akucha Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Leć maleńka na pierwszą! Niech dobry dom cię wypatrzy! Taka ładna sunia... Quote
Magdziak Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Mała zaszczepiona i odrobaczona drugi raz - za tydzień może być wysterylizowana :lol: Quote
bumerang Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Wymixiajcie sunię od ciotku ktora bardzo chciałaby pomoc ale tylko może tu zaglądać :shake: :shake: Quote
Magdziak Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Dzięki Cioteczko bumerang! Dziś był spacerek na smyczy!! Florida wie jak postępować z psinką :loveu: Quote
bumerang Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Zyczę suni najwspanialszego domku! Sunia zasługuje na wspaniały domek - oby taki się znalazł :loveu: Quote
florida_blue Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 dzisiaj ciocia florida odwiedziła madzie :) przyniosła karpatkę - Bura wyżebrała kawałek : błękitny sie bawi: burasek do adopcji wyrywamy sie :diabloti: i ewakuacja :diabloti: niebieski w tym czasie dorwał sie do karpatki: pokusa była ogromna : i BIBA !!!! z Delmą Quote
bumerang Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ona jest śliczna i domek powinien być super!!!! Quote
Magdziak Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Gdyby domek tylko ją wypatrzył....:shake: Ja dziś odnotowałam kolejny "sukces" z Bibą !!: przed chwilką poszłam Bibe zamknąć (bo zimno i może padać w nocy) - szukałam w ogrodzie i nic...a że z pełną michą łaziłam, więc postanowiłam michę najpierw zanieść do garażu i dopiero psinke wyszukać...zapalam światło...a tu Biba na kocyku smacznie sobie śpi!! Jezu jak się cieszę!! bo strasznie na sercu mi leżało, że jak pada lub zimno to chowała się w krzakach lub w gruzowisku w byłej stajence.. ale garaż i tak zamknęłam na noc - bo zimno się zrobiło Quote
Magdziak Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Bibunia wskakuj - jest śliczna i szybko sie uczy - wet ocenił ja ostatnio na 11 - 12 miesiecy; mleczaków nie zgubiła (nie wiedziałam, że tak może być...) - bedą usunięte przy sterylizacji. Biba baaardzo pilnie prosi o domek!! do września mało czasu zostało, a ja nie mam co z nią zrobić.... Biba jest bardzo mądrą psinką - wszystkiego sie nauczy - tylko domek jest potrzebny kochający i wyrozumiały, i mający czas dla niej .. PROSZĘ!! Quote
bumerang Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Pokochaj Bibę - ona bardzo potrzebuje domku!!!! Quote
Magdziak Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Wszyscy - jak widzą Bibę "na żywo", to stwierdzają, że na zdjęciach wygląda na większą. A ona malutka psina....7 kg psiej miłości... Quote
Magdziak Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 ..i 7 kg...do stróżowania - ponoc w nocy, jak jest już zamknięta w garażu - wyczuje każdy ruch za płotem i szczeka. Wiem z relacji sąsiadów - bo ja śpię jak zabita...i nic nie słyszę.... Quote
florida_blue Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 a madziu, nic nie napisałaś, że Biba już chodzi na smyczy :mad: co prawda troche jej sie nie podobało, ale chodzi :razz: Quote
Magdziak Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Dziś był spacerek na smyczy!! Florida wie jak postępować z psinką :loveu: Ciotka - a to co??:lol: Quote
Magdziak Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Mała dziś od rana markotna - nic nie zjadła...chowa się po krzakach...ech... a ja jutro nie moge jej zabrać do weta - jutro 2 kontenery z kotami już wiozę; Tygrys od wczoraj nic nie je i smutny, Kurdupel/Ubot coraz bardziej kuleje na łapkę (chyba jakieś fatum :-(). O ile Kurdupel nie jest pilny - wet już go oglądał wcześniej, jest wesoły i nie widać, żeby go ta łapka bolała przy zabawie; ale kuleje coraz bardziej :-( Tygryś niestety bardziej mnie niepokoi...to kot, który zawsze pierwszy przy talerzu....niestety przez moje zaniedbanie jeszcze nie był szczepiony...bardzo się boję o niego.... Biba! Jak ty się znowu pochorujesz to ja pójde pod śmietnik i się załamię. Bardzo prosze o kciuki za Bibe - oby ozdrowiała, i jutro ładnie zjadła michę bo oszaleję.. i za Tygrynia...mam złe przeczucia...tfu tfu Quote
bumerang Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Biedna jest chora! oby to nic poważnego :shake::shake: Quote
Magdziak Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 uff...w nocy Biba zjadła miche, którą jej zostawiłam :multi: Nie wiadomo, co z Tygryniem - ani prześwietlenia, ani pobierania krwi nie można zrobić...bo nawet lekkiej narkozy może nie przeżyć...Oby po dzisiejszych lekach wrócił mu apetyt.. Quote
Magdziak Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 a Biba już całkiem rozumie, że garaż to jej domek - sama pakuje się na kocyk...nie wiem czy się cieszyć czy płakać....bo Biba nie może u mnie zostać :-(... Quote
bumerang Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Boże! musimy Bibie znależ domek!!! Ona go bardzo potrzebuje!!!! pomożcie jej zrobić nowe ogłoszenia ze zdjęciami - proszę!!! Quote
Magdziak Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 wskakuj mala - ja jutro znowu z kotami do weta :-( Quote
Magdziak Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Na piątek umówiona sterylka......brrr - już się boję; z kocicami mam doświadczenie, ale 7 kg psinki?? I tylko garaż do dyspozycji - jutro wysprzatam jak się da, żeby rana posterylkowa się nie brudzila (w miarę możliwości, bo tam beton a nie kafelki; kocyk wypiorę - serio nie wiem jak to wygląda u suni):shake: Quote
Recommended Posts