Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia ‎03‎.‎06‎.‎2019 o 22:46, Kejciu napisał:

niestety jest jakiś problem i nie mogę załączyć zdjęć - czyżby znowu jakieś zmiany na dogo ?!

Niestety na razie tylko przez wpisanie linku zdjęcia np. przez Fotosik.

Posted
1 godzinę temu, malagos napisał:

A ta sunieczka malutka, znalazła dom? Pytał ktoś o nią z ogłoszenia?

nic mi o tym nie wiadomo :(

na moim olx mnóstwo wyświetleń ale zero zapytań :(

• 3 weeks later...
Posted

przeklejam info z FB :

"Kochani to prośba i Apel jednocześnie.Niestety wydarzyło się coś niedobrego.Musze iść na kilka dni do szpitala.Xhodzi głównie o to czy ktoś nie zechciałby zaopiekować się którymś z kociaków ,dać dom stały lub tymczasowy.Musze przejść zabieg a nie wiem jak to zniosę i ile czasu zajmie mi dojście do siebie.Xhodzi mi głównie o odciążenie ze względów zdrowotnych..Postaram się wstawić kilka zdjęć.aJesli ktoś byłby zainteresowany proszę o kontakt telefoniczny 797-135 -917 lub mailowy kwiaciarenka 01@ Gmail .com lub przez Messenger.Niestety skromna możliwości nie pozwalają na tzw.wyprawke dla zwierzakaCzasem życie płata nam figla.Zwierzaki są spokojne,przyzwyczajone do innych zwierząt,bezproblemowe.Moze ktoś z aWas że hce pomoc kwiaciarence w potrzebie."

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 28.06.2019 o 07:00, Annaa4 napisał:

przeklejam info z FB :

"Kochani to prośba i Apel jednocześnie.Niestety wydarzyło się coś niedobrego.Musze iść na kilka dni do szpitala.Xhodzi głównie o to czy ktoś nie zechciałby zaopiekować się którymś z kociaków ,dać dom stały lub tymczasowy.Musze przejść zabieg a nie wiem jak to zniosę i ile czasu zajmie mi dojście do siebie.Xhodzi mi głównie o odciążenie ze względów zdrowotnych..Postaram się wstawić kilka zdjęć.aJesli ktoś byłby zainteresowany proszę o kontakt telefoniczny 797-135 -917 lub mailowy kwiaciarenka 01@ Gmail .com lub przez Messenger.Niestety skromna możliwości nie pozwalają na tzw.wyprawke dla zwierzakaCzasem życie płata nam figla.Zwierzaki są spokojne,przyzwyczajone do innych zwierząt,bezproblemowe.Moze ktoś z aWas że hce pomoc kwiaciarence w potrzebie."

dopiero dzisiaj przeczytałam :(

czy wiadomo coś więcej ?

Posted

Niedobrze, mam nadzieję ,że wszystko dobrze sie ułożyło.

Naszykowałam pakę i mam zamiar wysłać kurierem w tych dniach. Najpierw się upewnię czy ma kto odebrać.

Posted
16 godzin temu, Poker napisał:

Naszykowałam pakę i mam zamiar wysłać kurierem w tych dniach. Najpierw się upewnię czy ma kto odebrać.

Jutro Marzenka idzie do szpitala Bielańskiego w Warszawie - będę z nią w kontakcie i będę informowała jaki rozwój sytuacji - prosimy o kciuki!

Posted
Dnia 7.07.2019 o 23:20, Poker napisał:

Poker - Marzenka napisała do mnie rano abym napisala na wątku że można wysyłać paczkę - jej mąż jest w domu i odbierze. 

Posted
23 godziny temu, Kejciu napisał:

Jutro Marzenka idzie do szpitala Bielańskiego w Warszawie - będę z nią w kontakcie i będę informowała jaki rozwój sytuacji - prosimy o kciuki!

Trzymamy kciuki, a co ze zwierzakami ?

Posted

INFO z FB :

Dzień dobry w sobotę.Moi drodzy, dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia,wrocilam wszem ,do domu,lekarz wykonujący arteriografie jest na urlopie, powrót do szpitala za dwa tygodnie,diagnoza jest.Czekam na ponowne przyjęcie do szpitala.Ale nie o tym chce pisać.Ten post jest błagalny jak go nazywam.Nie chodzi o mnie.Jak wiecie domek w którym zamierzam zamieszkać,powolutku zaczynamy remontować.Znajde zdjęcia i paragony ,przedstawię tutaj,bo nie lubię niedomówień.Nestety pojawił się inny problem.Kilka kotów jest wychodzących,jak wiadomo kory chodzą swoimi drogami,to się nie podoba innym.Doxhodzi do gróźb.,zaczynam się bać o zwierzęta,nerwy nie pomagają przy moim stanie zdrowia.Glowa boli coraz bardziej.Przy naczyniaku i tętniaku potrzebny jest spokój,którego brakuje.Kiwsys pisałam o domku dla kotów.Przeszukiwalam Internet,pytałam ludzi,to kilka tysięcy.Wiec proszę o każdy grosz i każda złotówkę,dla nich,dla kociaków,chce odejść z tego miejsca,gdzie zwierzęta są zagrożone,gdzie zwierzę to tylko danie na talerzu.Prosze Was z całych sił o pomoc.Ja mogę sobie żyć skromnie w małej chałupce,zaczynamy zakładać wodę.One muszą mieć dach nad głową.Ja nie mogę iść do chalupiny bez nich.Prosze o udostępnianie i pomoc.W tej chwili jest ok 35 kociaków,Bardzo ,bardzo proszę.
Nr.konta
Marzena Grad
Kazuń Bielany
88 1090 2590 0000 0001 2206 5444 z dopiskiem dom dla kociąt.
Jeśli ktoś ma np.reszki glazury terakoty lub inne materiały chętnie przygarnę,z terenu Warszawy i okolic odbierzemy sami.Tel.w tej sprawie 797-135 -917
Tylko w Was moja nadzieja.

Posted
20 godzin temu, Poker napisał:

Naszykowałam 2 kartony z różnymi rzeczami. Czekam na kuriera. Wpłacę 50 zł bezpośrednio na konto.

Czy koty są ogłaszane ?

Poker to wpisz teraz już numer Marzeny bo ona już w domu - myślałam ze na już chciałaś wtedy numer więc zdobyłam numer do jej męża :)

Marzena ogłasza koty na FB z tego co się zorientowałam. Ja nie ogłaszam bo nie mam żadnych aktualnych zdjęć ale jeśli ktoś ma chwilę i czas i chęci niech napisze do Marzeny może zdjęcia podeśle i można zrobić chociażby olx. Ja bez zdjęć nie mam takiej możliwości :(