yumanji Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='Marycha35']No to jasna sprawka, że zbióra musi być na jedzonko dla Szamiego - szamanko dla Szamanka:):):) Co Ty tak cicho siedzisz kobieto???:) Krzyczeć, dymu narobić, jeszcze jedenastka nie rozdana, trza pomóc:)[/QUOTE] Bo kladlam bachory i nie spodziewalam sie,ze taka zadyme zrobisz i tyle gosci wpadnie Quote
Hope2 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='yumanji']Bo sie martwie,ze nie pojda..co to za szczeniaczki co waza po 14kg?[/QUOTE] Fajne takie :) a ja nie umiem "utuczyć" mojego gończego z ADHD :( i odchudzić dziadzia...ehhh... Quote
yumanji Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='Hope2']I ja przybywam na wołanie Gusiaka na wątku Zośki-mogę pomóc tylko...duchowo :oops:[/QUOTE] Bez kitowania-dla mnie to tez jest wazne,wsparcie ,obecnosc,mile slowa...nie czuje sie idiotka,ktora zbiera psy zamiast kupic sobie nowe fajne buty.Tzn buty tez czasem kupuje;)ale b wazne jest to,ze ktos tu docenia,to,co robie,bo czasem ,rzadko,ale sie zdarza,ze mam juz dosc. Quote
yumanji Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='Gusiaczek']I gitara! - cioteczek przybywa, a o to lotto! :multi: A propos karmy - suchą wcinają?[/QUOTE] Wcinaja,i bialy serek,i marchewki,i jablka i czasem jeszcze rozne dziwne rzeczy... Quote
yumanji Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='Hope2']Fajne takie :) a ja nie umiem "utuczyć" mojego gończego z ADHD :( i odchudzić dziadzia...ehhh...[/QUOTE] One nie sa utuczone tylko juz prawie wielkosci posokowca,wielkie...nie zadne rozkoszne,puchate kuleczki.Zrobiie zdj jutro i Szamana. Quote
yumanji Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='dziuniek']Przybywam...duchowo, chociaż wiem, że to pewnie na nic.[/QUOTE] Bedziesz podtrzymywac tego ducha,w narodzie,zeby nie upadl.TO bardzo zaszczytnaa i powazna funkcja. Quote
baster i lusi Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Bardzo mnie smuci że na początku jest dużo osób a potem ktoś kto weżmie psa zostaje z problemem sam.Poproszę nr konta nie za dużo ale 10 zł przeleję. Quote
Hope2 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='yumanji']One nie sa utuczone tylko juz prawie wielkosci posokowca,wielkie...nie zadne rozkoszne,puchate kuleczki.Zrobiie zdj jutro i Szamana.[/QUOTE] A ja jakoś...mam słabość do wielkopsów :) I tylko resztki zdrowego rozsądku powstrzymują mnie przed przygarnięciem kolejnego... No i mina TZa-już futra eksmitowały go na kanapę, nie dają w spokoju nic zjeść (no-sam sobie winien-mówiłam-"nie karm pod stołem!" ):evil_lol: Quote
Hope2 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='yumanji']Bez kitowania-dla mnie to tez jest wazne,wsparcie ,obecnosc,mile slowa...nie czuje sie idiotka,ktora zbiera psy zamiast kupic sobie nowe fajne buty.Tzn buty tez czasem kupuje;)ale b wazne jest to,ze ktos tu docenia,to,co robie,bo czasem ,rzadko,ale sie zdarza,ze mam juz dosc.[/QUOTE] chyba...czasem każdy tak się czuje... Quote
yumanji Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 pewnie tak,wiec tym bardziej w taka beznadzieje melancholina,jesienna dobre slowa sa..dobre Quote
yumanji Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='Hope2']A ja jakoś...mam słabość do wielkopsów :) I tylko resztki zdrowego rozsądku powstrzymują mnie przed przygarnięciem kolejnego... No i mina TZa-już futra eksmitowały go na kanapę, nie dają w spokoju nic zjeść (no-sam sobie winien-mówiłam-"nie karm pod stołem!" ):evil_lol:[/QUOTE] Ja tez wole duze,tyle,ze trudniej je wyadoptowac. Quote
rencia42 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Zapisze i w następnym miesiącu postaram się coś wyskrobać. Quote
DONnka Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='DONnka']Zapisuję szamanowy wątek :) Na wątku SKARPETY OWCZARKOWEJ przegłosowaliśmy migiem udzielenie chłopakowi wsparcia :happy1: [B]Yumanji[/B], decyduj na co chciałabyś je przeznaczyć: na karmę (ok. 150 zł) czy na badania (ok. 200 zł) ? Procedury już znasz :)[/QUOTE] [quote name='yumanji'][B]Badania poprosimy[/B][/QUOTE] Ok, "klient" nasz Pan :razz: Wiesz, co robić ? Dane do fakturki od weta masz czy posiałaś ? Wow, dopiero teraz do mnie dotarło, jaki tu się ruch zrobił :crazyeye::multi: Tak trzymać albo jeszcze lepiej :thumbs: [B]Yumanji[/B], Ty chyba też w szoku po tym, jak na wątku biednego Skinniego sama gadasz do siebie :shake: Quote
yucca Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Przyszłam z wątku Biszkopcika, poczytam jutro o ludzkiej godzinie. Quote
Radek Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='Hope2']nie dają w spokoju nic zjeść (no-sam sobie winien-mówiłam-"nie karm pod stołem!" ):evil_lol:[/QUOTE] Niby tak, ale jak tu nie dokarmić takiego głodnego psiaka (szczególnie, że niektóre potrafią bardzo dobrze pokazać jakie są głodne;) Quote
yumanji Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='DONnka']Ok, "klient" nasz Pan :razz: Wiesz, co robić ? Dane do fakturki od weta masz czy posiałaś ? Wow, dopiero teraz do mnie dotarło, jaki tu się ruch zrobił :crazyeye::multi: Tak trzymać albo jeszcze lepiej :thumbs: [B]Yumanji[/B], Ty chyba też w szoku po tym, jak na wątku biednego Skinniego sama gadasz do siebie :shake:[/QUOTE] Dane do fakturki posialam oczywiscie. Obsmialam sie ,jak przyslowiowa norka...:evil_lol:rzeczywiscie...gadam sama do siebie u Skinniego,czasem echo odpowie... Quote
kakadu Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 zapiszę sobie wątek, będę zaglądać, jak mi się polepszy to coś pomogę... Quote
teresaa118 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Ja swego czasu bardzo docenilam [B][I]yumanji[/I][/B] zaangazowanie przy opiece nad bezdomniakami(czy wszystkie egzaminy sa zaliczone?). Teraz wysle jednorazowo pare grosiaczkow wysuplanych z portmonetki rencistki. Dla przypomnienia - konto. Quote
AgusiaP Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Jestem na zaproszenia Marychy :) W tym miesiącu nie pomogę, ale postaram jakiś grosik przelać w listopadzie :) Quote
anica Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Witam serdecznie :) przydreptałam za Gusiaczkiem.... Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Jestem i ja ;) Kasy niestety nie przeleję, ale jeśli ktoś tu z obecnych będzie robił bazarek, to proszę o info. Mogę wysłać jakieś książki na bazarek ;) Quote
zuzlikowa Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Nie za często wpadnę, ale choć zerkać i podnosić Staruszka będę... och, tak bywa: najpierw wielkie halooo: ratujcie, bierzcie, a potem... następne biedaki i cicho się robi. A psiak nie młodnieje... sam z siebie nie odzyskuje zdrowia... a często i nie bardzo radzi sobie z kontaktami z człowiekiem... a pieniądz rządzi i psim zdrowiem i życiem... Szaman... trzymaj się zdrowia... jak najdłużej się da! Quote
sharka Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='yumanji']Dane do fakturki posialam oczywiscie. Obsmialam sie ,jak przyslowiowa norka...:evil_lol:rzeczywiscie...gadam sama do siebie u Skinniego,czasem echo odpowie...[/QUOTE] blog to się chyba nazywa :) Quote
Marycha35 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Hi, hi, Ekipka się na medal stworzyła, dziękóweczka wszystkim przybyłym, pomagającym:):):) My blogować nie będziemy, dialogi na cztery nogi uskuteczniamy;) Yumanji o foty błagamy, Szamannno plus kluchy nibyszczeniakowe;) I buzi dla Ciebie wieeelkie za robotę ekstra:) Quote
Recommended Posts