Jump to content
Dogomania

Szczotka - W nowym domu! Poznaje swiat u Roszpunki. Powodzenia mała!!!

Recommended Posts

Posted

gluchypies napisał(a):
Dlatego super by było znaleźć kogoś, kto jedzie w jedną stronę tą trasą, żeby nie trzeba było płacić za paliwo 1000km tylko za trasę 500km... Mogę poszukać na bla bla jeszcze, jeśli chcecie?

chcemy chcemy!!!!!!!

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko szukając kogoś np na bla bla car trzeba uważać, Szczotka przecież nigdy nie wychodziła poza schronisko, a jak ucieknie, np na postoju? Musi ją transportować osoba świadoma i odpowiedzialna

Posted

Maia napisał(a):
Tylko szukając kogoś np na bla bla car trzeba uważać, Szczotka przecież nigdy nie wychodziła poza schronisko, a jak ucieknie, np na postoju? Musi ją transportować osoba świadoma i odpowiedzialna

Hmm no to rzeczywiście może być problem znaleźć kogoś takiego pewnego.. Ale popatrzę i tak.

Posted

Maia napisał(a):
no dobrze tylko w tytule przelewu proszę napisać na transport dla Szczotki, zeby mi się nic nie pomyliło

suuper :) poproszę dane na pw-będę dalej rozsyłać...chyba,że wolisz sama?

Posted

Maia napisał(a):
Nie jeśli ktoś może wysyłać to bardzo proszę, mam bardzo dużo obowiązków, czasowo już się nie wyrabiam

w takim razie czekam na pw z danymi do przelewów

Posted

dexterka napisał(a):
dostałam wiadomość w sprawie transportu od Bazyliszka:

"To jest łącznie ponad 1200 km więc w granicach 250 zł ale wtedy w grę wchodzi jedynie weekend :smile:"

Co tak tanio?

Posted

kochani, dostalam wiadomosc od dexterki w sprawie transportu, jutro dam znac. musze jeszcze raz porozmawiac z facetem, pomyslec, bo lacznie mielibysmy 1500 km do pokonania- jest jeszcze pies kolo lublina ktory potrzebuje transportu. na podroz potrzebujemy ok 2 dni. A on pracuje, nie ma urlopu. pomyslimy przespimy sie z tym i dam znać. jesli to 1500 km, wyjdzie okolo 500-550 zl. podzielic na 2 psy. musze dokladniej policzyc, ile by bylo za ta sunie a ile za tamtego pieska .

Posted

Przepraszam za offa pilnie szukam domu dla dużego psa nie mam co z nim zrobić
[quote name='Maia']Fisio pies który wziął życie w swoje łapy.

Fisio miał dosyć życia w dziurawej budzie na krótkim łańcuchu. Miał dosyć kopniaków od swojego pseudo pana i pustego dziurawego garnka, do którego czasem wlewano mu jakieś pomyje. Fisio postanowił odmienić swój los, los psa łańcuchowego. Pewnego dnia zerwał łańcuch i pobiegł w poszukiwaniu psiego szczęścia. No i znalazł się na ulicy, większość ludzi mijała go obojętnie, ale jeden człowiek spojrzał w mądre chociaż bardzo smutne oczy Fisia, wziął go za łańcuch który ciągnął za sobą i zaprowadził do domu. Człowiek odpiął ciężki łańcuch, nakarmił, poklepał po chudych bokach... Fisio poczuł czym jest ciepło, poczucie bezpieczeństwa, pełna miska i ludzka przyjaźń. Jednak w tym domu Fisio pozostać nie może, jest to tylko tymczasowe schronienie.
Fisio jest jeszcze bardzo młody, ma maksymalnie 1,5 roku. Jest dużym, wysokim psem. Fisio jest bardzo łagodny, uległy i karny, dogaduje się z psami i suczkami, zachęca do zabawy. Jest badzo mądry, w mig nauczył się podstawowych komend i zasad panujących w obecnym domu. Fisio nie chce spędzić życia na łańcuchu, na widok łańcucha płacze, popiskuje i się kuli. Pies jest bardzo chudy, obecnie jest w trakcie odkarmiania.
Szukam mu dobrego domu, gdzie będzie mógł spędzić życie jako przyjaciel rodziny. Fisio jest inteligenty i kontaktowy, zasługuje na ludzi którzy docenią jego możliwości i będą dla niego przyjaciółmi, on w zamian będzie strzegł ich domu i podwórka. Fisio swoją posturą może budzić respekt, ale dla osób które zna jest kochanym pieszczochem, spragnionym kontaktu z człowiekiem. Pies przebywa w województwie podlaskim, możliwy transport.
kontakt w sprawie adopcji Kasia 515 356 915

Posted

[quote name='Doda_']a ile byłoby u niego ? za transport, skąd jest ? może jakby wyjechal po sunie, dalby rade zabrac rowniez Hele ? psinka, któr ja mialam tez zabrać . .

za transport ok 250zł , tutaj wątek Bazyliszka. http://www.dogomania.pl/forum/threads/247918-Inowroc%C5%82aw-ca%C5%82a-Polska-Inowroc%C5%82aw

U mnie miejsce w dt zwalnia się ok 4-5 grudnia i dopiero wtedy Szczocia mogłaby przyjechać.

[quote name='ania75']ja bym chciała wysłać swoją stałą dla Szczoci ale nie wiem na jakie konto :oops:

Musisz poprosić o konto Maia:)