Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dostałam takiego maila z ale.gratki w sprawie suczki:
Dzień dobry
Jestestem zainteresowana zaadoptowaniem suczki.
Jaką ceną jest Pani zainteresowana?
Proszę o szybką odpowiedź!
Dziękuję! Justyna.

Napisałam,aby skontaktowała się bezpośrednio z opiekunką Biedy,bo podałam w ogłoszeniu namiary.Może coś z tego będzie?:cool3:

Posted

Magdziak napisał(a):
Wow!
Kiedy dostałaś tego maila?? Ja nic jeszcze nie dostałam w sprawie sunieczki

Dzisiaj rano,ale w moim ogłoszeniu podałam maila do opiekunów,może jeszcze telefon jej podać?

Posted

MARCHEWA napisał(a):
[...]
Dzień dobry
Jestestem zainteresowana zaadoptowaniem suczki.
Jaką ceną jest Pani zainteresowana?
Proszę o szybką odpowiedź!
Dziękuję! Justyna.
[...]

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie wiem cioteczki jak Wam ale mnie to pytanie wydaje sie KOMPLETNIE nie na miejscu!! A już zwłaszcza zadane od razu w pierwszym mailu w sprawie suni!! :shake: :angryy:

Posted

troche tak, ale czasem ludzie tak pytaja, a okazuja sie NORMALNI, mnie ta szybka odpowiedz bardziej zastanawia, to znaczy, ze pies ma byc natychmiast, nie ten, to inny

Posted

Dostałam maila od tej Pani - zaprosiłam do siebie, ale póki co nie ma odzewu; podałam też swój nr telefonu.
Nie skreślam ludzi, bo rzeczywiście mogli tak napisać niepojmując, że sunia szuka kochającego domu, a nie jest wystawiona na sprzedaz.
Domek byłby idealny - z ogrodem i dziećmi, które mogłyby sunię "wymęczyć", bo ona strasznie potrzebuje człowieka, tarmoszenia i wygłupów:lol:
Oby dalszy kontakt się utrzymał i zechcieli ją chociaż poznać...

Posted

No cóż..ja tylko przedstawiłam swoje obawy ;) Przezorny zawsze ubezpieczony :evil_lol:
Ale mam nadzieję, że jednak ludzie okażą sie OK i sunia będzie miała kochający domek!! :kciuki: