paulinken Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 fur, to ja Cię poproszę o numer konta i kwotę, jaką Ci co miesiąc wpłacać. Quote
furciaczek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Bartus w domu dalej masakrycznie zestresowany, na probe wsadzilam go do kojca na zewnatrz bo na dworzu bardziej zrelaksowany. Aktualnie sie wyleguje na slonku bo sie lekko rozjasnilo. Wypilam sobie z nim tam kawe i nawet podszed do mnie zobaczyc czy cos smacznego moze w tym intrygujacym kubku sie znajduje:evil_lol: Potem go wezme do domku bo jednak noce chlodnawe a mlodziakiem to on nie jest. Mysle ze zaczniemy tez spacery z Promocja. Quote
Lionees Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 furciaczek napisał(a):Skleroze to ja mam zaawansowana:evil_lol: No właśnie widzę:diabloti: Prosiłam o podanie konta przy odjeździe Bartusia,prosiłam potem na pw,a tu ni ma:p Furciaczkowa Kochana dawaj to konto,bo chcę Ci przelać pieniążki dla chłopaka.Od jutra będzie się z Tobą rozliczała Paulinken,bo Bartuś był u mnie od 23 października,czyli daj sygnał Paulince,to pieniążki będą do Ciebie leciały:) Rozmawiałam z Fur przez telefon o Bartusiu...tęskni chłopak,ale będzie dobrze.Musi być dobrze!:) Quote
Lionees Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 furciaczek napisał(a):Bartus w domu dalej masakrycznie zestresowany, na probe wsadzilam go do kojca na zewnatrz bo na dworzu bardziej zrelaksowany. Aktualnie sie wyleguje na slonku bo sie lekko rozjasnilo. Wypilam sobie z nim tam kawe i nawet podszed do mnie zobaczyc czy cos smacznego moze w tym intrygujacym kubku sie znajduje:evil_lol: Potem go wezme do domku bo jednak noce chlodnawe a mlodziakiem to on nie jest. Mysle ze zaczniemy tez spacery z Promocja. Oj tak,smaczki,smaczki i jeszcze raz smaczki...zjadł u mnie tego tonę i efekty były,bo to łasuch jest niesamowity:loveu: Żeby nie ten Kajtek..ech...no ale Kajcyna tez kochana psina,a że terrorysta,no cóż...nie zamorduję go za to,chociaż ponoć morduję psy:diabloti: Fur-konto dawaj,ale już!!!:mad::loveu: Quote
Iljova Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Widać potrzebuje czasu poczekamy ;-) ja wierzę że będzie coraz lepiej :-) Quote
furciaczek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Idziemy zaraz na spacer z Bartusiem i Promocja, mam nadzieje ze sucza doda chlopakowi troche odwagi:) Powiem Wam ze Jakub zakochany w Bartku, co chwile lata do niego z przysmakami:loveu: Quote
paulinken Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Zaktualizowałam wpłaty, dzięki za nadrabianie zaległości dla kilku osób :) I parę spraw: 1 - mam już mały kłopocik, bo mi się skończyło miejsce w poście rozliczeniowym. Następny miesiąc mi się nie zmieści. Mogę usunąć np. kilka pierwszych miesięcy albo skopiować do innego postu. 2 - u fur miesiąc będzie nas kosztował 400 zł. Szukajcie proszę deklarowiczów! 3 - jak liczymy za nowy hotelik? Płatne z góry? Mogę w każdej chwili przelać fur te 400 zł, bo Bartuś tyle jeszcze ma ;) 4 - Renatko, czy my jesteśmy "na czysto"? Wyjazd się odkładał parę razy i niby miałam nie przelewać za hotelik, ale Bartuś w końcu był u Ciebie dłużej, niż masz zapłacone, prawda? Quote
furciaczek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Jakbym mogla prosic o platnosc z gory to bede wdzieczna, budowa psiarni mocno mnie finansowo wykonczyla:oops: Quote
paulinken Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Nie ma sprawy, już przelewam. Za kolejne miesiące też z góry, tak? edit: mamy w tym samym banku, powinnaś dziś mieć. edit2: aha, fur zaproponowała, że skoro nie mamy kompletu deklaracji, to możemy płacić 340 zł ale dokupić karmę. Co Wy na to? Quote
furciaczek Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Bartus przyszedl sie dzisiaj przywitac:loveu: Quote
Lionees Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 furciaczek napisał(a):Bartus przyszedl sie dzisiaj przywitac:loveu: Super!! :) On szybciutko sie przyzwyczai do nowej sytuacji,bo tak jak pisałam wcześniej u nas zrobił już ogromne postępy,przekonał się,że z człowiekiem nie jest wcale tak źle,że nie bije,nie krzyczy,nie przegania,ale głaszcze,przytuli,pogada,no i daje smaczki;) Paulinkien,my rozliczone jesteśmy,zawsze słałaś mi z góry i na czas,także spoko:) Ja jestem dłużna Furciaczek za te parę dni,co Bartus juz nie był u mnie,czyli 65zł.Ponieważ nie mogę od Furciaczek wyżebrać nr konta,to przeleję te pieniązki do Ciebie,a Ty wyślesz Furciaczek,ok? Quote
paulinken Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 A mi to obojętnie, może tak być :) Quote
Lionees Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 paulinken napisał(a):A mi to obojętnie, może tak być :) Pieniążki dzisiaj poszły,będziesz wiedziała,że ode mnie,bo masz moje konto i w tytule napisane,że 'dla Bartusia':) Byli wczoraj u mnie ludzie,żeby obejrzeć sobie jakiegoś psiaka,bo chcieli starszego,a ja takie mam.Niestety...ten taki,tamten siaki,a jeszcze inny owaki....:shake:.No bo ja takie siroty mam-takie,siakie i owakie,czyli antyki,raczej dla koneserów niż dla 'normalnych' ludzi.Popatrzyli,pogłaskali i pojechali mówiąc,że się jeszcze odezwą...taaa.... No nic to,u mnie chyba psiaki źle nie mają,a nikogo na siłę nie mam zamiaru uszczęśliwiać:p Pozdrawiam Wszystkich,buziaczki:loveu: Quote
paulinken Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Hmmm... ale jak byli oglądać starsze pieski, bo takiego chcieli, to myśleli, że co? Dziadek będzie jak szczeniaczek? :> Quote
Lionees Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 paulinken napisał(a):Hmmm... ale jak byli oglądać starsze pieski, bo takiego chcieli, to myśleli, że co? Dziadek będzie jak szczeniaczek? :> hahaaa...dobre :) Wiesz,Oni chcieli starszego,ale zdrowego.U mnie jest Nesti-nie pasował,bo ma problemy z łapkami i mama miałaby problem Go znosić po schodach.Kajtek jest fajny,ale za żywy:roll::diabloti:.Kolczyk(ten co przyjechał kilka dni temu) jest fajny,ale chrapie(bo akurat spał)i pewnie mu coś jest:razz:.Myszka w ogóle nie wchodziła w rachubę,bo raz,że moja osobista,a dwa,że ma padaczkę-koszmar dla państwa....Dżeruś,no fajny,ale...ma alergię cholera wie na co,na pewno na jakieś pyłki.I stanęło na tym,że może ewentualnie Dżeruś by sie nadał,bo ta starsza pani jest dermatologiem,,no ale mają jeszcze zadzwonić...:p Quote
paulinken Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dżizas. No dobra, rozumiem, że mogą nie chcieć schorowanego, ale dyskwalifikacja przez to, że chrapie? Będzie im ciężko znaleźć takiego bez "wad"... Quote
Lionees Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Miałam w zeszłym roku taką sunie z Łowicza-super dziewczyna,zdrowa,nie stara,bo około 6-letnia.Znalazła domek cudowny u Florentynki(z dogo):loveu: Zobaczcie,że zdrowy pies też chrapie...tylko proszę nie ustawiać głosu na maxa:diabloti: http://youtu.be/1XnZ2flZkJ8 Quote
paulinken Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 6latka to dla mnie żadna starsza ;) Ja mam w domu 16latka, 7latkę i 8latka (około, dokładnie nie wiadomo), i dla mnie te dwa ostatnie to są jeszcze młode psy ;) Filmik zobaczę sobie w domu, bo w pracy jutup nie działa, ale wierzę Ci na słowo :) Quote
furciaczek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Mielismy gosci, bartus na nich zaszczekal...no w szoku bylam:lol: Dzisiaj zrobie pare nowych zdiec bo pewnie steskniliscie sie za widokiem tego slodkiego pycholka:loveu: Bartus juz bardziej zrelaksowany i spokojniejszy, podchodzi i bierze ciacha sam bez zbednego proszenia i kombinacji:) Quote
paulinken Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ciocie, a te 65 zł to jest dla fur? Tzn. fur dała Renatce i teraz Renatka jej oddaje? Czy jak to jest? Quote
paulinken Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Bazarek dla Bartusia, jeszcze coś dorzucę, ale można już reklamować: http://www.dogomania.pl/threads/215307-Kosmetyki!-Vichy-FM-BodyShop-i-inne!-Dla-Bartusia-do-10.10.2011-g.22! Quote
Lionees Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 paulinken napisał(a):Ciocie, a te 65 zł to jest dla fur? Tzn. fur dała Renatce i teraz Renatka jej oddaje? Czy jak to jest? furciaczek napisał(a):Ja pojecia nie mam:hmmmm: Nie dość,że człowiek daje,to One się jeszcze dopytują za co i po co:cool3: Bierzta,nie pytajta:eviltong:,bo jak dają to sie bierze,a jak biją,to ucieka:p A tak na poważnie,to Paulinken zapłaciła mi z góry za wrzesień,czyli do 23 wrzesnia.Bartuś był u mnie do 16 wrzesnia,czyli to co zostało u mnie do 23 wrzesnia przelewam do Furciaczek.Panimały?;) Quote
paulinken Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 No niby tak, tylko ja muszę wiedzieć, gdzie to umieścić w rozliczeniu ;) Póki co mi taka kwota nie wpłynęła. Quote
Iljova Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Renatko strasznie wybredni Ci ludzie. Jakieś to dziwne dla mnie bo przecież nawet najzdrowszy pies może kiedyś zachorować i co wtedy zrobią ? Oddadzą, bo chory ? Fur to czekam na zdjęcia Bartusia. Widzę coraz bardziej czuje się pewnie :-) fajnie :-) Quote
Recommended Posts