dexterka Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 gluchypies napisał(a):Dlatego super by było znaleźć kogoś, kto jedzie w jedną stronę tą trasą, żeby nie trzeba było płacić za paliwo 1000km tylko za trasę 500km... Mogę poszukać na bla bla jeszcze, jeśli chcecie? chcemy chcemy!!!!!!! Quote
dexterka Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='Hope2']Ciocie-tak na szybko-jutro będę zapraszać i dopieszczać http://www.dogomania.pl/forum/threads/248809-Szczotka-chce-u-dexterki-zamieszkać-)-ciocia-się-zgadza-tylko-no-właśnie?p=21552622#post21552622 D Z I Ę K U J E M Y Quote
Hope2 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Cioteczki, kogo zrobić skarbnikiem bazarku? czy skarbnik z tego wątku mógłby zbierać na swoje konto pieniążki z cegiełek? Quote
Maia Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Tylko szukając kogoś np na bla bla car trzeba uważać, Szczotka przecież nigdy nie wychodziła poza schronisko, a jak ucieknie, np na postoju? Musi ją transportować osoba świadoma i odpowiedzialna Quote
gluchypies Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Maia napisał(a):Tylko szukając kogoś np na bla bla car trzeba uważać, Szczotka przecież nigdy nie wychodziła poza schronisko, a jak ucieknie, np na postoju? Musi ją transportować osoba świadoma i odpowiedzialna Hmm no to rzeczywiście może być problem znaleźć kogoś takiego pewnego.. Ale popatrzę i tak. Quote
dexterka Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Maia czy pieniążki z bazarku mogą być zbierane na Twoje konto? Quote
Maia Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 no dobrze tylko w tytule przelewu proszę napisać na transport dla Szczotki, zeby mi się nic nie pomyliło Quote
Hope2 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Maia napisał(a):no dobrze tylko w tytule przelewu proszę napisać na transport dla Szczotki, zeby mi się nic nie pomyliło suuper :) poproszę dane na pw-będę dalej rozsyłać...chyba,że wolisz sama? Quote
Maia Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Nie jeśli ktoś może wysyłać to bardzo proszę, mam bardzo dużo obowiązków, czasowo już się nie wyrabiam Quote
Hope2 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Maia napisał(a):Nie jeśli ktoś może wysyłać to bardzo proszę, mam bardzo dużo obowiązków, czasowo już się nie wyrabiam w takim razie czekam na pw z danymi do przelewów Quote
dexterka Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 dostałam wiadomość w sprawie transportu od Bazyliszka: "To jest łącznie ponad 1200 km więc w granicach 250 zł ale wtedy w grę wchodzi jedynie weekend :smile:" Quote
bakusiowa Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 dexterka napisał(a):dostałam wiadomość w sprawie transportu od Bazyliszka: "To jest łącznie ponad 1200 km więc w granicach 250 zł ale wtedy w grę wchodzi jedynie weekend :smile:" Co tak tanio? Quote
dexterka Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 bakusiowa napisał(a):Co tak tanio? też jestem w szoku!! Quote
Maia Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 łącznie z Białegostoku do dexterki i z powrotem do Białegostoku? Quote
dexterka Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='Maia']łącznie z Białegostoku do dexterki i z powrotem do Białegostoku? raczej od miejsca zamieszkania bazyliszka do białegostoku, do mnie i z powrotem do miejsca zamieszkania wątek Bazyliszka http://www.dogomania.pl/forum/threads/247918-Inowrocław-cała-Polska-Inowrocław Quote
Doda_ Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 kochani, dostalam wiadomosc od dexterki w sprawie transportu, jutro dam znac. musze jeszcze raz porozmawiac z facetem, pomyslec, bo lacznie mielibysmy 1500 km do pokonania- jest jeszcze pies kolo lublina ktory potrzebuje transportu. na podroz potrzebujemy ok 2 dni. A on pracuje, nie ma urlopu. pomyslimy przespimy sie z tym i dam znać. jesli to 1500 km, wyjdzie okolo 500-550 zl. podzielic na 2 psy. musze dokladniej policzyc, ile by bylo za ta sunie a ile za tamtego pieska . Quote
Maia Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Przepraszam za offa pilnie szukam domu dla dużego psa nie mam co z nim zrobić [quote name='Maia']Fisio pies który wziął życie w swoje łapy. Fisio miał dosyć życia w dziurawej budzie na krótkim łańcuchu. Miał dosyć kopniaków od swojego pseudo pana i pustego dziurawego garnka, do którego czasem wlewano mu jakieś pomyje. Fisio postanowił odmienić swój los, los psa łańcuchowego. Pewnego dnia zerwał łańcuch i pobiegł w poszukiwaniu psiego szczęścia. No i znalazł się na ulicy, większość ludzi mijała go obojętnie, ale jeden człowiek spojrzał w mądre chociaż bardzo smutne oczy Fisia, wziął go za łańcuch który ciągnął za sobą i zaprowadził do domu. Człowiek odpiął ciężki łańcuch, nakarmił, poklepał po chudych bokach... Fisio poczuł czym jest ciepło, poczucie bezpieczeństwa, pełna miska i ludzka przyjaźń. Jednak w tym domu Fisio pozostać nie może, jest to tylko tymczasowe schronienie. Fisio jest jeszcze bardzo młody, ma maksymalnie 1,5 roku. Jest dużym, wysokim psem. Fisio jest bardzo łagodny, uległy i karny, dogaduje się z psami i suczkami, zachęca do zabawy. Jest badzo mądry, w mig nauczył się podstawowych komend i zasad panujących w obecnym domu. Fisio nie chce spędzić życia na łańcuchu, na widok łańcucha płacze, popiskuje i się kuli. Pies jest bardzo chudy, obecnie jest w trakcie odkarmiania. Szukam mu dobrego domu, gdzie będzie mógł spędzić życie jako przyjaciel rodziny. Fisio jest inteligenty i kontaktowy, zasługuje na ludzi którzy docenią jego możliwości i będą dla niego przyjaciółmi, on w zamian będzie strzegł ich domu i podwórka. Fisio swoją posturą może budzić respekt, ale dla osób które zna jest kochanym pieszczochem, spragnionym kontaktu z człowiekiem. Pies przebywa w województwie podlaskim, możliwy transport. kontakt w sprawie adopcji Kasia 515 356 915 Quote
bakusiowa Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Nie przepraszaj. Szczotka na pewno nie pogniewa się. Quote
agat21 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Ależ ten Fisio piękny, tylko takie smutne ma wciąż oczy.. Jest w DT u kogoś? Quote
Maia Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 (edited) Fisio jest u mnie :-(, jest największym moim psem, jest większy od Hermesa, muszę go jak najszybciej gdzieś umieścić, chłopaki czasem się kłócą. W tym tygodniu Fisio ma kastrację. Zaraz założę mu nowy wątek. WĄTEK FISIA: http://www.dogomania.pl/forum/threads/248846-Fisio-pies-który-wziął-życie-w-swoje-łapy?p=21559252#post21559252 Edited November 19, 2013 by Maia Quote
dexterka Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 zostałam skarbnikiem Szczotki na bazarku. dzisiaj na moje konto wpłynęło 61 zł na podróż:) Quote
dexterka Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 cioteczki przemyślałyście sprawę z transportem przez bazyliszka? Macie jakieś inne propozycje? Quote
Doda_ Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 a ile byłoby u niego ? za transport, skąd jest ? może jakby wyjechal po sunie, dalby rade zabrac rowniez Hele ? psinka, któr ja mialam tez zabrać . . Quote
ania75 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 ja bym chciała wysłać swoją stałą dla Szczoci ale nie wiem na jakie konto :oops: Quote
dexterka Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='Doda_']a ile byłoby u niego ? za transport, skąd jest ? może jakby wyjechal po sunie, dalby rade zabrac rowniez Hele ? psinka, któr ja mialam tez zabrać . . za transport ok 250zł , tutaj wątek Bazyliszka. http://www.dogomania.pl/forum/threads/247918-Inowroc%C5%82aw-ca%C5%82a-Polska-Inowroc%C5%82aw U mnie miejsce w dt zwalnia się ok 4-5 grudnia i dopiero wtedy Szczocia mogłaby przyjechać. [quote name='ania75']ja bym chciała wysłać swoją stałą dla Szczoci ale nie wiem na jakie konto :oops: Musisz poprosić o konto Maia:) Quote
Recommended Posts