Jump to content
Dogomania

Bartuś czeka 10 lat! Jest miejsce w hoteliku, ale deklaracji brak. BEZ SZANSY?

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulinken wiem :-(

furciaczek napisał(a):
Bartolini ostatnio lewniwy taki sie zrobil, ale pewnie przez te okropna pogode.
Prezenty gwiazdkowe to w tempie blyskawicy pochlonal:evil_lol::evil_lol:

doskonale go rozumiem... Ostatnio codziennie rano jak dzwoni budzik to mam ochotę się rozpłakać :eviltong:

Posted

[quote name='Beatkaa']Czy ja dobrze widzę,że na koncie Bartka jest tylko 5zł?:crazyeye::crazyeye:

Niedobrze :shake::shake:

Ciocia, wielokrotnie już tu pisałam, że jest kaszana... bardzo proszę, żebrajcie o nowe deklaracje.

Posted

Moja przyjaciółka deklaruje 10 zł stałej na Bartusia. Paulinken, rozliczaj ją pod hasłem "mordka & family" - tak będą się meldować w tytule przelewu.

Posted

posłałam swoją deklarację plus mały gratis, ale to i tak nic w sytuacji Bartusia :-( Jak będę miała trochę czasu to postaram się się pożebrać o deklaracje, ale obawiam się, że nie będzie to wcześniej jak przyszły weekend, o ile :-(

Posted

juliaikamil napisał(a):
miałam przesłać zdjęcia rzeczy na bazar, ale kurde! nie mam kiedy tego obfocić i opisać... :( postaram sie po świętach... sorki

przepraszam, ale naprawdę nie mam kiedy zrobić tych zdjęć, a jeszcze się rozchorowałam. czy byłby to wielki kłopot dla Ciebie gdybym poprostu przesłała Ci te rzeczy kurierem? to i jakby były też od kogoś innego to wysyłka byłaby z jednego miejsca :)
poza tym muszę znaleźć jakiegoś cierpliwego nauczyciela w W-wie od robienia bazarków/wklejania zdjęć to będę sama robić :)

Posted

Bjuta napisał(a):
Moja przyjaciółka deklaruje 10 zł stałej na Bartusia. Paulinken, rozliczaj ją pod hasłem "mordka & family" - tak będą się meldować w tytule przelewu.

Super, bardzo dziękujemy. Przyjaciółka zostanie dopisana na listę:)

Widziałam, że są nowe wpłaty na koncie, jak się wyrobię w robocie, to zaktualizuję. Wszystkim dzięki!

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='juliaikamil']ale tu cicho... jak Bartus się miewa?[/QUOTE]

Rozleniwiony jak juz nie powiem, chyba przez te paskudna wilgotna pogode. Dzisiaj mamy w planie porzadne wyczesywanie bo lekko przykurzony nam sie chlopak zrobil a na kapiele nie pora.
Cykne fotaski i podrzuce:)