Kwiaciarenka Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 [quote name='kejciu']Marzenko ta co przyszła wg. opisu aukcji powinna mieć wysokość 90cm / dach 82/110cm pod podanymi przeze mnie linkami są też wymiary wysokości skoro miała być wyższa :) to takie obczajałam :)[/QUOTE] I tak wyjdę na dwór,ja wzrokowcem jestem muszę widzieć wyobraźnia mi na numerki nie działa. Quote
Kejciu Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 [quote name='Kwiaciarenka']I tak wyjdę na dwór,ja wzrokowcem jestem muszę widzieć wyobraźnia mi na numerki nie działa.[/QUOTE] Dobrze:) to jutro na spokojnie za dnia :) Quote
Kejciu Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 A jak zwierzaczki?coś się wydarzyło dobrego? u kociaków pewnie wesoło - tyle posłanek mają to doopki pewnie koło piecyka grzeją co?:) Wiadomo już jaki lokator zamieszkał w budzie która przyszła ?:) Quote
Kwiaciarenka Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 [quote name='kejciu']Dobrze:) to jutro na spokojnie za dnia :)[/QUOTE] Widzisz zależało mi żeby duża sunia miała lepiej ale ona lubi tą budkę co już jest i objęła ją w posiadanie a w tej pies leży na powietrzu i jest osłonięty może obserwować co chce Quote
Mazowszanka13 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 To czekamy na jutrzejsza odpowiedż Kwiaciarenki i zamawiamy. Nie ma na co czekać. Quote
Kwiaciarenka Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 [quote name='kejciu']A jak zwierzaczki?coś się wydarzyło dobrego? u kociaków pewnie wesoło - tyle posłanek mają to doopki pewnie koło piecyka grzeją co?:) Wiadomo już jaki lokator zamieszkał w budzie która przyszła ?:)[/QUOTE] Część posłanek schowałam na potem to niszczyciele są,najlepiej przy piecu siedzieć,nieraz miejscówek brakuje jak na jakimś peronie.W budce mieszka Mozzart Quote
Kejciu Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 [quote name='Kwiaciarenka']Część posłanek schowałam na potem to niszczyciele są,najlepiej przy piecu siedzieć,nieraz miejscówek brakuje jak na jakimś peronie.W budce mieszka Mozzart[/QUOTE] Prezes Mozart :) wywalczył sobie niezłą miejscóweczkę :):):) cwaniaczek! :) Suni widocznie wygodnie w tej co jest - może się przyzwyczaiła a Mozart DŻENTELMEN nie ustąpił kobiecie?:) hehehe Zimą dopiero będzie tłok u kociaków pewnie nie będą chciały noska wyścibić na zewnątrz jak śnieg spadnie :) Quote
Kwiaciarenka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='kejciu']Prezes Mozart :) wywalczył sobie niezłą miejscóweczkę :):):) cwaniaczek! :) Suni widocznie wygodnie w tej co jest - może się przyzwyczaiła a Mozart DŻENTELMEN nie ustąpił kobiecie?:) hehehe Zimą dopiero będzie tłok u kociaków pewnie nie będą chciały noska wyścibić na zewnątrz jak śnieg spadnie :)[/QUOTE] To zależy który, koty potrafią w śniegu niezłe wyścigi urządzać i to spojrzenie co to na ziemi leży bezcenne. Quote
Mazowszanka13 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Pomierzyłaś już Kwiaciarenko ? Wiadomo już, którą budę zamówić ? Quote
Pliszka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Znajomy ma do podarowania budkę dla psiaka, czekam na info o wymiarach. Buda byłaby do odebrania w Piasecznie. Proszę o info czy taki prezent by sie przydał :) Quote
Kejciu Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='Pliszka']Znajomy ma do podarowania budkę dla psiaka, czekam na info o wymiarach. Buda byłaby do odebrania w Piasecznie. Proszę o info czy taki prezent by sie przydał :)[/QUOTE] Pliszka - napewno by sie przydal :) ale bedzie problem z transportem jesli o mnie chodzi :( Quote
Mazowszanka13 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='kejciu']Pliszka - napewno by sie przydal :) ale bedzie problem z transportem jesli o mnie chodzi :([/QUOTE] Ja bym mogła odebrać z Piaseczna, ale najlepiej w weekend. A jaka to część Piaseczna ? Quote
Kejciu Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Zapraszam na bazarek na którym można kupic ciasteczka dla Liska : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248957-Miko%C5%82ajkowo-ciasteczkowy-dla-psiaka-Twego-lub-z-listy-wybranego!!!?p=21577879#post21577879[/URL] Quote
Kwiaciarenka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Pomierzyłaś już Kwiaciarenko ? Wiadomo już, którą budę zamówić ?[/QUOTE] Najlepsza będzie ta żółta z przedsionkiem,taka psia willa. Quote
Kwiaciarenka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='Kwiaciarenka']Najlepsza będzie ta żółta z przedsionkiem,taka psia willa.[/QUOTE] Kochani dziś byli państwo zainteresowani Liskiem,bardzo im się spodobał,czekam na decyzję około półtora tygodnia z tego względu iż mają do obejżenia jeszcze jednego psiaka ze schronu.W związku z tym czy mogę liczyć na Mazowszankę,chodzi mi o wizytę przed adopcyjną,państwo mieszkają na Kabatach.Pozostaje tylko czekać i trzymać kciuki. Quote
Mazowszanka13 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='Kwiaciarenka']Kochani dziś byli państwo zainteresowani Liskiem,bardzo im się spodobał,czekam na decyzję około półtora tygodnia z tego względu iż mają do obejżenia jeszcze jednego psiaka ze schronu.W związku z tym czy mogę liczyć na Mazowszankę,chodzi mi o wizytę przed adopcyjną,państwo mieszkają na Kabatach.Pozostaje tylko czekać i trzymać kciuki.[/QUOTE] O rany, ja też mieszkam na Kabatach. To bym Liska spotykała na spacerach :multi: O Boże, trzymam kciuki z całych sił ! I na wizytę pójdę w każdej chwili. U nas na Kabatach jest dużo wiejskich, schroniskowych czy fundacyjnych kundelków. Myślę, że jest to swoista "moda", aby nie kupować psa rasowego. A każdy piękny i niepowtarzalny. [SIZE=1]Nie przymierzając moje dwa[/SIZE] ;) Quote
Shilomaniak Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 3 mamy kciukasy baaaardzo mocno. Lisek jest przepiękny - oby się Domek zdecydował :lol: Quote
malagos Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 A to byłby zbieg okoliczności, pies ratowany przez Mazowszankę trafi w Jej sąsiedztwo! To znaczy, oby...... Quote
Kwiaciarenka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='malagos']A to byłby zbieg okoliczności, pies ratowany przez Mazowszankę trafi w Jej sąsiedztwo! To znaczy, oby......[/QUOTE] Zachwalałam jak mogłam,byli na małym spacerku,zachowywał się bardzo grzecznie,tylko czekać. Quote
Mazowszanka13 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Żeby jeszcze Fionę wzięli w pakiecie byłabym przeszczęśliwa. Quote
Kejciu Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Została zakupiona buda: [URL]http://allegro.pl/styldrew-buda-dla-psa-xl1p-ocieplona-kolor-kurtyna-i3711482862.html[/URL] koszt 399zł Quote
Kejciu Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Zapomniałam dodać że dzisiaj zawiozłam 300g ciastek wątróbkowych dla Liska z mojego bazarku :) oraz 2 opakowania Gentamycyny od Maruda666 :) Kwiaciarenko smakowały ciacha psiakom?:)chyba jeszcze się sprzedadzą więc jeśli tak to będzie kolejna porcja dla Twoich ogonków :) Quote
Mazowszanka13 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='kejciu']Została zakupiona buda: [URL]http://allegro.pl/styldrew-buda-dla-psa-xl1p-ocieplona-kolor-kurtyna-i3711482862.html[/URL] koszt 399zł[/QUOTE] Dziękujemy bardzo :) Pieniądze przed chwilą przelałam, założyłam ze swoich, bo jeszcze tyle do mnie nie wpłynęło. Napisz kejciu co wkleić do rozliczeń bazarkowych ? Skan ? Paragon ? Quote
Kejciu Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Dziękujemy bardzo :) Pieniądze przed chwilą przelałam, założyłam ze swoich, bo jeszcze tyle do mnie nie wpłynęło. Napisz kejciu co wkleić do rozliczeń bazarkowych ? Skan ? Paragon ?[/QUOTE] Nie wiem czy do mojej budy załączono paragon - nie pytałam Kwiaciarenki - ja zrobiłam zrzut z ekranu z kwotą jaką zapłaciłam z allegro - zerknij do postu rozliczeniowego chyba ma nr 2 na tym wątku Quote
Pliszka Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Ja bym mogła odebrać z Piaseczna, ale najlepiej w weekend. A jaka to część Piaseczna ?[/QUOTE] właściwie okolice Piaseczna, bodajże Wola Prażmowska, proszę daj znać czy dasz radę, byłoby super, skoro takie zapotrzebowanie na budki :) Ona jest ocieplona szerokosc 60, wysokosc 50 + poddasze zdejmowane, docieplona styropianem, papa na dachu może wymagać lekkiej renowacji, wymiar otworu wejsciowego 22 szer., 27 wys., drewno sosnowe impregnowane, budka ma 3 lata, psiak kolegi dostanie od Mikołaja większą ;) Weekend chyba byłby ok, jeśli mogłabyś pomóc w transporcie, dałabym Ci numer do kolegi i dokładnie byście się umówili :) Quote
Recommended Posts