie przypomina i o domek prosi!!!! Quote
Magdziak Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Zainteresowany domek już więcej sie nie odezwał :-( Quote
MARCHEWA Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Kurcze,szkoda...a już miałam nadzieję na domek dla niuni. Quote
bumerang Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 :shake::shake::shake: jakie to wszystko smutne!!!!! Quote
Recommended Posts