Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kejciu']Marzenko ta co przyszła wg. opisu aukcji powinna mieć wysokość 90cm / dach 82/110cm
pod podanymi przeze mnie linkami są też wymiary wysokości skoro miała być wyższa :) to takie obczajałam :)[/QUOTE]

I tak wyjdę na dwór,ja wzrokowcem jestem muszę widzieć wyobraźnia mi na numerki nie działa.

Posted

[quote name='Kwiaciarenka']I tak wyjdę na dwór,ja wzrokowcem jestem muszę widzieć wyobraźnia mi na numerki nie działa.[/QUOTE]

Dobrze:) to jutro na spokojnie za dnia :)

Posted

A jak zwierzaczki?coś się wydarzyło dobrego? u kociaków pewnie wesoło - tyle posłanek mają to doopki pewnie koło piecyka grzeją co?:)
Wiadomo już jaki lokator zamieszkał w budzie która przyszła ?:)

Posted

[quote name='kejciu']Dobrze:) to jutro na spokojnie za dnia :)[/QUOTE]

Widzisz zależało mi żeby duża sunia miała lepiej ale ona lubi tą budkę co już jest i objęła ją w posiadanie a w tej pies leży na powietrzu i jest osłonięty może obserwować co chce

Posted

[quote name='kejciu']A jak zwierzaczki?coś się wydarzyło dobrego? u kociaków pewnie wesoło - tyle posłanek mają to doopki pewnie koło piecyka grzeją co?:)
Wiadomo już jaki lokator zamieszkał w budzie która przyszła ?:)[/QUOTE]
Część posłanek schowałam na potem to niszczyciele są,najlepiej przy piecu siedzieć,nieraz miejscówek brakuje jak na jakimś peronie.W budce mieszka Mozzart

Posted

[quote name='Kwiaciarenka']Część posłanek schowałam na potem to niszczyciele są,najlepiej przy piecu siedzieć,nieraz miejscówek brakuje jak na jakimś peronie.W budce mieszka Mozzart[/QUOTE]

Prezes Mozart :) wywalczył sobie niezłą miejscóweczkę :):):) cwaniaczek! :)
Suni widocznie wygodnie w tej co jest - może się przyzwyczaiła a Mozart DŻENTELMEN nie ustąpił kobiecie?:) hehehe

Zimą dopiero będzie tłok u kociaków pewnie nie będą chciały noska wyścibić na zewnątrz jak śnieg spadnie :)

Posted

[quote name='kejciu']Prezes Mozart :) wywalczył sobie niezłą miejscóweczkę :):):) cwaniaczek! :)
Suni widocznie wygodnie w tej co jest - może się przyzwyczaiła a Mozart DŻENTELMEN nie ustąpił kobiecie?:) hehehe

Zimą dopiero będzie tłok u kociaków pewnie nie będą chciały noska wyścibić na zewnątrz jak śnieg spadnie :)[/QUOTE]
To zależy który, koty potrafią w śniegu niezłe wyścigi urządzać i to spojrzenie co to na ziemi leży bezcenne.

Posted

[quote name='Pliszka']Znajomy ma do podarowania budkę dla psiaka, czekam na info o wymiarach. Buda byłaby do odebrania w Piasecznie. Proszę o info czy taki prezent by sie przydał :)[/QUOTE]

Pliszka - napewno by sie przydal :) ale bedzie problem z transportem jesli o mnie chodzi :(

Posted

[quote name='kejciu']Pliszka - napewno by sie przydal :) ale bedzie problem z transportem jesli o mnie chodzi :([/QUOTE]

Ja bym mogła odebrać z Piaseczna, ale najlepiej w weekend.
A jaka to część Piaseczna ?

Posted

Zapraszam na bazarek na którym można kupic ciasteczka dla Liska : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248957-Miko%C5%82ajkowo-ciasteczkowy-dla-psiaka-Twego-lub-z-listy-wybranego!!!?p=21577879#post21577879[/URL]

Posted

[quote name='Kwiaciarenka']Najlepsza będzie ta żółta z przedsionkiem,taka psia willa.[/QUOTE]

Kochani dziś byli państwo zainteresowani Liskiem,bardzo im się spodobał,czekam na decyzję około półtora tygodnia z tego względu iż mają do obejżenia jeszcze jednego psiaka ze schronu.W związku z tym czy mogę liczyć na Mazowszankę,chodzi mi o wizytę przed adopcyjną,państwo mieszkają na Kabatach.Pozostaje tylko czekać i trzymać kciuki.

Posted

[quote name='Kwiaciarenka']Kochani dziś byli państwo zainteresowani Liskiem,bardzo im się spodobał,czekam na decyzję około półtora tygodnia z tego względu iż mają do obejżenia jeszcze jednego psiaka ze schronu.W związku z tym czy mogę liczyć na Mazowszankę,chodzi mi o wizytę przed adopcyjną,państwo mieszkają na Kabatach.Pozostaje tylko czekać i trzymać kciuki.[/QUOTE]

O rany, ja też mieszkam na Kabatach. To bym Liska spotykała na spacerach :multi:
O Boże, trzymam kciuki z całych sił ! I na wizytę pójdę w każdej chwili.
U nas na Kabatach jest dużo wiejskich, schroniskowych czy fundacyjnych kundelków.
Myślę, że jest to swoista "moda", aby nie kupować psa rasowego. A każdy piękny i niepowtarzalny.
[SIZE=1]Nie przymierzając moje dwa[/SIZE] ;)

Posted

[quote name='malagos']A to byłby zbieg okoliczności, pies ratowany przez Mazowszankę trafi w Jej sąsiedztwo! To znaczy, oby......[/QUOTE]
Zachwalałam jak mogłam,byli na małym spacerku,zachowywał się bardzo grzecznie,tylko czekać.

Posted

Zapomniałam dodać że dzisiaj zawiozłam 300g ciastek wątróbkowych dla Liska z mojego bazarku :)
oraz 2 opakowania Gentamycyny od Maruda666 :)

Kwiaciarenko smakowały ciacha psiakom?:)chyba jeszcze się sprzedadzą więc jeśli tak to będzie kolejna porcja dla Twoich ogonków :)

Posted

[quote name='kejciu']Została zakupiona buda: [URL]http://allegro.pl/styldrew-buda-dla-psa-xl1p-ocieplona-kolor-kurtyna-i3711482862.html[/URL]

koszt 399zł[/QUOTE]

Dziękujemy bardzo :)
Pieniądze przed chwilą przelałam, założyłam ze swoich, bo jeszcze tyle do mnie nie wpłynęło.
Napisz kejciu co wkleić do rozliczeń bazarkowych ? Skan ? Paragon ?

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Dziękujemy bardzo :)
Pieniądze przed chwilą przelałam, założyłam ze swoich, bo jeszcze tyle do mnie nie wpłynęło.
Napisz kejciu co wkleić do rozliczeń bazarkowych ? Skan ? Paragon ?[/QUOTE]

Nie wiem czy do mojej budy załączono paragon - nie pytałam Kwiaciarenki - ja zrobiłam zrzut z ekranu z kwotą jaką zapłaciłam z allegro - zerknij do postu rozliczeniowego chyba ma nr 2 na tym wątku

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Ja bym mogła odebrać z Piaseczna, ale najlepiej w weekend.
A jaka to część Piaseczna ?[/QUOTE]

właściwie okolice Piaseczna, bodajże Wola Prażmowska, proszę daj znać czy dasz radę, byłoby super, skoro takie zapotrzebowanie na budki :) Ona jest ocieplona szerokosc 60, wysokosc 50 + poddasze zdejmowane, docieplona styropianem, papa na dachu może wymagać lekkiej renowacji, wymiar otworu wejsciowego 22 szer., 27 wys., drewno sosnowe impregnowane, budka ma 3 lata, psiak kolegi dostanie od Mikołaja większą ;)
Weekend chyba byłby ok, jeśli mogłabyś pomóc w transporcie, dałabym Ci numer do kolegi i dokładnie byście się umówili :)