Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marycha35']No to jasna sprawka, że zbióra musi być na jedzonko dla Szamiego - szamanko dla Szamanka:):):) Co Ty tak cicho siedzisz kobieto???:) Krzyczeć, dymu narobić, jeszcze jedenastka nie rozdana, trza pomóc:)[/QUOTE]

Bo kladlam bachory i nie spodziewalam sie,ze taka zadyme zrobisz i tyle gosci wpadnie

Posted

[quote name='yumanji']Bo sie martwie,ze nie pojda..co to za szczeniaczki co waza po 14kg?[/QUOTE]
Fajne takie :) a ja nie umiem "utuczyć" mojego gończego z ADHD :( i odchudzić dziadzia...ehhh...

Posted

[quote name='Hope2']I ja przybywam na wołanie Gusiaka na wątku Zośki-mogę pomóc tylko...duchowo :oops:[/QUOTE]

Bez kitowania-dla mnie to tez jest wazne,wsparcie ,obecnosc,mile slowa...nie czuje sie idiotka,ktora zbiera psy zamiast kupic sobie nowe fajne buty.Tzn buty tez czasem kupuje;)ale b wazne jest to,ze ktos tu docenia,to,co robie,bo czasem ,rzadko,ale sie zdarza,ze mam juz dosc.

Posted

[quote name='Gusiaczek']I gitara! - cioteczek przybywa, a o to lotto! :multi:

A propos karmy - suchą wcinają?[/QUOTE]

Wcinaja,i bialy serek,i marchewki,i jablka i czasem jeszcze rozne dziwne rzeczy...

Posted

[quote name='Hope2']Fajne takie :) a ja nie umiem "utuczyć" mojego gończego z ADHD :( i odchudzić dziadzia...ehhh...[/QUOTE]

One nie sa utuczone tylko juz prawie wielkosci posokowca,wielkie...nie zadne rozkoszne,puchate kuleczki.Zrobiie zdj jutro i Szamana.

Posted

[quote name='dziuniek']Przybywam...duchowo, chociaż wiem, że to pewnie na nic.[/QUOTE]

Bedziesz podtrzymywac tego ducha,w narodzie,zeby nie upadl.TO bardzo zaszczytnaa i powazna funkcja.

Posted

[quote name='yumanji']One nie sa utuczone tylko juz prawie wielkosci posokowca,wielkie...nie zadne rozkoszne,puchate kuleczki.Zrobiie zdj jutro i Szamana.[/QUOTE]
A ja jakoś...mam słabość do wielkopsów :) I tylko resztki zdrowego rozsądku powstrzymują mnie przed przygarnięciem kolejnego... No i mina TZa-już futra eksmitowały go na kanapę, nie dają w spokoju nic zjeść (no-sam sobie winien-mówiłam-"nie karm pod stołem!" ):evil_lol:

Posted

[quote name='yumanji']Bez kitowania-dla mnie to tez jest wazne,wsparcie ,obecnosc,mile slowa...nie czuje sie idiotka,ktora zbiera psy zamiast kupic sobie nowe fajne buty.Tzn buty tez czasem kupuje;)ale b wazne jest to,ze ktos tu docenia,to,co robie,bo czasem ,rzadko,ale sie zdarza,ze mam juz dosc.[/QUOTE]
chyba...czasem każdy tak się czuje...

Posted

[quote name='Hope2']A ja jakoś...mam słabość do wielkopsów :) I tylko resztki zdrowego rozsądku powstrzymują mnie przed przygarnięciem kolejnego... No i mina TZa-już futra eksmitowały go na kanapę, nie dają w spokoju nic zjeść (no-sam sobie winien-mówiłam-"nie karm pod stołem!" ):evil_lol:[/QUOTE]
Ja tez wole duze,tyle,ze trudniej je wyadoptowac.

Posted

[quote name='DONnka']Zapisuję szamanowy wątek :)
Na wątku SKARPETY OWCZARKOWEJ przegłosowaliśmy migiem udzielenie chłopakowi wsparcia :happy1:
[B]Yumanji[/B], decyduj na co chciałabyś je przeznaczyć: na karmę (ok. 150 zł) czy na badania (ok. 200 zł) ?
Procedury już znasz :)[/QUOTE]

[quote name='yumanji'][B]Badania poprosimy[/B][/QUOTE]

Ok, "klient" nasz Pan :razz:
Wiesz, co robić ?
Dane do fakturki od weta masz czy posiałaś ?

Wow, dopiero teraz do mnie dotarło, jaki tu się ruch zrobił :crazyeye::multi:
Tak trzymać albo jeszcze lepiej :thumbs:

[B]Yumanji[/B], Ty chyba też w szoku po tym, jak na wątku biednego Skinniego sama gadasz do siebie :shake:

Posted

[quote name='Hope2']nie dają w spokoju nic zjeść (no-sam sobie winien-mówiłam-"nie karm pod stołem!" ):evil_lol:[/QUOTE]

Niby tak, ale jak tu nie dokarmić takiego głodnego psiaka (szczególnie, że niektóre potrafią bardzo dobrze pokazać jakie są głodne;)

Posted

[quote name='DONnka']Ok, "klient" nasz Pan :razz:
Wiesz, co robić ?
Dane do fakturki od weta masz czy posiałaś ?

Wow, dopiero teraz do mnie dotarło, jaki tu się ruch zrobił :crazyeye::multi:
Tak trzymać albo jeszcze lepiej :thumbs:

[B]Yumanji[/B], Ty chyba też w szoku po tym, jak na wątku biednego Skinniego sama gadasz do siebie :shake:[/QUOTE]

Dane do fakturki posialam oczywiscie.

Obsmialam sie ,jak przyslowiowa norka...:evil_lol:rzeczywiscie...gadam sama do siebie u Skinniego,czasem echo odpowie...

Posted

Ja swego czasu bardzo docenilam [B][I]yumanji[/I][/B] zaangazowanie przy opiece nad bezdomniakami(czy wszystkie egzaminy sa zaliczone?).
Teraz wysle jednorazowo pare grosiaczkow wysuplanych z portmonetki rencistki. Dla przypomnienia - konto.

Posted

Nie za często wpadnę, ale choć zerkać i podnosić Staruszka będę...
och, tak bywa: najpierw wielkie halooo: ratujcie, bierzcie, a potem... następne biedaki i cicho się robi. A psiak nie młodnieje... sam z siebie nie odzyskuje zdrowia... a często i nie bardzo radzi sobie z kontaktami z człowiekiem... a pieniądz rządzi i psim zdrowiem i życiem...

Szaman... trzymaj się zdrowia... jak najdłużej się da!

Posted

[quote name='yumanji']Dane do fakturki posialam oczywiscie.

Obsmialam sie ,jak przyslowiowa norka...:evil_lol:rzeczywiscie...gadam sama do siebie u Skinniego,czasem echo odpowie...[/QUOTE]

blog to się chyba nazywa :)

Posted

Hi, hi, Ekipka się na medal stworzyła, dziękóweczka wszystkim przybyłym, pomagającym:):):) My blogować nie będziemy, dialogi na cztery nogi uskuteczniamy;) Yumanji o foty błagamy, Szamannno plus kluchy nibyszczeniakowe;) I buzi dla Ciebie wieeelkie za robotę ekstra:)