florida_blue Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Biba chyba pojdzie dzisiaj na długi spacer? taka ładna pogoda? Quote
Magdziak Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Ech..ja nie mam jednak doświadczenia, żeby Bibę nauczyć chodzenia na smyczy... Postaram się dziś za radą Floridy chociaż zapiąć jej smycz i puścić z nią wolno - oczywista, że na chwilkę i pod kontrolą - przy jej manii gryzienia (jak to szczeniak) smycz dokonałaby pewnie żywota bardzo szybko Quote
florida_blue Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 sunia jeszcze raz na allegro i .... tutaj : http://foranimals.w.netarteria.pl/wordpress/?cat=5 Quote
Magdziak Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Jeszcze raz dziękuję Florida :loveu: Dziś Bibę "wyprowadziłam" na spacer na smyczy - tylko po podwórku (panicznie boi się wyjść poza ogrodzenie.....boi się stracić dom??). Efekt:co parę kroków bach na plecki i porcja miziania po brzuchu, znów pare króków i bach brzusio do miziania...ACHA! Te pare kroków praktycznie się czołgała :roll: ....brzusio przy ziemi i nóżki wlekła za sobą.. Quote
meribel Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Widać jak wiele złego przeszła! Czas jest lekarstwem. Quote
Magdziak Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 napisze wiecej jutro - bo 2 razy wiadomosci mi skasowalo :-( Quote
Magdziak Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Dziś okropne burze nad ranem przechodziły - Biba zamiast w garażu szukała schronienia w leszczynie w ogrodzie; zabrałam przemoczoną do garażu i musiałam znów zamknąć..:-( Poza tym psinka jest baaardzo wesoła i zaczepia moją suczkę do zabawy (czyt. ciągnie za futro) a mnie łapie za ręcę. W tym tygodniu bedzie mieć sterylkę - może łatwiej domek znajdzie? (no i to konieczność bo może być już w ciąży..) Quote
Magdziak Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 a jak tam nauka chodzenia na smyczy? -kiepściutko, ale też nie mam dla Małej dużo czasu. Ona potrzebuje domku, a nie zwierzyńca.. Quote
agata-air Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 dawaj kochanie do nowego domku...napewno go złapiesz z takim wdziękiem:) Quote
Magdziak Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Mała dziś nie chce w ogóle jeść i jakaś markotna chodzi ...mam nadzieję, że to przez ten okropny upał.. Quote
akucha Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Taka śliczna niunia... Bierzcie ją ludzie, ona tak domu potrzebuje! Quote
MARCHEWA Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Sunia jest śliczna,ogłosiłam ją na Alegratce: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/589244_malutka_sunia_szuka_domu_czestochowa.html Quote
Magdziak Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='MARCHEWA']Sunia jest śliczna,ogłosiłam ją na Alegratce: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/589244_malutka_sunia_szuka_domu_czestochowa.html Dziękuję z całego serca :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magdziak Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 a ja dodałam nowe fotki na allegro :smile: No ciotka Florida jak zawsze na posterunku!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
MARCHEWA Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Mam nadzieję,że będzie jakiś odzew w sprawie suni,bo jest naprawde przeurocza:loveu: Quote
Recommended Posts