Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ech..ja nie mam jednak doświadczenia, żeby Bibę nauczyć chodzenia na smyczy...
Postaram się dziś za radą Floridy chociaż zapiąć jej smycz i puścić z nią wolno - oczywista, że na chwilkę i pod kontrolą - przy jej manii gryzienia (jak to szczeniak) smycz dokonałaby pewnie żywota bardzo szybko

Posted

Jeszcze raz dziękuję Florida :loveu:
Dziś Bibę "wyprowadziłam" na spacer na smyczy - tylko po podwórku (panicznie boi się wyjść poza ogrodzenie.....boi się stracić dom??).
Efekt:co parę kroków bach na plecki i porcja miziania po brzuchu, znów pare króków i bach brzusio do miziania...ACHA! Te pare kroków praktycznie się czołgała :roll: ....brzusio przy ziemi i nóżki wlekła za sobą..

Posted

Dziś okropne burze nad ranem przechodziły - Biba zamiast w garażu szukała schronienia w leszczynie w ogrodzie; zabrałam przemoczoną do garażu i musiałam znów zamknąć..:-(
Poza tym psinka jest baaardzo wesoła i zaczepia moją suczkę do zabawy (czyt. ciągnie za futro) a mnie łapie za ręcę.
W tym tygodniu bedzie mieć sterylkę - może łatwiej domek znajdzie? (no i to konieczność bo może być już w ciąży..)